چهارمین مسابقه ی شعرخوانی سمپادیا

به نظر شما کدام بهتر بود؟!

• رای‌دهندگان
    82
وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق
پاسخ : چهارمین مسابقه ی شعرخوانی سمپادیا

خب دوستان بلاخره مسابقه شروع شد :-" :-" :-"

عذرخواهی زیاد بابت تاخیر زیاد ...

لینک فایل ها پیوست شده

نطرسنجی 2 3 روز قفل میشه اگه چیزی از قلم افتاده یا مشکلی هست واسه من پ خ کنین ایشالله بعدش باز می کنم رای گیری شروع میشه

هر وقت تعداد رای ها از 30 رد شد نظرسنجی بسته میشه

به برنده نشان ادبی اعطا خواهد شد

ممنون

http://uplod.ir/06928ws5idpp/MOSABEQE.rar.html

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

به نقل از داماد مسعودی :
خب دوستان بلاخره مسابقه شروع شد :-" :-" :-"

عذرخواهی زیاد بابت تاخیر زیاد ...

لینک فایل ها پیوست شده

نطرسنجی 2 3 روز قفل میشه اگه چیزی از قلم افتاده یا مشکلی هست واسه من پ خ کنین ایشالله بعدش باز می کنم رای گیری شروع میشه

هر وقت تعداد رای ها از 30 رد شد نظرسنجی بسته میشه

به برنده نشان ادبی اعطا خواهد شد

ممنون

http://uplod.ir/06928ws5idpp/MOSABEQE.rar.html
خیلی خیلی جالبه که اینبار پسرا بیشترن :D

خیلی خوب بود:-ایجاد ترغیب در دیگران

• شروع کننده موضوع

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

به نقل از کهــربا :
سلام
اولن که خوشحالم که سطح کارا از دوره قبل خیلی بهتر بود...
دومن فک نمیکنین واسه نظر سنجی محدودیت زمانی بذارین بهتره تا محدودیت تعداد آرا؟ خب شاید 50 نفر بخوان تو نظرسنجی شرکت کنن، اونوخ شما که از 30 رد شد میبندینش که، اون 20 نفر دیگه چطوری رای بدن؟!
.

رو اونم میشه فک کرد ولی معمولا اونقدرا رای نمیدنا :-"

اوکی تا آخر اردیبهشت مهلت رای دادن

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

اقا من كلا livid نميتونم دانلود كنم نميشه جور ديگه بذارينشون؟ :(

• شروع کننده موضوع

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

livid نیست که :-\

رو لینک کلید کنین دانلود راایگان رو انتخاب کنین ایجاد لینک دانلود رو بزنین بعد download from upload.ir رو انتخاب کنین

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

احساسی که باید تو لحن باشه رو هیچ کدوم به حالت تعادل رعایت نکردن :)) پسرا (البته بعضیاشون) زیادی بی احساس خوندن، بعضی از دخترا هم خیلی احساس چاشنی کارشون کردن :D #نظر شخصی

اما در کل خیلی خوب بود؛ هم شعرا ، هم خواننده‌هاشون ;;)

منتقد

مهمان

یک پارازیت هم از ‌رف بنده...

جدا چرا انقدر تصنعی؟
کی گفته باید اینقدر احساس مصنوعی و ساختگی قاطی شعر بشه...ریتم و لحن خوندن هم صرفا کشدار کردن صدا نیست. بخاطر اینا و چند دلیل دیگه سعی کردم به ساده ترین و بی تکلف ترینش رای بدم

• لایک
امتیازات: brano

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

مرسي بابت راهنمايي!

m.kf

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ایران :-p

یه خواهش.

کسی که شعرخوانی 7 مال اونه یه پ.خ به من بزنه لطفا.
خیلی کنجکاوم بدونم کیه؟!

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

شماره ی 1؛
به نظرم مکثی که پایان مصراع ها داری با بقیه ی مکث هایی که داری باید کمی متفاوت باشه ! باید شنونده با خود مکث هم (بدون توجه به قافیه) بتونه پایان مصراع رو تشخیص بده. یه جاهایی حست رو رو کلمه ها و حتی در طول جمله متمرکز میکنی و این خوبه، ولی فقط یه جاهایی این کار رو میکنی!

