دنیای مجازی

با فیلترینگ فیسبوک موافق هستید؟

• رای‌دهندگان
    113

rdahl_kn

دایان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
شیراز
دانشگاه
University of Calgary
پاسخ : فیسبوک،مفرح یا بلای زندگی...

فیس‌بوک گاهی می‌تونه مفید باشه، مثلن برای من که تمام دوستام و اکثر خانواده‌م از ایران رفتن یا توی یه شهر دیگه هستن. باز حالا اونایی که توی یه شهر دیگه هستن، هرازگاهی می‌شه بهشون زنگ زد یا تکست داد. ولی تنها راه ارتباطی من با خیلی از آدما همین فیس‌بوکه. مخصوصن این که لازم نیست حرف خاصی هم به هم بزنید. یه عکس لایک می‌کنی که یعنی منم هستم، ارتباطمون قطع نشه و فلان.

درسته که خیلی ضرر ها هم می‌تونه داشته باشه. ولی اگه آدما ازش درست استفاده کنن می‌تونه فقط یک شبکه‌ی اجتماعی معمولی باشه. این که فیلترش کنن باعث نمی‌شه فرهنگ استفاده‌ش به وجود بیاد.

کلن فیلتر کردن خیلی کار احمقانه‌ایه. و اون دوست عزیزی که می‌گه آدم بیست ساله می‌تونه از فیلتر‌شکن استفاده کنه ولی آدم پونزده ساله نمی‌تونه هم فکر کنم یه ذره از دنیا عقبه.
یه پسر نه ساله به من گفت از این فیلتر‌شکن استفاده نکن از اون یکی استفاده کن سرعتش بالاتره.

درضمن دوستان:
Facebook is old news. :‌)

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

من یه تعدادی از پست‌ها رو خوندم. واقعا متوجه نمی‌شم دارید درمورد چی بحث می‌کنید!
فیسبوک یه شبکه‌ی اجتماعیه مثل همه‌ی شبکه‌های اجتماعی دیگه. یه وقتی gazag بوده. یه وقتی Orkut بوده. اینا به سن ماها نمی‌رسه مال وقتیه که من تازه وارد راهنمایی شده بودم و برادرم دانشجو بود و دنبال اینجور چیزها. بعدترها Yahoo 360 خیلی محبوب شده بود وقتی من دبیرستان بودم. بعد فیسبوک. فیسبوک یه مقدار علیهش جو منفی زیاد به وجود اومد دلیلش هم این بود که خیلی همه‌گیر و محبوب شد و امکاناتش خیلی بیشتر بود. بعد اولاش حتی یادمه واسه ماها خیلی چیز بدی حساب می‌شد! می‌گفتیم وای فیسبوک؟!!!‌حتما بده و این حرفها! همه‌ش جوی بود که بهمون داده بودن! اگرنه خودمون ندیده بودیم فیسبوک رو اصلا! بعد سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی بودم که کم‌کم وارد فیسبوک شدیم ماها. و دیدیم که خب اصلا اونجور که ما فکر می‌کردیم نبوده! فیسبوک بعد از سمپادیا برای من خیلی خوب بود از این نظر که من خیلی آدم گوشه‌گیری بودم و اصلا اجتماعی نبودم و این شبکه‌های اجتماعی کمک کردن که من اجتماعی بشم. بعد وقتی وارد دانشگاه شدم تفاوت رو بین آدم‌هایی که هنوز فکر می‌کردن فیسبوک مال شیطونه( :| ) با آدم‌هایی مثل خودم که با اینجور چیزها آشنایی داشتند حس می‌کردم. ماها خیلی اجتماعی‌تر و باجنبه‌تر بودیم.
