happiestchemist
ملکه ی شیشه ای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : چرا مردم ایران مثل ژاپنیها برای کتاب صف نمیکش
حالا شما در مورد فیلم اینا رو میگی ولی من به شخصه فیلم نگاه میکنم بیشتر به طرز فکر ادماش نگاه میکنم،،فیلمای تاریخی بیشتر دوست دارم ..کلا یه چیز میگم نخندین ولی فیلم کره ای هایی که من میبینم خیلی هم خوبه خیلی هم در مورد افکار ادماس..شما فیلم ایمان و فیلم 49 روز رو ببین..بعد بیا صحبت کنیم،،
خیلی روی تزریق تفکر تاکید داری، اگر این قدر شدیده لطفا 5 تا شو که تو فیس بوک رخ داده رو نام ببر.به نقل از Radical :به معصومه :
فیلم هم نتیجه عقاید هست نه نوع بینش نسبت به دنیا :)
بعد هم اغلب با دنیای واقعی تفاوت زیادی داره و شما شاهد روند فکر کردن شخصیت های فیلم نیستید، صرفا عمل کرد رو میبینید
اغلب کتاب ها (نه همشون) نوع بینش نویسنده رو به حد فوق العاده ای شرح میدن
بعد هم فیلم ها و سریال های یک منطقه صرفا نمایانگر اینه که مردم اون منطقه اوقات فرغت شون رو با چه نوع فیلمی پر میکنند و چیزی از فرهنگ و سطح فکر و دنیای حقیقیشون به شما نشون نمیده :)
اما کتاب این طور نیست ، در هر جامعه ای کتاب ها بر اساس حقایق همون دوران و نوع نگرش نویسنده نسبت به دنیای حقیقی هست
یا حتی اگر دنیای خیالی هم باشه باز هاله ای از تفکرات نویسنده و نگرش نسبت به دنیا رو داره
:)
بعد شما در خوندن کتاب از قدرت تخیل استفاده میکنید و تصویرسازی میکنید خوب این خودش به درک حالت روحی نویسنده و شخصیت های داستان کمک میکنه :)
گرچه شما میتونید از شبکه های اجتماعی هم داستان بخونید یا کتاب به صورت پی دی اف بخونید واقعا این خیلی عالیه.... من خیلی اژ کتاب هایی که میخونم پی دی اف هست ... اما باید بدونید بیشتر تزریق تفکر صورت میگیره نه تفکر! :)
حالا شما در مورد فیلم اینا رو میگی ولی من به شخصه فیلم نگاه میکنم بیشتر به طرز فکر ادماش نگاه میکنم،،فیلمای تاریخی بیشتر دوست دارم ..کلا یه چیز میگم نخندین ولی فیلم کره ای هایی که من میبینم خیلی هم خوبه خیلی هم در مورد افکار ادماس..شما فیلم ایمان و فیلم 49 روز رو ببین..بعد بیا صحبت کنیم،،