شماره ی 2؛
احساس میکنم استرس داری ! البته طبیعیه ولی خب بهتره شنونده این رو حس نکنه دیگه، صدات و مخصوصا لحنت خوبه، ولی خوندن یه شعر سپید هرچند قشنگ کار جالبی برای یه مسابقه ی شعرخوانی به نظرم نمیاد. : -پدر کشتگی با شعر سپید

شماره ی 3؛
اولش چــــــقدر "ش" هات میزنه و این خیلی اذیت میکرد، استرست تو پایان هر مصراع حس میشه، تو سریع و با تاکید ادا کردن قافیه که باعث میشه صداش تو سر بپیچه ! اگه کمی تو بلندی صدات تغییر ایجاد میکردی (یه جاهایی رو با صدای پایین تر و یه جاهایی رو بلندتر میخوندی) جذابیت بهتری پیدا میکرد وویست. صدات خوب بود، لرزش عمدی صدات ظریف و قشنگ بود، شعر واقعا خوب بود، و این که پتانسیل خوب خونده شدن رو داشت و تو هم تا حدودی از پتانسیلش استفاده کردی، اما انقدر ظرفیت داره که بتونی بهتر هم بخونیش !

شماره ی 4؛
مکث کردن توی شعر صرف ایجاد زیبایی نیست که البته اگر هم بود باید به اندازه ازش استفاده میشد ! هدفت بجز ایجاد زیبایی چی بوده ؟ این که شعر کوتاهه ؟ فقط همین به نظرم میاد.

شماره ی 5؛
صدات رو واقعا دوست داشتم ! این شعر فاضل رو هم واقعا دوست دارم، به نظر میاد هُلی ! این خوب نیست مسلما، اگه کمی تو بلندی صدات تغییر ایجاد میکردی (یه جاهایی رو با صدای پایین تر و یه جاهایی رو بلندتر میخوندی) جذابیت بهتری پیدا میکرد وویست. درسته با احساس میخوندی اما شعر کوتاه بود که یکنواختی توش احساس نمیشد، اگه کمی بلند تر بود همین یکنواختی لحنت اذیت میکرد. بهتره کمی هم در انتهای مصراع ها مکث کنی.

شماره ی 6؛
این شعر فروغ رو دوست دارم، درسته سعی کردی رو کلمه ها حس رو بیان کنی اما چند جا بیشتر این کارو انجام ندادی ، صرفا رو کلمه هایی مثل "اوج" این کار انجام شده. بخشی از وزن و آهنگ شعر مربوط به خود شعره ولی بخش دیگش مربوط به چطور خونده شدن شعر ! با نادیده گرفتن قسمت اول، تو قسمت دوم که مربوط به تو میشه کمی اشکال وجود داره.

شماره ی 7؛
به نظر میاد بتونی واقــعا خوب بخونی ! اما خب در حال حاضر این کارو نکردی، تو هر جمله ای نباید به تمام کلمه ها به یه مقدار توجه کرد، نباید روی چند کلمه تاکید داشت، یه کلمه باید ضربه رو بزنه ! بهتره بیشتر روی خود کلمه ها حس بگیری، نه روی جمله ها. بعد اون تکرار "نفس میکشم" طبیعیه ؟!

شماره ی 8؛
متاسفانه کیفیتش خیلی پایین بود، نظری نمیدم چون نتونستم خوب گوش کنم.

شماره ی 9؛
وقتی میتونی از صدات استفاده ی خوبی کنی، خوبه که سعی کنی ازش بهره ببری ! تغییر لحنت واقعا مصنوعی بود و این اصلا خوب نیست، باعث میشه شنونده اصلا نتونه با حست همراه بشه.

من قبل از شروع مسابقه هم این رو گفتم که بهتره یه شعر واحد یا حداقل یه سبک شعری مشخص بری مسابقه انتخاب شه، این باعث میشه شنونده این بار واقعا به شعر خوانی توجه کنه، هدف مسابقه هم همینه. پتانسیل شعر ها برای خوب خونده شدن متفاوته. معیار ها هم همین طور.

سعی کردم بیشتر انتقاد کنم و به نظرم این بیشتر به سطح مسابقه کمک میکنه. ببخشید اگه خوشایند نبود.

جوجه سمپادی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

فک کنم همه ی شرکت کننده ها،تصویرعمشونوبک گراندانتقادات حس میکنن :D
طیف قهوه ای موج میزنه :-"

• شروع کننده موضوع

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

خب
به کوشش یکی از اعضا داور داریم این دوره هم :)

اونم نه یکی بلکه 6 تا !!!

پس از اتمام نظرسنجی نظرات داورا به عنوان داده ی وزن دار با وزن 3 به آرا اضافه میشه

:)

جوجه سمپادی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

ببخشیدداوراکین؟

• شروع کننده موضوع

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

دبیرای ادبیات مدارس سمپاد یکی از شهرها

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

من با حرفای کهربا موافقم :D

شعر شماره 2 هم به نظر من نمیشه شعر های گروس رو خیلی متفاوت تر از اینی خوند که ایشون خوندن.کلا مدلش اینجوریه.