بعد دیگه +google اومد که البته حداقل تا جایی که من دیدم زیاد نتونسته جای فیسبوک رو بگیره. twitter هم که اصلا جای خودش رو داره و کاربرد خودش رو... :D شبکه‌ی اجتماعی Linkedin هم که یه شبکه‌ی کاملا تخصصی هست برای جمع شدن آدم‌ها با حرفه‌ها و رشته‌های مختلف دور هم تا جایی که می‌دونم فیلتره یعنی اقلا برای من بدون آنتی فیلتر لود نمی‌شه.
یکی از زمینه‌های هوش مصنوعی، Social Networks هست. اصلا اینها می‌پردازن به نقش social network ها یا همون شبکه‌های اجتماعی در ارتباطات. الان یکی از پروژه‌هایی که تو دانشکده‌مون در حال کار شدن روش هست بررسی نقش social network ها روی شکل‌گیری «عرف» هست!!!‌ یکی دیگه از چیزهایی که روش داشت کار می‌شد بررسی نقش شبکه‌های اجتماعی در شکل‌گیری اعتراضات و انقلاب‌ها بود.
ما حتی یک درس داریم به اسم social networks. این زمینه یه زمینه‌ی خیلی وسیع و به روز در هوش مصنوعی هست که مشترک هست با علوم انسانی.
بعد اینجا اومدید دارید درمورد این بحث می‌کنید که فیسبوک باید فیلتر باشه یا نه؟!!!‌
راستش اصلا فکر نمی‌کردم این سوال برای کسی پیش بیاد حتی!!
هرچی این راه‌های برقراری ارتباط رو به روی خودتون ببندید دیرتر وارد اجتماع می‌شید و با واقعیت‌های اجتماعی روبه‌رو می‌شید. مطمئن باشید که تو فیسبوک کسی رو مجبور نمی‌کنن بره عکس ناجور نگاه کنه یا چیزی!!‌ اونجا شما حق انتخاب دارید. می‌رید آدم‌هایی رو که می‌شناسید پیدا می‌کنید. با آدم‌های هم رشته‌تون آشنا می‌شید و ... من خودم موقع انتخاب رشته‌ی دانشگاهم خیلی کمک گرفتم از آدم‌هایی که تو فیسبوک مثلا شناخته بودم و آدم‌های موفقی بودن از نظر تحصیلی.
ماها عادت کردیم به اینکه برای همدیگه تعیین تکلیف کنیم. عادت کردیم که جای اینکه خودمون روی رفتار خودمون نظارت کنیم، بقیه این‌کار رو انجام بدند و من به شما قول می‌دم که این روش‌ها هیچ تاثیری ندارند.
درضمن کی گفته بچه‌ی ۱۴-۱۵ ساله دسترسی به آنتی فیلتر نداره؟!‌ برادر من و دوست‌هاش تو مدرسه از وقتی من یادم می‌آد تو راهنمایی همیشه آنتی‌فیلترهاشون بهترین بوده :| این روش‌ها شاید تو گذشته جواب می‌داد، ولی الان دیگه نمی‌ده.
نظارت فقط باید توسط خانواده انجام بگیره که اون هم از راه نرم‌افزارهای parental control که اگر یه جست‌و جو تو اینترنت انجام بدید می‌تونید راجع بهشون مطالب زیادی بخونید.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

