پاسخ : اگر کنکوری 94 بودم ... !
آغا چند نکته روانی من اشاره کنم در بدو راه
1 . از الان هیچ مبحثی رو ولو با تست کم حذف نکنین برا خودتون ، تلقین میشه بعد حتی اگه بتونین هم بخونین و بزنین ، نمیخونین یا اگه بخونین واقعاً دیگه نمیتونین .
2 . اول بار سـه دسـته آدم میشین شوما و هم کلاسیات و دوستات ، یـه دسـته اصطلاحاً خرخون میشن و میرن دنبال درسشون مثه بچه آدم میخونن ، یه دسته تا الان رو کرد تو دیوار از الان به بعدم میکنن تو دیوار و میرن دنبال یللی تللی ، یه دسته هم ما بین این دو تان ، من حس میکنم تا آخر تابستون شما وقت دارین یا برین جزء دسته اول یا برین تو دسته دوم ، بعـدش دیگه اصلاح و ترک عادات سخـت میشه .
3 . ببینین دوران کنکور اونجوری که از خارج بهش نگاه میکنن شلـوغ پلوغ نیست ، یعنی خیلی راحت میتونه نباشه و در واقع بشـه یه تابستون بلند برای 12 سال گذشته ، فرصت زیادیه برا اینکه اگر سیگاری نیستی ، قلیون نمیکشی نمیدونم ماری نزدی تا حالا و .. همه رو شروع کنی و تازه موعتادشم بشی ، اگـه تا حالا دوزدختر/پسر نداشتی ، عاشق نشدی کلاً تو رابطه نبودی حالا همشو داشته باشی یه جاهایی اصن فلسفت باد میکنه میزنی تو فاز شر و ور ، اصن یهو میبینی حوصله نداری یه دیوان حافظ میزاری جلوت میزنی تو فاز شعر و عرفان و ادب ، اصن وضعی ، من اشـاره کنیم که اینا همه سرآبه تو راه خودتو میری ، راه سختی هم میری اینا رو میبینی کلن راه رو گم میکنی ، تا این حد که مورد داشتیم عقـد کرد و ... ، اینا رو بزارین برا بعد کنکور ، حالا اگه جشن فارغ التحصیلی دارین ، کلی کیس برازنده و تر و تازه میبینین اونجا ، موارد میخواین بزنین ، جنس خوب تحقیق ییکنین پیدا میکنین نمیدونم ، مشروب میخواین بخورینبا رفقا بزنین برین گردش از رو حوصله بخورین ، دوستان با خانوادشون میرن مسافرت ، خونه خالی فراوون میشه و ... حالا نیاز نیس همه اینا انجام شه
ولی خب نکتش اینه که خلافم میخواین بکنین بزارین بعد کنکور حداقل از رو حلاوت باشه به دلتون بشینه
4 . به هیچ وجه آغا ، به هیچ وجه از خونتون مهاجرت نکنین
من دیگه حرفی ندارم در این مورد .
5 . از الان یه مشت کتاب گنده و گرون دور و بر خودتون جم نکنین ، صب کنین نمایشگاه کتاب بیاد
و اینکه حرص کتاب نزنین ، میمونه رو دستتون اعصاب خوردی میشه ، حدالامکان کتاب نو بخرین ، کهنه کنین
6 . از الان اکثرتون گلی آزمون و چرت و پرت ثبت نام میکنین
خعلیم خوب ولی یادتون باشه بالا بردن تراز خعلی آسون تر از ممانعت از پایین اومدن ترازه ، سعی کنین تا جایی که میشه اطلاعاتتون ، علمتون ، ترازتون ، درصدتون ، رتبتون ، پایین نره ، بالا بردنش به مراتب ساده تره (
لزومی نداره با بالا رفتن معلومات تراز و بقیه موارد پایین نیاد ، حالا کنکوری میشین میفهمین
)
7 . اینکه خارج از مدرسه کلاس برین اصلاً بد نیستا ، نه پنهون کنین نه خجالت بکشین اما یه بحثی هس که اکثرن حرص میزنن ، به صرف بالا بردن تعداد کلاس ها و خارج از مدرسه بودنش میرن ، بعد نه درس مدرسشون میفهمن نه کلاس بیرونشونو ، شوما کلاس مدرستو کامل برو بعد در کنارش هر جا نیاز بود معلم باب میل پیدا کن برو ، ببین با حذف اون کلاسای الکی اولا وقتت کمتر حروم میشه ثانیا کمتر میری تو چشم ، ثالثاً از همه مهمتر اینکه پولش میمونه تو جیب باباهه ، چار روز دیگه که مثه اسب پاشودی رفتی کلاس رانندگی به جا درس خوندن و گواهینامه گرفتی ، بابا جونت بتونه یه ماشین بزاره زیر پات
(دارم گولتون میزنم
)
8 . برنامه ریزی + مشاور + مشورت دوستان و ... اینا همه خوبه اما خودت بیشتر خودتو میشناسی + قرار کنکور بدی که اینده خوبی داشته باشی ، نباس که بزنی خودتو ، حالتو داغون کنی
البته این بهونه گوشاد بازی نشه ، صــلوات
9 . خرمالو ...
*** از اینجا مال المپیادی های شکست خورده + نیمه شکست خورده و ...
10 . جم کنین این بساط مزخرف دپرس بودنو ، عــق ، سه (دو یا حتی یک) سال رفتی دنبال عشـق و حالتو علاقت ، هم کلاسیات رفتن تو کلاسا پاچه خواری معلما سیبیل کلفت/پاشنه بلند
یوخده هم سختی بکش زندگیت متعادل شه
11 . به صرف شکست در المپیاد و ... نه شرمنده کسی باش نه مدیون کسی : )
12 . *کامپیوتریا* خعـلی حال میده گسستت خوب باشه
حالا خودت میای میبینی
+ خرمالوی بیشتر
آهان آهان ، آغا نتو ترک کنین
خو ترک نمیکنین حداقل لاس کمتر بزنین ، والا