پاسخ : چهارمین مسابقه ی شعرخوانی سمپادیا
سلام علیکم رفقا، میبینم که جمعِ کسایی که حجم روده ی زیادی دارن جمعه
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
من تمام سعیمو میکنم فقط
نقد کنم، اونم سازنده و فقط در مواقع لازم و حیاتی اسفنکترمو باز کنم
1
شعر ساده ـس. لحن ساده ـس. صدا ساده ـس. و خیلی خوبه که این تناسب وجود داره و از قدیم شنیدیم که زیبایی در سادگیه. من با اینکه از پیچیدگی و چالش استقبال میکنم ولی همیشه یه آدم با یه دست لباس همرنگ و هم استایل و سِت رو به یه آدم که سعی کرده کلکسیونی از زیبایی ها رو ایجاد کنه در لباسش ترجیح میدم. من لذت بردم
2
رفیقِ من، ما همه این تغییر انرژی صدا و ترس و خوشحالی و غم رو میخوایم ببینیم توی شعر. مخصوصا الان که تنها وسیله ی انتقال احساس و در پیِ اون مفهوم، همین صدائه! توی این وویس کسی تو رو با اون پیراهن آبی که انداختی روی شلوارت نمیبینه و نمیدونه تو همون آدم Cool ـی هستی که بهت گوش دادن لذت بخشه. پس نباید بگی "
دانه های تسبیح ریختند :) " باید بگی "
دانه های تسبیح ریختند :-s
![Sigh :-< :-<](/forum/styles/yahmas/smiles/sigh.gif)
" و نکته ی زیبای برجسته ای که دیدم اون سرفه ی آخرش بود
3
یه چیزی که دوس دارم اسمشو بذارم
زرنگی ، انتخاب شعرته! این شعر واسه خوندن عالیه. اگه مهدی موسوی یه صدای تو دماغی نداشت قطعا خودش اینو میخوند چون
ش رو خوب تلفظ میکنه. میدونی از چی ناراحت شدم؟ از اینکه داری عمداً و به اسم
زیباتر تلفظ کردن شعرو اینجوری میخونی. به هر حال خیلی خوبه که احساسات الکی و تصنعی نداری توی لحنت. یه لحنِ محکم خوب، مث یه مــــرد! خوبی لحن محکم اینه که ریزه احساسات هم توش به چشم میان و این کارتو قوی کرده. در کل کار خیلی قوی ای بود
4
دقیقا برعکس آقای شماره 3 به نظرم شعر خوبی انتخاب نکردی. این شعرِ نوِ ملوس واسه یه صدای ملوس مناسبه. با اینکه نشانه ای توی شعر نیست ولی به نظرم صدات شدیدا خوبه. ازش استفاده کن در راهش پسر. میدونی جذابیت نقش حامد بهداد توی خیلی از فیلماش چیه؟
![Thinking :-? :-?](/forum/styles/yahmas/smiles/thinking.gif)
تند صحبت کردنشه! نمیگم Rap God شو ولی انقد کلمه ها رو الکی نکــــــــــــــــــــــــــــش
![Waiting :-w :-w](/forum/styles/yahmas/smiles/waiting.gif)
این وویست خوب نبود به نظرم ولی خیلی توانایی و استعداد داری. قطعا دفعه بعد جز کاندیدا های اول شدنی
5
منو یاد اینا که میخوان توی میتینگ خیلی باحال و شاخ باشن و صداشونو جذاب میکنن میندازه. کسی که همچین راندمان بالایی در جذاب شدن صدا داره، قطعا صدای خوبی داره. مث آدمای باهوشی که بعد مصرف مواد محرک بیشتر از بقیه باهوش میشن. :-لیمیتلِس حالا از کجا میشه فهمید ک خودت نیستی؟
![Confusedym :-/ :-/](/forum/styles/yahmas/smiles/confusedym.gif)
از "
د" ، "
ب" ، "
ر" ، "
ق" و ....! یه چیزی رو هم اینجا میگم ولی با همه ام! شعرو درست بخونید پلیز
![Face With Rolling Eyes 8-| 8-|](/forum/data/assets/smilies/mini_face-with-rolling-eyes.png)
یکی از نکات مثبت کارت همین درس خوندن شعره. توجه کنید:
آه در آینه تنها کدرت خواهد کرد - آه! دیگر دمت ای دوست مسیحایی نیست" بین "
آه" اول و دوم فرق است بسیار و شما به این فرق به خوبی اشاره کردید!
![Applause =D> =D>](/forum/data/assets/smilies/applause.gif)
دختر اگه صداتو عوض نکنی کارت عالیه
6
این شعره یه حس خوبِ نوستالیژیکی مخصوص به فرغ و یه حس خوبِ دیگه مربوط به پالت داره! این عالیه که از اون احساساتِ زننده و ساختگی دوری میکنی. و عالی تره که بی احساس و دو نقطه خط نیستی. و عالی ترین قسمتِ کار اینه که خودتی! صداتو عوض نمیکنی. آدم حس میکنه همونجوری که با همکلاسیت احساساتی حرف میزنی، همونجوری شعر خوندی. و اینا یه کار عالی ساخته :)
7
داداش من خیلی دوست دارم
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
صدات فوق العاده ـس. ولی بدون Echo و Reverb و Logato هم عالیه!
![Frustrated :-L :-L](/forum/data/assets/smilies/frustrated.gif)
نکن اینکارو مَرد! توی شعر دومت Automation Clip گذاشتی؟
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
بیخیال! صدات همینجوری لُخت عالیه، نیازی نیس به این کارا.
![Wink ;) ;)](/forum/data/assets/smilies/mini_winking-face.png)
و یه چیزیم دوس دارم بگم اونم اینه که همه ی ما
شخصیتِ آدم ها توی قضاوتمون در مورد چیزای دیگه شون تاثیر میذاره. مثلا از کسی که خیلی دست پخت و سلیقه ی خوبی داره ولی نمره ی کم میده توی بفرمایید شام بدمون میاد! چون حس میکنیم
اومده واسه برنده شدن! و نکته همینه. این حس بدی به آدم میده. بیا فقط توی مسابقه
شرکت کنیم
8
من عاشق شعر کلاسیک قدیمیتم رفیق!
![3 hearts :x :x](/forum/data/assets/smilies/mini_smiling-face-with-hearts.png)
اینجا همون جاییه که جنبه ی مثبت تاثیر شخصیت بر قضاوت معلوم میشه! من بهت تبریک میگم رفیق :) اگه من در مورد کارا نظر دادم فقط واسه این بود که دیدم هنوزم کسایی هستن که فقط
شرکت میکنن و عقده ی برنده شدن ندارن. مرسی داداش
9
نزولِ یه هنر از همینجایی که شما وایسادی شروع میشه. باور کنید اینجا نه مسابقه ی گویندگی ـه ، نه خوانندگی، نه دوبلوری و صداپیشگی. اینجا مسابقه ی "
شعر خوانی"ـه.
سانسوریاتِ شماره 9 :
+ حرفهایی در مورد شباهت رای آوردن شماره 9 و 30میلیون لایک جنیفر لوپز و 90میلیون لایک شکیرا
+ مترسک نوشت هایی در مورد تلِ.... تلِ.... تلفـــن..... و تلو تلو خوردن [ دارم تلو... دارم تلو....] و
همید نقش دکارت رو بازی میکنه
+ کمی نقاشی با پالتی سراسر قهوه ای
+ اشاره به توانایی های دلبری و دلربایی که البته فهم این رندی برای اهل معنا سخت نیست! - دلبری خوب است اما دلربایی دبهتر است
+ کلا حرف حق!