به نقل از مهســـــــــــــا :
من یه تعدادی از پست‌ها رو خوندم. واقعا متوجه نمی‌شم دارید درمورد چی بحث می‌کنید!
فیسبوک یه شبکه‌ی اجتماعیه مثل همه‌ی شبکه‌های اجتماعی دیگه. یه وقتی gazag بوده. یه وقتی Orkut بوده. اینا به سن ماها نمی‌رسه مال وقتیه که من تازه وارد راهنمایی شده بودم و برادرم دانشجو بود و دنبال اینجور چیزها. بعدترها Yahoo 360 خیلی محبوب شده بود وقتی من دبیرستان بودم. بعد فیسبوک. فیسبوک یه مقدار علیهش جو منفی زیاد به وجود اومد دلیلش هم این بود که خیلی همه‌گیر و محبوب شد و امکاناتش خیلی بیشتر بود. بعد اولاش حتی یادمه واسه ماها خیلی چیز بدی حساب می‌شد! می‌گفتیم وای فیسبوک؟!!!‌حتما بده و این حرفها! همه‌ش جوی بود که بهمون داده بودن! اگرنه خودمون ندیده بودیم فیسبوک رو اصلا! بعد سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی بودم که کم‌کم وارد فیسبوک شدیم ماها. و دیدیم که خب اصلا اونجور که ما فکر می‌کردیم نبوده! فیسبوک بعد از سمپادیا برای من خیلی خوب بود از این نظر که من خیلی آدم گوشه‌گیری بودم و اصلا اجتماعی نبودم و این شبکه‌های اجتماعی کمک کردن که من اجتماعی بشم. بعد وقتی وارد دانشگاه شدم تفاوت رو بین آدم‌هایی که هنوز فکر می‌کردن فیسبوک مال شیطونه( :| ) با آدم‌هایی مثل خودم که با اینجور چیزها آشنایی داشتند حس می‌کردم. ماها خیلی اجتماعی‌تر و باجنبه‌تر بودیم.
بعد دیگه +google اومد که البته حداقل تا جایی که من دیدم زیاد نتونسته جای فیسبوک رو بگیره. twitter هم که اصلا جای خودش رو داره و کاربرد خودش رو... :D شبکه‌ی اجتماعی Linkedin هم که یه شبکه‌ی کاملا تخصصی هست برای جمع شدن آدم‌ها با حرفه‌ها و رشته‌های مختلف دور هم تا جایی که می‌دونم فیلتره یعنی اقلا برای من بدون آنتی فیلتر لود نمی‌شه.
یکی از زمینه‌های هوش مصنوعی، Social Networks هست. اصلا اینها می‌پردازن به نقش social network ها یا همون شبکه‌های اجتماعی در ارتباطات. الان یکی از پروژه‌هایی که تو دانشکده‌مون در حال کار شدن روش هست بررسی نقش social network ها روی شکل‌گیری «عرف» هست!!!‌ یکی دیگه از چیزهایی که روش داشت کار می‌شد بررسی نقش شبکه‌های اجتماعی در شکل‌گیری اعتراضات و انقلاب‌ها بود.
ما حتی یک درس داریم به اسم social networks. این زمینه یه زمینه‌ی خیلی وسیع و به روز در هوش مصنوعی هست که مشترک هست با علوم انسانی.
بعد اینجا اومدید دارید درمورد این بحث می‌کنید که فیسبوک باید فیلتر باشه یا نه؟!!!‌
راستش اصلا فکر نمی‌کردم این سوال برای کسی پیش بیاد حتی!!
هرچی این راه‌های برقراری ارتباط رو به روی خودتون ببندید دیرتر وارد اجتماع می‌شید و با واقعیت‌های اجتماعی روبه‌رو می‌شید. مطمئن باشید که تو فیسبوک کسی رو مجبور نمی‌کنن بره عکس ناجور نگاه کنه یا چیزی!!‌ اونجا شما حق انتخاب دارید. می‌رید آدم‌هایی رو که می‌شناسید پیدا می‌کنید. با آدم‌های هم رشته‌تون آشنا می‌شید و ... من خودم موقع انتخاب رشته‌ی دانشگاهم خیلی کمک گرفتم از آدم‌هایی که تو فیسبوک مثلا شناخته بودم و آدم‌های موفقی بودن از نظر تحصیلی.
ماها عادت کردیم به اینکه برای همدیگه تعیین تکلیف کنیم. عادت کردیم که جای اینکه خودمون روی رفتار خودمون نظارت کنیم، بقیه این‌کار رو انجام بدند و من به شما قول می‌دم که این روش‌ها هیچ تاثیری ندارند.
درضمن کی گفته بچه‌ی ۱۴-۱۵ ساله دسترسی به آنتی فیلتر نداره؟!‌ برادر من و دوست‌هاش تو مدرسه از وقتی من یادم می‌آد تو راهنمایی همیشه آنتی‌فیلترهاشون بهترین بوده :| این روش‌ها شاید تو گذشته جواب می‌داد، ولی الان دیگه نمی‌ده.
نظارت فقط باید توسط خانواده انجام بگیره که اون هم از راه نرم‌افزارهای parental control که اگر یه جست‌و جو تو اینترنت انجام بدید می‌تونید راجع بهشون مطالب زیادی بخونید.

