- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
سوال
سلام این جزوه های عمارلو چطوره برای زیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام این جزوه های عمارلو چطوره برای زیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله کاملا درستهبه نقل از SaranaZ :هان فهمیدم همایش رو نوشتن دو تا کتابه که کتاب دوم و سوم خیلی خیلی خیلی خوب بود واسه آخرای شهریور مثلا خیلی خوبه اون چهارمش رو خیلی نپسندیدم.
کتابهای فار خوبن منتهی هنوز به حد استاندارد کتابهای دیگه نرسیدن...به نقل از خ شین الف ی الف ر :سلام دوستان. خواستم بدونم کتابای فار شیمی خوب هستند برای استفاده؟
چاپ چندم گرفتی؟به نقل از Fireball.II :شیمی دوم مبتکران چاپ 93 رو گرفتم.این برا کنکوری 94 عی هاست دیه؟
(نگید که نه برا 95 ای هاس :////////// )
×یا به عبارتی آخرین تغییر شیمی دوم کی بوده.
×کتابای زیست نشر الگو . دوم و پیش عش چطورن؟
×http://www.chap.sch.ir/news/1155 اینجا چک کردم نوشته بود جزئی.الان جزئی مثن چه مقدار تغییر میشه جزئی؟ :/ ((:
نوبت چاپ: صدوهفتادو هفتم.ویراست ده.(1393)به نقل از merzat :چاپ چندم گرفتی؟
در مورد شیمی پیش 1 بگم من از هر دو کتاب استفاده کردم... مبتکران ب نظرم تستاش جالبتر بود و سخت تر.... درسنامش هم بهتر بود... از یه طرف خیلی سبز درسنامش روون تره... اگه هنوز شروع نکردی اولش درسنامه خیلی رو بخونی راحت تری... :)به نقل از Darya-F :فیزیک نشر الگو جامع خوبه یا اون که برای هرسال جداست؟...
جامع رو خریدم.ظاهرا" که نگاه می کردم سطح اش فکر کنم از اون کتاب هاش که برای هرپایه جداست متفاوته...حالا نمیدونم کدوم بهتره؟!!...شاید هم اون کتاب هاش که برای هرپایه جداست چون تالیفی هاش بیشتر بود اینجوری به چشم میومد....
برای آرایه های ادبی کلک معلم خوبه؟
شیمی پیش فقط خوندن درسنامه های مبتکران خوبه؟برای تست هم خیلی سبز؟
کتاب شیمی 2 تا اونجا ک خبر دارم فقط ی بار ویرایش شده اونم ک سال تحصیلی ما بود... 91-92.... امسال کتاب تغییر نداشت... فقط سوتی هاشون (اشتباهات چاپی) رو اصلاح کردن.... اینی ک شما داری مشکلی نداره و کنکور جدید رو هم شامل میشه... خوش ب حالت... مال من واسه کنکور 93 هستش....به نقل از Fireball.II :نوبت چاپ: صدوهفتادو هفتم.ویراست ده.(1393)
عاغا تستاي شيمي پيش گاج رو هم ببينيد، خيلي تستاش خفنه.به نقل از نازنین :) :شیمی پیش یک هم درسنامه هم تست مبتکران پیش دو هم همین طور
من فقط برا پیش2 درسنامه خیلی سبزم خوندم تستاشو نزدم چون سطحش پایینه تو درسنامه هم بعضی رمزایی نوشته جالبه
واسه کنکور 94 مناسبهبه نقل از Fireball.II :نوبت چاپ: صدوهفتادو هفتم.ویراست ده.(1393)
یه دبیر شیمی به این اسم شنیدم که طراح کنکور هم هستند ولی نمی دونم این همونه یا نه....این اقای سلیمانی واسه دی وی دی های گام اول گزینه دو هم شیمی تدریس میکرد و خیلی هم عالیبه نقل از مُحَمَّد :دوستان كسي آقاي حاجي سليماني ميشناسه دبير شيمي؟ ميشه يه توضيحي بدين راجيش؟
همون جامع خوبه...به نقل از Darya-F :فیزیک نشر الگو جامع خوبه یا اون که برای هرسال جداست؟...
جامع رو خریدم.ظاهرا" که نگاه می کردم سطح اش فکر کنم از اون کتاب هاش که برای هرپایه جداست متفاوته...حالا نمیدونم کدوم بهتره؟!!...شاید هم اون کتاب هاش که برای هرپایه جداست چون تالیفی هاش بیشتر بود اینجوری به چشم میومد....
برای آرایه های ادبی کلک معلم خوبه؟
شیمی پیش فقط خوندن درسنامه های مبتکران خوبه؟برای تست هم خیلی سبز؟