3
عالی بود! من شگفت زده شدم وقتی شنیدم... اصلن هم "ش" هات نمیزنه خیلی هم خوب میگی "ش" رو... چقدر منطقی و متین و تاثیر گزار خوندی... اینایی هم که میان انتقاد میکنن از خوندنت از جایی خط گرفتن! تو کارت محشر بود... :-"
آقا "ش" میزدها.ولی خیلی حروف دیگه هم میزد :)) اصولا مشکل از ریکوردرعه و به نظر من هم واقعا خوب بود این کار.

خوانش 5 هم انقدر صدا خوب بود که داشتم وسوسه میشدم صرفا به خاطر صدا رای بدم :)) خیلی تند خوندی متاسفانه

واسه خوانش 7ام هم اون گله ای که کهربا ذکر کرد.و ای کاش قبل از قرار گرفتنش توی مسابقه دوباره بازخوانیش میکردن.

شعر 9ام خیلی هم احساس داشتم.و خیلی هم خوب خونده شده بود.

از مسابقه ی بعد بیاین یکم محدودیت ایجاد کنید.توی شعر و زمان و اینا :D اینجوری رای دادن خیلی سخته.

همتون خسته نباشید :)

جوجه سمپادی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

به نقل از کهــربا :
3
عالی بود! من شگفت زده شدم وقتی شنیدم... اصلن هم "ش" هات نمیزنه خیلی هم خوب میگی "ش" رو... چقدر منطقی و متین و تاثیر گزار خوندی... اینایی هم که میان انتقاد میکنن از خوندنت از جایی خط گرفتن! تو کارت محشر بود... :-"
وخداونداعتمادبه نفس راآفرید... :D
اصلامشخص نیست شماباشخص شماره3 چه ارتباطی داریدا! :-"

به نقل از sahere :
خوانش 5 هم انقدر صدا خوب بود که داشتم وسوسه میشدم صرفا به خاطر صدا رای بدم :)) خیلی تند خوندی متاسفانه

شعر 9ام خیلی هم احساس داشتم.و خیلی هم خوب خونده شده بود.
بااین دوتانظرم کاملاموافقم :)

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

من به 3 رای دادم راستی ،
میشه 3 به من ی پ.خ بده ببینم کیه ؟ 8-> :D

Ehsan.Ansari

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی شماره دار!
شهر
021
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کشاورزی

سلام علیکم رفقا، میبینم که جمعِ کسایی که حجم روده ی زیادی دارن جمعه :D من تمام سعیمو میکنم فقط نقد کنم، اونم سازنده و فقط در مواقع لازم و حیاتی اسفنکترمو باز کنم :D

1
شعر ساده ـس. لحن ساده ـس. صدا ساده ـس. و خیلی خوبه که این تناسب وجود داره و از قدیم شنیدیم که زیبایی در سادگیه. من با اینکه از پیچیدگی و چالش استقبال میکنم ولی همیشه یه آدم با یه دست لباس همرنگ و هم استایل و سِت رو به یه آدم که سعی کرده کلکسیونی از زیبایی ها رو ایجاد کنه در لباسش ترجیح میدم. من لذت بردم (;

2
رفیقِ من، ما همه این تغییر انرژی صدا و ترس و خوشحالی و غم رو میخوایم ببینیم توی شعر. مخصوصا الان که تنها وسیله ی انتقال احساس و در پیِ اون مفهوم، همین صدائه! توی این وویس کسی تو رو با اون پیراهن آبی که انداختی روی شلوارت نمیبینه و نمیدونه تو همون آدم Cool ـی هستی که بهت گوش دادن لذت بخشه. پس نباید بگی "دانه های تسبیح ریختند :) " باید بگی "دانه های تسبیح ریختند :-s :-< " و نکته ی زیبای برجسته ای که دیدم اون سرفه ی آخرش بود ;;)

3
یه چیزی که دوس دارم اسمشو بذارم زرنگی ، انتخاب شعرته! این شعر واسه خوندن عالیه. اگه مهدی موسوی یه صدای تو دماغی نداشت قطعا خودش اینو میخوند چون ش رو خوب تلفظ میکنه. میدونی از چی ناراحت شدم؟ از اینکه داری عمداً و به اسم زیباتر تلفظ کردن شعرو اینجوری میخونی. به هر حال خیلی خوبه که احساسات الکی و تصنعی نداری توی لحنت. یه لحنِ محکم خوب، مث یه مــــرد! خوبی لحن محکم اینه که ریزه احساسات هم توش به چشم میان و این کارتو قوی کرده. در کل کار خیلی قوی ای بود >:D<