تقریبن من از وقتی که یادمه و تا جایی که یادمه تقریبن تمام سیستم عامل ها یه برنامه پرنتال کنترل دارن. که خودش چند حالت خاص داره مثلن برنامه هایی که طبق رنکینگ جهانی برایه رده ی سنی که شما خواستید مناسب نباشه رو نشون نمیده!

یا میشه دومین های خاصی رو ممنوع کرد.

ولی من یادمه ما هنوز در دلو دماغ ابتدایی بودیم یاهو پروفایل و یاهو ۳۶۰ بودن!
فیسبوک هم دوم اینا بودیم بود فکر کنم. بعدن مافیا وارز که تو فیس بوک اومد من کلن فیس بوک بودم.

یوتیوب هم همینطور بعد گوگل ریدر بود.

ولی محدود کردن هیچ وقت کمک نمی کنه. یه زمانی مرز به مرز دشمن بودیم و حق عبور از خاکشون رو نداشتیم و محدود بودیم. الان خودمون داریم خودمونو محدود می کنیم.

نمی دونم چرا.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از مازیمون :
تقریبن من از وقتی که یادمه و تا جایی که یادمه تقریبن تمام سیستم عامل ها یه برنامه پرنتال کنترل دارن. که خودش چند حالت خاص داره مثلن برنامه هایی که طبق رنکینگ جهانی برایه رده ی سنی که شما خواستید مناسب نباشه رو نشون نمیده!

یا میشه دومین های خاصی رو ممنوع کرد.

ولی من یادمه ما هنوز در دلو دماغ ابتدایی بودیم یاهو پروفایل و یاهو ۳۶۰ بودن!
فیسبوک هم دوم اینا بودیم بود فکر کنم. بعدن مافیا وارز که تو فیس بوک اومد من کلن فیس بوک بودم.

یوتیوب هم همینطور بعد گوگل ریدر بود.

ولی محدود کردن هیچ وقت کمک نمی کنه. یه زمانی مرز به مرز دشمن بودیم و حق عبور از خاکشون رو نداشتیم و محدود بودیم. الان خودمون داریم خودمونو محدود می کنیم.

نمی دونم چرا.
آره بودنش که بود! ولی افتادن جوش بینمون خب مال اون سنین نبود! ابتدایی بودیم احتمالا دنبال اینترنت و این صحبت‌ها نبودیم! واسه بچه‌های هم‌دوره‌ای من از دبیرستان تبش شروع شد. واسه بچه‌های دوره‌های بعد از خیلی خیلی زودتر. برادر من پنجم ابتدایی بود اکانت فیسبوک داشت :)) من پنجم ابتدایی بودم از بقیه شنیده بودم چیزی به اسم اینترنت وجود داره :))

آره دقیقا روی سیستم‌عامل‌ها هست. من نمی‌فهمم چرا می‌خوایم خودمون رو محدود کنیم؟

خیلی باحاله! الان سرچ کردم درمورد parent control softwares اولین لینکی که اومد:‌Best Parental Control Software Reviews زدم باز شه فیلتر بود :))

The Parental Control Bar is a free public service that helps concerned parents prevent their children from accessing adult-oriented web sites. Complete our simple three-step installation process and start controlling your family's online activity.

این فقط یه نمونه از این دست نرم‌افزارها هست که رایگان هم هست و خیلی ساده می‌شه ازاینجا دانلودش کرد و ازش استفاده کرد. پیشنهاد می‌کنم اگر خیلی نیاز دارید به کنترل شدن از خانواده‌تون بخواید از این نرم‌افزار یا نرم‌افزارهای مشابه برای کنترلتون استفاده کنند!

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل

میشه از ی زاویه دیگر و خیلی مهم هم به فیس بوک و تویتر و کلا شبکه های اجتماعی نگاه کرد این مطلب رو من توی یکی از سایت ها دیدم

انقلاب فیس بوکی و انقلاب توییتری عناوینی هستند که به تحولات اخیر خاورمیانه و انقلابهای صورت گرفته در شمال افریقا توسط برخی رسانه‌ها اطلاق شده‌اند. اما مهمترین چیزی که عامل انقلاب بوده فقدان امنیت انسانی است که نبود آزادیهای دینی نیز از رهگذر آن قابل بررسی است.

توماس فریدمن در تازه ترین مطلب خود برای نیویورک تایمز می نویسد: با فیس بوک می توان موج انقلابی به راه انداخت اما نمی توان به این موج پس از رسیدن به ساحل مسیر بخشید.

نگارنده سطور بر آن است که شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های جدید در قامت یک کاتالیزور و شتاب دهنده به موجی که به دلایل گوناگون و متعدد در خاورمیانه ایجاد شده ظاهر شده‌اند.

نقش اینترنت و به خصوص شبکه‌های اجتماعی در اعتراضات مخالفین دولت در کشورهای مختلف شمال آفریقا و خاورمیانه در رسانه‌ها مطرح شده است. به گونه‌ای که در برخی موارد از شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر یا فیس‌بوک با عنوان عامل‌های انقلاب یاد شده است و اصطلاحاتی مانند "انقلاب توییتری" یا "انقلاب فیس‌بوکی" بر سر زبان‌ها افتاده است. اینکه به چه میزان رسانه‌های جدید در تحولات اخیر تأثیرگذار بوده شاید محل مناقشه باشد ولی موضوع تأثیر این رسانه‌ها بر این تحولات و نقش کاتالیزوری آنها در روند شکل گیری و تداوم تحولات محل تردید باقی نگذاشته است.

