دقیقابه نقل از اسم کنکوری :-" :الان کار سخت اینه که بین اینهمه پیشنهاد برای زبان یکی انتخاب کنی#
![]()

ولی از متن نترسیمو گرفتم و عالیه 

به نظرم روی سینتیک و تعادل(یا ترمودینامیک) کار کنی با تثبیت بهتر شیمی 2 بهتره، تو این زمان کم 7 فصل سنگین شیمی خیلی غیرمنطقی و البته غیرممکنه، وقتی که میخوای بزاری رو این همه درسنامه با تست کم بزار رو 3-2 فصل اسون فیزیک و عمومی های زودبازده مطمئنا بهتره...به نقل از Hypnotise :پشت کنکوریم
شیمی فقط دوم خوندم #-o
اول میخواستم تو این وقت باقیمانده فقط درسنامه های کتابای سوم و پیش سبز که دارم بخونم.
الان متوجه شدم گاج خط ویژه زده.
توروخدا بگید خط ویژه گاج بگیرم بهتره یا همین درسنامه ها رو بخونم؟ پارسال فقط درسنامه خوندم 35 زدم
یا اگر این دوراه خوب نیست کتابی بگید کل سوم و پیش رو 250 صفحه جمع کرده باشه بیشتر وقت نمیکنم بخونم. چون اوضاع فیزیکم هم بحرانیه.
توروخدا زود بهم جواب بدین عجله دارم
به نظرم برو cd بهمن باز گان رو بگير ، خيلي واست بهتره تا اين كه بشيني منابع حجيم بخونيبه نقل از Hypnotise :پشت کنکوریم
شیمی فقط دوم خوندم #-o
اول میخواستم تو این وقت باقیمانده فقط درسنامه های کتابای سوم و پیش سبز که دارم بخونم.
الان متوجه شدم گاج خط ویژه زده.
توروخدا بگید خط ویژه گاج بگیرم بهتره یا همین درسنامه ها رو بخونم؟ پارسال فقط درسنامه خوندم 35 زدم
یا اگر این دوراه خوب نیست کتابی بگید کل سوم و پیش رو 250 صفحه جمع کرده باشه بیشتر وقت نمیکنم بخونم. چون اوضاع فیزیکم هم بحرانیه.
توروخدا زود بهم جواب بدین عجله دارم

من دریافت و موضوعی گاج رو ترکیبی کار کردم تو املا و املام الان خوبهبه نقل از Ali.N :دوستان واسه املاکدوم کتاب کاملتره؟؟؟؟الگو...دریافت...یا چیز دیگه؟؟؟؟؟

به نقل از No-Enemy :جمع بندی ریاضی,تجربی, به جز خط ویژه, مهر و ماه کتاب خوبی داره؟ چون مثل اینکه خط ویژه منابعش و دسترشان کلا از سوالات چند سال اخیره و نمیخوام موقعی که کنکور سال های قبل رو میدم سوالات رو دیده باشم.
برای فیزیک همون تست های جمع بندی خود گاج کافیه؟
کسی که کتاب لقمة مهر و ماه تکنیک های برتر فیزیک کنکور رو دیده چجوریاس؟
و اینکه ما تجربی ها سوالات 94 ریاضی رو روز قبل کنکور حل کنیم مفیده یا استرس میده؟ کی میاد سوالاشون تو اینترنت؟