َAnime

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع رهاـbehemoth
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
همش آدم میکشت همین جوری الکی ....
همینه دیگه :دی چطوری با شر و فلان بهمان مبارزه میکرد پس ؟:-"

کسی بلده زیرنویس A.S.S رو اجرا کنه ؟ اکثر زیرنویس انیمه ها با این فرمتن

من که الان فقط به همه میگم Your Name البته خودم هنوز ندیدم :D ترسناک نیس ولی
قشنگترین انیمه ایه که تاحالا دیدم.ژانرش درامه.
و ماجرای به شدت جذابی داره.ماجرای یه دختر و پسریه که روحشون یه روز درمیون توی بدناشون جابه جا میشه.به این صورت که روح دختره مثلا تو بدن پسره ست:-"تا حدودی هم عاشقانه ست ولی نه زیاد:-" درحدی هست که همه ی رده های سنی میتونن ببینن.
جز ۲۵۰ فیلم برترIMDB با رتبه ۹۱ هست.
اینم لینک دانلودش
http://salamdl.info/your-name-2016/
انیمه ی دیگه ای که خیلی قشنگ بود و به شدت صحنه های قشنگی داشت the secret world of Arriety یا همون بندانگشتی ه.
اینم لینک دانلودش
http://salamdl.info/?s=بند+انگشتی

همینه دیگه :D چطوری با شر و فلان بهمان مبارزه میکرد پس ؟:-"

کسی بلده زیرنویس A.S.S رو اجرا کنه ؟ اکثر زیرنویس انیمه ها با این فرمتن
فرقی با srt نداره. یعنی منظورم اینه که به همون روشی که زیرنویسو بکشی روی فیلم باز می‌شه :-"

کنار your name انیمه‌ی a silent voice (یا بعضی جاها هم دیدم نوشته بودن a shape of sound!) هم ببینین حتما. اونم از انیمه‌های خوب امساله و خود من به شخصه در حد یور نیم یا حتی بهتر از اون می‌دونمش!

بعد از دو سال انتظار Kimi no nawa همون Your name رو دیدم. و با اختلاف یکی از بهترین انیمه هایی که تا به حال نگاه کردم در کنار کارای میازاکی. ولی اگه کار های قبلی شینکای رو دیده باشین شباهتشون رو کامل متوجه میشین. بنظرم شینکای نقاط مثبت داستان های قبلیش رو تو این داستان اورده بود. من میتونستم رگه هایی از garden of words, 5 centemeters per a second, children who chase lost voices رو توش ببینم.

ناروتو خیلی انیمه ی جالبی بود مظورم سری اولشه ولی بعد این که ناروتو هی میرفت ماموریت مسخره شد

آخرین ویرایش:
سینمایی انیمه شمشیر زنی آنلاین اومد-تاریخ پخش اینترنتی 7 مهر- . ب شکل انیمه است البته ،
Sword Art Online:Ordinal Scale
ب نظر من ک ایده اش خوب نبود ولی فضاسازیش طلق معمول عالی . اصلا آدم هوایی میشه ...
اسپویل : در مورد فناوری AR " واقعیت افزوده "بود .

سینمایی انیمه شمشیر زنی آنلاین اومد-تاریخ پخش اینترنتی 7 مهر- . ب شکل انیمه است البته ،
ب نظر من ک ایده اش خوب نبود ولی فضاسازیش طلق معمول عالی . اصلا آدم هوایی میشه ...
انیمه ی خوبی بود ولی نه خیلی خفن بیشتر متکی بود به صحنه های اکشن و عاشقانش .

ناروتو خیلی انیمه ی جالبی بود مظورم سری اولشه ولی بعد این که ناروتو هی میرفت ماموریت مسخره شد
معمولا وقتی تعداد قسمت های انیمه ای خیلی زیاد میشه موضوع رو به پوچی میره ناروتو هم که دیگه شورشو در آورده مثل سریالای ترکیه ای ملت باید شاهد زندگی بچه ها و نوه های شخصیت اصلی هم باشنo_O

خبر جدید اینکه فصل جدید re داره میاد.../m\
رواعصابترین انیمه ای که دیدم که رسما مغزمو جز میداد.~X( و حالا شدیدا مشتاق فصل جدیدشم. آقای کارگردان، اینبار چطور میخوای عذابم بدی؟!:x