این شبکه‏ ها ، فضایی ایجاد کرده اند که کاربران می توانند به جبران محدودیت‏ها و موانع فضای واقعی زندگی بپردازند و فرصتی برای تعاملات، ارتباطات و انتقال پیام ایجاد شده است. از جمله کارکردهای سیاسی شبکه‌های اجتماعی می‌توان به انقلابهای خاورمیانه و گسترش موج بیداری اسلامی اشاره کرد.

پس باید اندیشید که آیا دولت ها تنها به علت مسائل اخلاقی این شبکه ها اقدام به فیلتر کردن این شبکه ها میکنند یا عوامل دیگر ..........در کشور ترکیه دولت اردوغان قصد دارد به خاطر اتفاقاتی که این شبکه ها در داخل کشور ایجاد کردند عملیات فیلترنیگ را انجام دهد در صورتی که این شبکه ها توانسته بودند باعث رسوا شدن کابینه اردوغان و فساد های اقتصادی این دولت شود.......

m.r.jazini

محمدرضا جزینی زاده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان دوره دوم علامه حلی
شهر
بم
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
یبار شیمی
دانشگاه
kmu ( علوم پزشکی کرمان )
رشته دانشگاه
دندون
تلگرام
اینستاگرام

یا حسین . چقدر انشا منی نویسین .کی حوصله داره اینا رو رو صفحه کامپیوترش بخونه ! :-/

ما ک ی بار درباره فیسبوک بد گفتیم . 30. 40 نفر دی لایکمون کردن . دیگه تصمیم گرفتیم تو سمپادیا چیزی دربارش نگیم :-"

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

الان بحث دقیقا سر چیه؟
سر اینکه فیسبوک باید فیلتر بشه یا نه؟
خب الان فیسبوک فیلتره... ولی همه با فیلترشکن میرن. ..الان چه فرقی کرد؟

• شروع کننده موضوع

¥Farzin¥

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
حکیم ملاصدرا
شهر
شیراز
دانشگاه
ایشالله شریف
رشته دانشگاه
احتمالا مکانیک

به نقل از Hydrus :
الان بحث دقیقا سر چیه؟
سر اینکه فیسبوک باید فیلتر بشه یا نه؟
خب الان فیسبوک فیلتره... ولی همه با فیلترشکن میرن. ..الان چه فرقی کرد؟
بحث اصلی مزیت ها و همین طور آسیب هاش هست.درواقع فیلترینگ فیسبوک درست و به جاست یا نه.چرا فیسبوک باید برای هفتاد میلیون ایرانی باید محدودیت داشته باشه؟که تا اینجا دوستان گفتن هر کسی خودش میتونه تصمیم بگیره اکانت فیسبوک داشته باشه یا نه و یا اینکه چه اسفاده ای از اون داشته باشه.البته برای افراد بالای دوازده که درمورد بچه ها هم گفته شد که والدین میتونن با برنامه هایی فعالیت بچه هاشون رو کنترل کنن.

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از ¥Farzin¥ :
بحث اصلی مزیت ها و همین طور آسیب هاش هست.درواقع فیلترینگ فیسبوک درست و به جاست یا نه.چرا فیسبوک باید برای هفتاد میلیون ایرانی باید محدودیت داشته باشه؟که تا اینجا دوستان گفتن هر کسی خودش میتونه تصمیم بگیره اکانت فیسبوک داشته باشه یا نه و یا اینکه چه اسفاده ای از اون داشته باشه.البته برای افراد بالای دوازده که درمورد بچه ها هم گفته شد که والدین میتونن با برنامه هایی فعالیت بچه هاشون رو کنترل کنن.
به نظر من فیلترینگ هیچ سودی نداشته...
الان همه، یعنی اکثرا با فیلترشکن میرن فیسبوک...کار مفید اینه که دنبال یه راه برای فرهنگ سازی باشن..تا این که کار به جایی نرسه که یه عده برن تو page مسی فوش بنویسن . .. الان فیلترینگ چه کمکی کرده واقعا؟