4
دقیقا برعکس آقای شماره 3 به نظرم شعر خوبی انتخاب نکردی. این شعرِ نوِ ملوس واسه یه صدای ملوس مناسبه. با اینکه نشانه ای توی شعر نیست ولی به نظرم صدات شدیدا خوبه. ازش استفاده کن در راهش پسر. میدونی جذابیت نقش حامد بهداد توی خیلی از فیلماش چیه؟ :-? تند صحبت کردنشه! نمیگم Rap God شو ولی انقد کلمه ها رو الکی نکــــــــــــــــــــــــــــش :-w این وویست خوب نبود به نظرم ولی خیلی توانایی و استعداد داری. قطعا دفعه بعد جز کاندیدا های اول شدنی (;

5
منو یاد اینا که میخوان توی میتینگ خیلی باحال و شاخ باشن و صداشونو جذاب میکنن میندازه. کسی که همچین راندمان بالایی در جذاب شدن صدا داره، قطعا صدای خوبی داره. مث آدمای باهوشی که بعد مصرف مواد محرک بیشتر از بقیه باهوش میشن. :-لیمیتلِس حالا از کجا میشه فهمید ک خودت نیستی؟ :-/ از "د" ، "ب" ، "ر" ، "ق" و ....! یه چیزی رو هم اینجا میگم ولی با همه ام! شعرو درست بخونید پلیز :rolleyes: یکی از نکات مثبت کارت همین درس خوندن شعره. توجه کنید: آه در آینه تنها کدرت خواهد کرد - آه! دیگر دمت ای دوست مسیحایی نیست" بین "آه" اول و دوم فرق است بسیار و شما به این فرق به خوبی اشاره کردید! <D= دختر اگه صداتو عوض نکنی کارت عالیه (;

6
این شعره یه حس خوبِ نوستالیژیکی مخصوص به فرغ و یه حس خوبِ دیگه مربوط به پالت داره! این عالیه که از اون احساساتِ زننده و ساختگی دوری میکنی. و عالی تره که بی احساس و دو نقطه خط نیستی. و عالی ترین قسمتِ کار اینه که خودتی! صداتو عوض نمیکنی. آدم حس میکنه همونجوری که با همکلاسیت احساساتی حرف میزنی، همونجوری شعر خوندی. و اینا یه کار عالی ساخته :)

7
داداش من خیلی دوست دارم :D صدات فوق العاده ـس. ولی بدون Echo و Reverb و Logato هم عالیه! L-: نکن اینکارو مَرد! توی شعر دومت Automation Clip گذاشتی؟ :| بیخیال! صدات همینجوری لُخت عالیه، نیازی نیس به این کارا. (; و یه چیزیم دوس دارم بگم اونم اینه که همه ی ما شخصیتِ آدم ها توی قضاوتمون در مورد چیزای دیگه شون تاثیر میذاره. مثلا از کسی که خیلی دست پخت و سلیقه ی خوبی داره ولی نمره ی کم میده توی بفرمایید شام بدمون میاد! چون حس میکنیم اومده واسه برنده شدن! و نکته همینه. این حس بدی به آدم میده. بیا فقط توی مسابقه شرکت کنیم (;

8
من عاشق شعر کلاسیک قدیمیتم رفیق! x: اینجا همون جاییه که جنبه ی مثبت تاثیر شخصیت بر قضاوت معلوم میشه! من بهت تبریک میگم رفیق :) اگه من در مورد کارا نظر دادم فقط واسه این بود که دیدم هنوزم کسایی هستن که فقط شرکت میکنن و عقده ی برنده شدن ندارن. مرسی داداش >:D<

9
نزولِ یه هنر از همینجایی که شما وایسادی شروع میشه. باور کنید اینجا نه مسابقه ی گویندگی ـه ، نه خوانندگی، نه دوبلوری و صداپیشگی. اینجا مسابقه ی "شعر خوانی"ـه.
سانسوریاتِ شماره 9 :
+ حرفهایی در مورد شباهت رای آوردن شماره 9 و 30میلیون لایک جنیفر لوپز و 90میلیون لایک شکیرا
+ مترسک نوشت هایی در مورد تلِ.... تلِ.... تلفـــن..... و تلو تلو خوردن [ دارم تلو... دارم تلو....] و همید نقش دکارت رو بازی میکنه
+ کمی نقاشی با پالتی سراسر قهوه ای
+ اشاره به توانایی های دلبری و دلربایی که البته فهم این رندی برای اهل معنا سخت نیست! - دلبری خوب است اما دلربایی دبهتر است
+ کلا حرف حق!