#مازوخیسم :D

منظورتون فصل سومشه دیگه

• لایک
امتیازات: Mindy
  • لایک
امتیازات: Mindy
به نظر من همون دوفصل خوب بود باز ادامش چی میگه
ب نظر من ک فقط همون 14 قسمت اولش ک توی Aincard بودن و بازی اول ، کافی بود . ولی خوب هنر داشته تا الان تونسته کشش بده .
توی انیمیشن سینماییش از واقعیت افزوده استفاده میکرد . یعنی بر خلاف دو فصل قبلی ک واقعیت مجازی بود و ملت میرفتن توی بازی ؛ اینجا بازیه ب صورت مجازی میومد تو دنیای واقعی و ملت باید ب طور فرضی باهاش می جنگیدن . یعنی دویدن ها و شمشیر زدن ها واقعی میشد .
یعنی شبیه بازی pokemon go ک یکی دو ساله تو بعضی کشور ها هست و ملت باید دنبال اشیا بازی ؛ توی دنیای واقعی بدوند .

ب نظر من ک فقط همون 14 قسمت اولش ک توی Aincard بودن و بازی اول ، کافی بود . ولی خوب هنر داشته تا الان تونسته کشش بده .
توی انیمیشن سینماییش از واقعیت افزوده استفاده میکرد . یعنی بر خلاف دو فصل قبلی ک واقعیت مجازی بود و ملت میرفتن توی بازی ؛ اینجا بازیه ب صورت مجازی میومد تو دنیای واقعی و ملت باید ب طور فرضی باهاش می جنگیدن . یعنی دویدن ها و شمشیر زدن ها واقعی میشد .
یعنی شبیه بازی pokemon go ک یکی دو ساله تو بعضی کشور ها هست و ملت باید دنبال اشیا بازی ؛ توی دنیای واقعی بدوند .
آها
ممنون بابت توضیح
ولی کلا همون فصل اول خوب بود وموضوع چند قسمت آخر فصل دوم

اقا من تا فعلا یه لیستی از انیمه هایی که دیدم و قراره ببینم اماده کردم. هم برای اینکه بقیه هم ازش استفاده ببرن، هم اینکه اگه میتونید کامل ترش کنید: (کارای میازاکی رو چون دیگه خیلی معروفه ننوشتم)
نوراگامی(از همه بهتر!)
توکیو غول
دفترچه مرگ
حمله به تایتان ها
پایان جهان
یوری بر روی یخ
بوسه ایزدی
Bakuman
Mirai nikki
fullmetal alchemist
Relife
Gekkan shoujo nozaki kun
Bungo stray dogs
Koruko no basket
Hyouka
Darker than black
Elfen Lied
Hell Girl
Boku dake ga inai machi
خادم سیاه
another
The Ancient Magus’ Bride
Into The Forest Of Fireflies Light
sailor moon
Corpse Party
Hagane no Renkinjutsushi
Belladonna of Sadness
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Barakamon
Your Lie in April
danganronpa
deadman wonderland
Darling In The Franxx

پ.ن: اگه میشه انیمه هایی مثل نوراگامی و توکیو غول بهم معرفی کنید.

آخرین ویرایش:
یکی از پیشنهادام واسه فصل تابستون انیمه Food Wars!: Shokugeki no Soma است .
یک انیمه فوق العاده که کلی طرفدار پیدا کرده
تا الان سه فصل کامل و فصل چهارم در حال پخش است
در مورد پسری که می خواد با رفتن به مدرسه آشپزی آشپز بزرگی شه تا به هدف زندگیش که ...

بهترین انیمه هایی که من دیدم
حکایت دریای زمین the talas from earthsea
پرنسس مونونوکه
قصری در اسمان castle in the sky

واقعا عالین مخصوصا دوتای اول ده بار نگاه کردنشونم کمه
کرم های شبتاب هم خیلی خوبه فقط به طرز وحشتناکی افسرده کننده هست

انیمه the seven deadly sins
انیمه درباره ی هفت شوالیه است که به دلیل گناهانشون به این نام خونده می شن.
این انیمه دو فصل داره.
واقعا انیمه خفنی بود پیشنهاد می کنم ببینین !!!

آخرین انیمه ای که دیدم قهرمانان تنیس بوده :-) :-""

Back
بالا