من به حرف دوستان گوش کردم و الان تو تابستون شیمی 2 هم گاج خوندم هم مبتکران. مبتکران بهتر ، کامل تر و مفصل تر بود و همچنین جالب تربه نقل از اورنجی :به نتیجه ای نرسیدم :-\
اونایی که گاج داشتن، راضی بودن ازش؟ کامل هستش و جایگزین خوبی برای مبتکرانه؟
تک جلدی و دو جلدی چه فرقی دارن؟
شیمی 2 و 3 امسال واسه کنکور حذفیات داره تقریبا زیاد...به نقل از اورنجی :من مبتکران و گاج (شیمی 2) رو گرفتم
مبتکران مث اینکه فقط تک جلدیش چاپ میشه و اونطور که کتابو ورانداز کردم اصلا جالب نبود(حداقل نسبت به چاپ های قبلی) حتی یه چند قسمت اصلی فصلا رو هم حذف کرده بود (نمیدونم دلیلش چی بوده)
به همین دلیل گاج تثبیت شد
فک نکنم تا حالا تو همچین دوراهیی قرار داشتمبه نقل از merzat :به هیچ وجه گاج نقره ای دوم رو نخرید...من پشیمون شدم...
دوم مبتکران...
سوم خیلی سبز و دیگر هیچ...
البته اگه میخواید بیشتر کار کنید سوم مبتکران...شیمی 2 و 3 امسال واسه کنکور حذفیات داره تقریبا زیاد...
چشم اعتماد میکنم.به نقل از مُحَمَّد :شما به حرف من اعتماد كن. براي شيمي 2 گاج كافيه.
سوم و پيش اونوقت مبتكران و خيلي سبز.
به نقل از MHO :کسی زیست جامع نقره ای گاجو خریده؟؟چاپ جدیدش اومده؟اگه کسی داره میشه نگاه کنی ببینی ازمون اخرش تستای سال چندو گفته؟؟لطفا جواب بدید،سریع لازم دارم..
مطالبی که داخل کتاب آموزشی هست داخل کتابهای تستی قسمت تشریحی گفته شده پس نیازی به خرید نیست...بنده هم آموزشش رو دیدم و هم تستش...به نقل از خ شین الف ی الف ر :شاید تکراری باشه ولی لفطا جواب بدین
مال 95 ایاست. باید چاپ اون سالی رو بگیری که خودت دوم بودی! تو 93-94 رو پیش هستی، 92-93 رو سوم، 91-92 دوم.به نقل از Fireball.II :شیمی دوم مبتکران چاپ 93 رو گرفتم.این برا کنکوری 94 عی هاست دیه؟
(نگید که نه برا 95 ای هاس :////////// )
×یا به عبارتی آخرین تغییر شیمی دوم کی بوده.
×کتابای زیست نشر الگو . دوم و پیش عش چطورن؟
آره خوبه ولی فعلا ویرایش های اولشه :) ولی بازم خیلی خوبه مخصوصا پیش !به نقل از خ شین الف ی الف ر :سلام دوستان. خواستم بدونم کتابای فار شیمی خوب هستند برای استفاده؟
هعییی !! به خدا کنکور آسونه آسونه آسونه ! این خودتونین که با سوالای تالیفی سختش می کنید وگرنه خیلی آسونه ! :)به نقل از merzat :از ما گفتن بود گاج نقره ای به شدت آسونه من خریدم و بعد رفتم بررسی کردم و دیدم مبتکران بهتر بود...اشتباه بزرگیه حالا خود دانید..
من رفتم تو سایتش کتابای جالبی به نظر میرسیدن. توضیحاتشون هم کامل بودبه نقل از CrazyBõY :آره خوبه ولی فعلا ویرایش های اولشه :) ولی بازم خیلی خوبه مخصوصا پیش !
ببخشید ولی جسارتا شما شیمی کنکور رو چند درصد زدین؟به نقل از CrazyBõY :هعییی !! به خدا کنکور آسونه آسونه آسونه ! این خودتونین که با سوالای تالیفی سختش می کنید وگرنه خیلی آسونه ! :)
بسیار عالی! مخصوصن دوم!به نقل از Fireball.II :×کتابای زیست نشر الگو . دوم و پیش عش چطورن؟