8283

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 4
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیکی بودم قبول نشدم :((
دانشگاه
ترجیحا توهم نمیزنم
رشته دانشگاه
بگو چی برم؟؟

من یه چن تا حرف کلی بگم

سعی کنید نشسته ضبط نکنید چون قشنگ صدا میلزه و تمرکز و از بین میبره حتی سعی کنید نوشته دستتون نگیرید

حس گرفتن تو خوندنو همه رعایت کرده بودن اما تا وقتی که شعرو حفظ نکردید مغ.تون نمیتونه ریتم خوبی بده هی وسطش کمو زیاد میکنه و اهنگ نوشته رو میگیره اونوقت اون حس گرفتنه خنده دار میشه(انگار معلم ادبیات به یکی گفته بخون)
دو نفر معلوم بود اصن شعرو درست نخونده بودن وسط مصراع میکشدن تهش زیاد میاوردن یا برعکس

در مورد کشیدن به این دقت کنید اگه فقط گوش خواننده بشنوه خسته میشه و چون فقط کلامه تصویر و ساز نداره کشیدن کلمه اول مصراع یعنی "loading" یه اقا کلمه اول شعرو کشیده خوند(اخه چرا؟؟؟)دقیقا مث خوشنویسی میمونه کشیده ها نباید اول بیان حالا هرچقدر قشنگ بنویسیشون
وقتی وسط میان شنونده فرصت میکنه به چیزایی که شنیده فکر کنه(البته غیر ارادی)

و این نکته که خوندن شعر بسته به صدا و نوع شعره فک کن حصین بیاد حافظ بخونه جوک قشنگی شده بود اون تیکه!!

و در اخر سعی کنید خودتون باشید

اگه میشه از دفعه بعد این امکانو بدین که هرکی بتونه به هر نفر یه رای بده چون انتخاب سخته
من بین 7و9 کیو به شانس انتخاب میکنم
7-به نظر میاد قشنگ متنو هزم کردی(من حس میکنم از رو نخوندی!! حسم درسته؟؟؟) چون خسته کننده نبود
9-فک کنم تنها کسی بودی که یا لحنتو با مفهوم خوب وقف دادی (ولی حس میکنم کاملا از رو خوندی)
با تشکر از همه

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از ! میم میم دال ! :
چندتا انتقاد به نظرتون:
شما نباید به کسی توهین کنی،شاید واقعا صداش اینطور باشه طرف،این پسران که باید ظرفیت رو افزایش بدن نه خانوما...

دوم اینکه... بر سره اون پسری که با صدا تلو تلو بخوره!!!اینکه مسابقه شعر خوانی بود، اگه موزیک ویدئو ببینه احتمالا باید تو جدول و اینا...!!واینکه خدارحم کنه روزی که ایشون زن بگیرن!!!! :-"

سوم اینکه اول فکر کنیم رو حرفمون بعد بزنیم...

چهارمین حرفم به عُمومه: اینکه کسایی ک نظر میدین احتمالا اسطوره ی شعر خوانی هستین،ماها فقط دانش آموز هسیم زیاد با ترفندای شعر خوانی و فوت و فن هاش آشنا نیسیم...یکم کمتر سخت بگیرین و لحن انتقاد رو سبک تر
ببین دوست عزیز، همین طرز فکر باعث میشه سطح مسابقه بیاد پایین و پایین تر هم بره !
این کسایی که نظر دادن نباید حتما به تعبیر تو اسطوره باشن ! صرفا سعی کردن به چیزی که میشنون کمی بهتر گوش بدن و تحلیلش کنن، و ارتباطی بین اون و اطلاعاتی که کم و بیش همه مون تو زمینه ای مثل ادبیات داریم برقرار کنن ! همین، و این اتفاق خیلی خوبیه که وقت گذاشتن و این کار رو کردن ، وقتی چند نفر این کار رو انجام دادن، بهترین کار اینه که شما همه رو با هم تطبیق بدی و به اشتراکاشون دقت کنی و ازش استفاده ی مفید کنی ، چون در این صورت نظرات شخصی کمرنگ تر میشن.

البته نکته ی سومی که گفتی رو خیلی قبول دارم ، بهتره خودت هم بهش دقت بیشتری کنی (;

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا