• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

َAnime

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع رهاـbehemoth
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : َAnime

کسی می‌تونه یه انیمه‌ی سریالی کوتاه قشنگ به من معرفی کنه؟ :-" death note رو دیدم. سینمایی هم باشه مهم نیست فقط قشنگ باشه.

یه انیمه ای الان تازه اومده که یکی از دوستای عشق انیمه ام معرفی کرد. اسمش arslan senki(اسطوره ارسلان) هست و از این جهت جالبه که بر اساس داستان امیر ارسلان نامدار ساخته شده و یه جورایی فضای شرقی-ایرانی داره. البته اولش به صورت رمان بوده و بعدش مانگا شده و چون خیلی پر طرفدار بوده از روش انیم و ova ساختن. داستان در مورد امپراطوری پارسه و شاهزاده اون ارسلان که اتفاقاتی برای اون پیش میاد! هنوز نمی شه گفت انیمه خوبیه یا نه اما بد نیست یه نگاهی بندازید بهش.
New-Arslan-Senki-Anime-Airs-April-5th-Visual-Ending-Theme-Commercial-Revealed.jpg

یه انیمه هست به اسم prince of tennis(ورزشی)
latest

یه انیمه هست به اسم یونا دختر صبح دم خیلی باحال جذاب قشنگه

64225.jpg

یه انیمه هس به اسم seraph of the end اونم خیلی باحاله! :D

انیمه های ژاپنی واقعا خیلی بهتر از دیزنی و پیکسار مسائل فانتزی و افسانه ها و این چیزا رو نشون میدن!
من خیلی دیدم.ولی بهتریناشون:
شهر اشباح
پرنسس مونونوکه
قلعه متحرک هاول
سرویس تحویل کیکی
در کل انیمه های ژاپنی(مخصوصا هایائو میازاکی) جوری نیستن که بعد دو ساعت از یادت برن!

آخرین ویرایش:
احسنت بر لئوپارد :-" با تاکید فراوان روی هاول و کی کی .
من امروز توی مترو انیمه ی بازگشت گربه رو دیدم و خیلی دوست داشتم ;;)

digimon

به به ! میبینم که اینجا عشق انیمه هم داریم! کارهای استودیو جیبیلی که در نوع خودش بینظیره. من از کار های استودیو جیبیلی هاول رو خیلی دوست دارم 3>.
کیکیز دلیوری سرویس هم خیلی خوبه . ولی به دل من ویسپر آو د هارت خیلی چسبید. غیر از هایائو میازاکی ، ماکوتو شینکای هم خیلی کارگردان خوبیه. به نظر من که به نوعی میتونه جانشین راستین میازاکی باشه. از ماکوتو شینکای 5 سانتی متر بر ثانیه و گاردن آو وردز رو دیدم. بزودی تو فیلم شناسی ام توضیحات بیشتر رو میدم. :)
پ.ن: کیمی نو ناوا جدیدترین کار ماکوتو شینکای پیشنهاد میشه.

Back
بالا