mysterious queen
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان٣
- شهر
- مشهد
پاسخ : عقاید شما که ممکن است جامعه واکنش منفی به آن نشان
قطعن متوجه هستم جنابِ مازیمون.
ولی به نظرم منطقی به نظر نمیرسه که به خاطرِ خاطراتِ مربوط به n سالِ پیش بخوایم یه رفتارِ بسیار زشت با یک انسان که برایِ بارِ اول می بینیمش داشته باشیم.
به همین جهتِ که جوابِ خودتون رو در موردِ خاطرات به خودتون نمیدم، چون به نظرم رفتارِ یه خانومِ چادری(که اغلب سن بالا هستن) تویِ مسجد که بارها برایِ خودم اتفاق افتاده و رفتارِ اون آقایِ مسن در کلیسا هیچ توجیهی نداره..کما این که من و برادرِ بزرگ ترم (پدرم حضور نداشت) بعد از وارد شدن و روبهرو شدن با جوانتر ها تونستیم خودمون رو قانع کنیم.
و من این نمادسازی ها رو هم طبیعی میدونم. مهم اصلِشِ نه تفکری که نسبت بِش وجود داره.
پ.ن: اگه خواستین، بگین که اسناد یه سری اتفاقات که توسطِ بهائیان در ایران اتفاق افتاده و همین طور چندتا اتفاق هم که توسط یهودیان و مسیحیان در دنیا اتفاق افتاده و می شه بهش گفت جنایت، رو براتون بذارم.
به نقل از مازیمون :بین فرد چادری و غیر چادری تفاوتی هست که شما متوجه نیستید.
افراد چادری نماد مسلمون های متعصبی هستن که تقریبن تمام دنیا ازشون فراری هست.
مسلمون های افراطی بودن که باعث شدن تعداد بسیار زیادی از یهودی ها و مسیحی ها از ایران کوچ کنند در صورتی که همشون ایرانی محسوب میشدن. و تعداد زیادی از بهایی ها از تحصیل محروم بشن و الان خارج از ایران زندگی کنن و از برگشتن به ایران بترسن.
به شکلی نسبت به چادری ها و کسانی که به شکل شبیه یک متعصب مسلمون لباس می پوشن واکنش بدی نشون داده میشه و این به خاطر خاطرات بدی هست که مسلمون ها باعثش شدن.
وگرنه کسی با مادر و برادر شما به طور خاص مشکلی نداره.
قطعن متوجه هستم جنابِ مازیمون.
ولی به نظرم منطقی به نظر نمیرسه که به خاطرِ خاطراتِ مربوط به n سالِ پیش بخوایم یه رفتارِ بسیار زشت با یک انسان که برایِ بارِ اول می بینیمش داشته باشیم.
به همین جهتِ که جوابِ خودتون رو در موردِ خاطرات به خودتون نمیدم، چون به نظرم رفتارِ یه خانومِ چادری(که اغلب سن بالا هستن) تویِ مسجد که بارها برایِ خودم اتفاق افتاده و رفتارِ اون آقایِ مسن در کلیسا هیچ توجیهی نداره..کما این که من و برادرِ بزرگ ترم (پدرم حضور نداشت) بعد از وارد شدن و روبهرو شدن با جوانتر ها تونستیم خودمون رو قانع کنیم.
و من این نمادسازی ها رو هم طبیعی میدونم. مهم اصلِشِ نه تفکری که نسبت بِش وجود داره.
پ.ن: اگه خواستین، بگین که اسناد یه سری اتفاقات که توسطِ بهائیان در ایران اتفاق افتاده و همین طور چندتا اتفاق هم که توسط یهودیان و مسیحیان در دنیا اتفاق افتاده و می شه بهش گفت جنایت، رو براتون بذارم.