usboy

کاربر حرفه‌ای

واقعا يه چيزهايي آدم ميبنيه كه كف ميكنه
يكيش فيلترينگ
مثلا سايتهاي دانلود فيلم
اسمه سايتش : ariamovie134.in
بعد وقتي فيلتر ميشه ميكنه ١٣٥
خب همه اينو ميدونن
بعد اينا بيكارن ميان فيلتر ميكنن وقتي ميدونن فرداش يه شماره ميره بالاتر
خب از اول فيلتر نكنين
حالا همه آنتي فيلتر دارن
همه هم اينو ميدونن
همه هم پاي فيسبوكن
باز ميان فيسبوكو فيلتر ميكنن
من فكر ميكنم حكومت خودش اين vpn هارو ميفروشه،از يه طرفم خودش فيلتر ميكنه هر وقتم ميخواد vpn رو ميبنده
خودش يه راهه درآمده

Alyssa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
FRZ orginal
شهر
kerman
مدال المپیاد
ایش!!

شاید اگر فیلتر نبود اینقدر تو ایران طرفدار پیدا نمیکرد و رتبه6 رو از نظر زیادی کاربر توی جهان نمیگرفت

ولی واقعا برای بعضیا بلای زندگیه.......بعضیا یه کارایی میکنن اونجاکه اصن آدم خجالتش میشه بگه :D
وای وای!!نچ نچ نچ :-"

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

به نقل از ☀乇しiShA☀ :
شاید اگر فیلتر نبود اینقدر تو ایران طرفدار پیدا نمیکرد و رتبه6 رو از نظر زیادی کاربر توی جهان نمیگرفت

ولی واقعا برای بعضیا بلای زندگیه.......بعضیا یه کارایی میکنن اونجاکه اصن آدم خجالتش میشه بگه :D
وای وای!!نچ نچ نچ :-"

رتبه ی شش جهانی هیچ ربطی به ایرانیا نداره.

و خب به هر حال محبوب ترین شبکه اجتماعی هست و چه فیلتر می بود و چه نمی بود تو ایران هم به نسبت محبوب می بود.

Alyssa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
FRZ orginal
شهر
kerman
مدال المپیاد
ایش!!

به نقل از مازیمون :
رتبه ی شش جهانی هیچ ربطی به ایرانیا نداره.

و خب به هر حال محبوب ترین شبکه اجتماعی هست و چه فیلتر می بود و چه نمی بود تو ایران هم به نسبت محبوب می بود.

ینی چی ربطی نداره؟:|

به هر حال فیلتر هم کم تاثیر نیست! :Dحالا نه شما ولی خیلیا رو میشناسم که قبل از عضویت نمیدونستن چیه فقط میگفتن فیلتره....اگر بد بود که فیلتر نمیشد.....

به هر حال کلی حرف نزدم......هست آدمایی که واقعا چون فیس محبوبه میرن!بله! :-"

HOSSEIN JH

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اهواز
مدال المپیاد
فیزیک

فیسبوک خیلی باحاله من فقط تفریحی میرم برای دیدن چند تا ترول و جک خنده دار کلی میخندم واقعا حال میده

ولی باید فرهنگ داشت به اینصورت که نباید فرند لیست ادم 300 نفر باشه من 45 فرند دارم که هر روز تو مدرسه میبینمشون

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از HOSSEIN JH :
ولی باید فرهنگ داشت به اینصورت که نباید فرند لیست ادم 300 نفر باشه من 45 فرند دارم که هر روز تو مدرسه میبینمشون
از نظر آماری و مطالعات فیسبوک و کلا گراف‌های دوستی و این صحبت‌ها، تعداد Friend های آدم‌های معمولی(یعنی غیر از بازیگرها و اینا) بین ۱۲۰ تا ۲۷۰ نفر هست. تو یه مقاله‌ی IEEE خوندم که نوشته بود طبق آماری که خود فیسبوک داده در سال ۲۰۱۰، میانگین تعداد دوست‌های آدم‌ها حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ نفر بوده.
باز توی اون مقاله اومده بود از نظر روانشناسی و این صحبت‌ها بررسی کرده بود که اگر آدم واقعا فقط بخواد دوست‌هاش رو add بکنه، آدم نمی‌تونه به لحاظ ذهنش با بیشتر از میانگین ۱۵۰ نفر ارتباط نزدیک ذهنی برقرار بکنه و در نتیجه بیشتر بودن تعداد friend ها از ۱۵۰ نفر به معنی این هست که آدم یک سری افراد متفرقه رو هم add کرده. حالا چه آدم‌هاش ناشناس، چه آدم‌های معروف و چه کسانی که دوست آدم حساب نمی‌شن و فقط دورادور می‌شناستشون.

ولی خب کلا تعداد friend ها ارتباطی به جنبه‌ی آدم نداره! مثلا تو دانشگاه با بچه‌ها بررسی کردیم دیدیم اوناییمون که سمپادی‌ایم خیلی بیش از این حرف‌ها friend داریم:-" دلیلش هم اینه که تو مدارس ما، رابطه‌ی بین آدم‌ها فقط به یه ورودی محدود نمی‌شه. بلکه ورودی‌های مختلف ارتباطات نزدیک زیای با هم دارند. برای مثال بچه‌های 2-3 سال بالاتر و یا حتی تا ۷-۸ سال بالاتر از خودمون تو مدرسه و بچه‌های ۲ سال پایین‌تر تو addlist من هستند. همچنین بچه‌های دانشگاه. اون هم نه فقط هم‌کلاسی‌هام. سال‌بالایی‌ها، سال‌پایینی‌ها، حتی بچه‌های رشته‌های دیگه که تو خوابگاه باهاشون آشنا شدم. بچه‌هایی که تو کانون‌ها و انجمن‌های مختلف باهاشون آشنا شدم و با هم در ارتباطیم و ...بچه‌های سمپادیام که جای خود دارن!

بستگی داره به نظر من که به فیسبوک به چه چشمی نگاه کنیم. اگر قرار باشه فقط دوست‌های نزدیکمون باشن، آره بیشتر از همون ۵۰-۱۴۰ تا نمی‌شن واقعا. ولی اگر به منظور برقراری ارتباطات گسترده‌تر باشه و برای حفظ خیلی رابطه‌هایی که شاید کوتاه‌مدت بودن(مثل دوست‌های کلاس زبان!) ولی هنوز تونستن از این طریق ادامه پیدا کنن، خب خیلی بیشتر از این‌ها می‌شه.

المیرا "

کاربر نیمه‌فعال
شهر
تهران

هم مفرح هم بلای زندگی! :D

HOSSEIN JH

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اهواز
مدال المپیاد
فیزیک

به نقل از مهســـــــــــــا :
از نظر آماری و مطالعات فیسبوک و کلا گراف‌های دوستی و این صحبت‌ها، تعداد Friend های آدم‌های معمولی(یعنی غیر از بازیگرها و اینا) بین ۱۲۰ تا ۲۷۰ نفر هست. تو یه مقاله‌ی IEEE خوندم که نوشته بود طبق آماری که خود فیسبوک داده در سال ۲۰۱۰، میانگین تعداد دوست‌های آدم‌ها حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ نفر بوده.
باز توی اون مقاله اومده بود از نظر روانشناسی و این صحبت‌ها بررسی کرده بود که اگر آدم واقعا فقط بخواد دوست‌هاش رو add بکنه، آدم نمی‌تونه به لحاظ ذهنش با بیشتر از میانگین ۱۵۰ نفر ارتباط نزدیک ذهنی برقرار بکنه و در نتیجه بیشتر بودن تعداد friend ها از ۱۵۰ نفر به معنی این هست که آدم یک سری افراد متفرقه رو هم add کرده. حالا چه آدم‌هاش ناشناس، چه آدم‌های معروف و چه کسانی که دوست آدم حساب نمی‌شن و فقط دورادور می‌شناستشون.

ولی خب کلا تعداد friend ها ارتباطی به جنبه‌ی آدم نداره! مثلا تو دانشگاه با بچه‌ها بررسی کردیم دیدیم اوناییمون که سمپادی‌ایم خیلی بیش از این حرف‌ها friend داریم:-" دلیلش هم اینه که تو مدارس ما، رابطه‌ی بین آدم‌ها فقط به یه ورودی محدود نمی‌شه. بلکه ورودی‌های مختلف ارتباطات نزدیک زیای با هم دارند. برای مثال بچه‌های 2-3 سال بالاتر و یا حتی تا ۷-۸ سال بالاتر از خودمون تو مدرسه و بچه‌های ۲ سال پایین‌تر تو addlist من هستند. همچنین بچه‌های دانشگاه. اون هم نه فقط هم‌کلاسی‌هام. سال‌بالایی‌ها، سال‌پایینی‌ها، حتی بچه‌های رشته‌های دیگه که تو خوابگاه باهاشون آشنا شدم. بچه‌هایی که تو کانون‌ها و انجمن‌های مختلف باهاشون آشنا شدم و با هم در ارتباطیم و ...بچه‌های سمپادیام که جای خود دارن!

بستگی داره به نظر من که به فیسبوک به چه چشمی نگاه کنیم. اگر قرار باشه فقط دوست‌های نزدیکمون باشن، آره بیشتر از همون ۵۰-۱۴۰ تا نمی‌شن واقعا. ولی اگر به منظور برقراری ارتباطات گسترده‌تر باشه و برای حفظ خیلی رابطه‌هایی که شاید کوتاه‌مدت بودن(مثل دوست‌های کلاس زبان!) ولی هنوز تونستن از این طریق ادامه پیدا کنن، خب خیلی بیشتر از این‌ها می‌شه.

یادم رفت اشاره کنم مثلا من یک سفر به دبی داشتم گشتم که یک فرند پیدا کنم که بتونه بهم آدرس بده قیمت ها دستش باشه و بگه چی خوبه چی بده و بگه جنس های مورد نظرم رو کجا ها با قیمت خوب پیدا کنم این هم یک استفاده مهم و مفید هست
نباید که مثل یکی از دوستای من رفته یک دانشجو دختر تو تهران رو تو فرند لیستش اد کرده نه میشناسه نه چیزی این بی فرهنگیه !!
مثلا یک دفعه یک سوال داشتم که یک ژاپنی میتونست جوابم رو بده رفتم دنبال یک دوست گشتم

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از محمدرضا! :
یا حسین . چقدر انشا منی نویسین .کی حوصله داره اینا رو رو صفحه کامپیوترش بخونه ! :-/

ما ک ی بار درباره فیسبوک بد گفتیم . 30. 40 نفر دی لایکمون کردن . دیگه تصمیم گرفتیم تو سمپادیا چیزی دربارش نگیم :-"
با وجودي كه عادتي به ديس دادن ندارم و من سري قبل بهت ديس ندادم،اما كاملا با نظر اونايي كه ديس دادن موافقم. :D
حركت شايسته اي كردن :))

و اما دقيقا تو فيسبوك ملت مگه ميخوان چكار كنن كه برميدارن فيلتر ميكنن؟؟؟
مگه يه بچه دوازده ساله تو فيسبوك ميخواد چكار كنه،كه بايد چك بشه؟؟
من موندم الان كه ملت همه با vpn ميرن فيسبوك،مگه چه اتفاقي افتاده؟؟؟
بعضيا ميگن وقته بچه ها تلف ميشه!
خب بشه!!!
مگه بچه ها ميخوان چكار كنن اينهمه وقته آزادو
اين سمپاديا كه خودش بيشتر وقت تلف كردنه :)
باز يه عده از علما و مراجع ميگن مردم با فيسبوك به غرب جاسوسي ميكنن :))
يني من موندم :))
خب اوني كه بخواد جاسوسي بكنه مگه vpn نداره؟؟؟
بعضيا ميگن بنياد خانواده رو سست ميكنه و ملت ميرن پي دوست يابي
خب نميفهمن كه we chat خيلي بهتره براي اينكار

جم كنن اين حرفارو

Mah O_o

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
96

اینکه فیلتر کنن چیزیو حل نمیکنه
الان ینی فیلتر کنن کسی دیگه طرفش نمیره؟؟ چرا اتفاقا بیشتر از پیش شاید بعضیا استفاده کنن ازش
با اینکاراشون فقط صورت مسئله رو پاک میکنن
بعله...

Ромина

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگانــــ یکـــــ
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1394

هرچیزی حدی داره
من خودم شخصا با هیچ شبکه ی اجتماعی مخالف نیستم ولی بر فرض مثال وقتی میبینم فیس بوک پر شده از آدمهای ولگرد و بیکار و اکثرا دارای سطح فرهنگی و اجتماعی پایین،خود به خود ازش بدم میاد
مردم ما به خاطر محدودیتهایی که جامعه و دینشون در برخورد با جنس مخالف براشون ایجاد کرده؛دچاار عقده شدن
چیزیه که هر چند غم انگیزه،ولی باید قبول کرد
زمانی که حتی توی مهدکودک دخترا رو از پسرا جدا میکنن نشون میده که چقدر روی این مسئله حساسن
خوب هروقت کسی رو از کاری منع کنن اون فرد بیشتر به اون کار مشتاق میشه

بالا