• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر کنکوری 94 بودم ... !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اگر کنکوری 94 بودم ... !

اگه الان تیر 92بود ....

از اولش نمیترسیدم !سعی میکردم خودمُ باور کنم !هی نگم نمیشه..
از هر درس 6تا کتاب نخرم که الان با دیدنشون دنیا رو سرم خراب شه !
تو جوی که بعضی معلما و اکثر بچه ها دارن، نرم !مثن تا دیدم یکی فلان آزمونُ میده ندوم تندی ثبت نام کنم !
از هر درس یه کتاب تست قوی میگرفتمُ اون یه دونه کتابُ خوب یاد میگرفتم !نه اینکه این همه کتاب بگیرمُ هول هولی تست بزنم بدون مرور و رفع اشکال !
من امروز سوالاییُ نزدم که اول سال بلد بودم و چون مرور نکردم یادم رفته بود تکنیکاشُ!

اگه سال دیگه کنکور داشتم ..
با برنامه درس میخوندم ولی برنامه ی خودم ! یه مشورتای کوچیکی وقتای ضروری با معلما یا مشاور میکردم !خود آدم بهتر از همه میدونه نقاط ضعفشُ !
روحیه میداشتم : ) !
اگه تابستون معلم ادبیاتم گفت تاریخ ادبیات میپرسم نمیشستم 50بار بخونم کـه آبان یادم بره !:/ ترجیح میدادم از کلاس بیرون بشم برم تست ریاضی بزنم واقعا !وقتی میدونم تستای شمارشی املا رو نمیزنم نمیرفتم کتاب هامون سبطی بخرم و هی بخونم : )

اگه معلم شیمیم 500تا تست داد و نرسیدم بزنم واسه جلسه ی بعد از ترس بیرون شدن از کلاس کُپ نمیزدم !200تاشُ میزدم ولی همونا رو یاد میگرفتم !

××اضافه خواهد شد !

به سان رود ...
که در نشیب صخره سر به سنگ میزند
رونده باش ....
امید هیچ معجزه ای ز مرده نیست
تو زنده باش

من 100%کاری که باید میکردم رو نکردم اما بالای 70%ش رو کردم از خیلی چیزا گذشتم از تفریحام از علایقم حتی تفریحام تمامش سال کنکور فقط واسه کنکور بود گذشتم از نت گذشتم از کتابام غیر درسیم از عروسی رفتن از بیرون رفتن های الکی بادوستام از مهمونی ها از خرید عید گذشتم والان اصلا پشیمون نیستم (دفت کنید من اصولا جمعه ها درس نمیخوندم از ظهرش و میرفتم بیرون با دوستام با خانوادم چندین بار رفتم شنا کردم رستوران رفتم چون اینا لازمه و باید باشه همشون رو برای درسم رفتم )شاید رتبه ام خیلی بد شه ولی یه چیزی برام ارزش داره خیلی خیلی توماشین که مامان بابام اومده بودن دنبالم بهم گفتم : سارا تو تلاشت روکردی ما دیدیم که تلاشت رو کردی هیچ اهمیتی نداره دیگه چی میشه از نظر ما اوکیه این برام قدر تمام سختیام میارزه قدر 12سالی که درس خوندم قدر تمام ارزش های زندگیم من سرم جلو پدرمادرم جلو کسایی که جوونیشون رو ذره ذره پام ریختن بلنده کوتاهی از من نبود اگه قبول نشم خواست خدایی بود که همیشه بهترین چیزا رو جلوم قرار داد
سال دیگه تاپیک میزنند حتما اگه کنکوری 95 بودم و این نوبت شماست که انتخاب کنید الان حرفای کدوم یک از پست ها رو میخواید بنویسید...
من پارسال میخواستم اینا رو بنویسم یادمه که به خودم گفتم برو به سال دیگه ای ها اینا رو بگو راضیم از خودم خیلی : )

خب همممم ... 94 آییا باید خوشال باشن که 94 اییی نیستم ;D اگه نه یه سال دیگه سخت ترین امتحان عمرشون رو تجربه میکردن ;D B-)

من با اطمینان میگم ، امسال کم نذاشتم :-) هر چند کنکور افتضاح بود ، ولی کم نذاشتم !
بچه ها، یه کاری کنین ، که اگه از جلسه کنکور اومدین بیرون ، حسرت اینو نخورین که کاش اون موقع این کارو میکردم :-)

فقط یک ماه آخر رو میذاشتم عمومی٬ از مهر تا اردیبهشت فقط اختصاصی میخوندم ٬ مخصوصاً ریاضی. اصلاً اختصاصی ها رو 50 بزنین بیاین بیرون 94 ایها ! به همین سادگی !

خب يه سوال بپرسم قبلش؟چرا همه تون مينالين؟چطور سخت بوده که همه گرفتن؟
+اصلن تو جو کنکور نيستم درواقع،فقط از سي و يکم شرو کردم روزي12ساعت،به برنامم عمل کردم،حس ميشه کند پيش ميرم.يکمم که بي حوصله شدم ديگه ادامه ندادم. :-<

به نقل از :| :
خب يه سوال بپرسم قبلش؟چرا همه تون مينالين؟چطور سخت بوده که همه گرفتن؟
+اصلن تو جو کنکور نيستم درواقع،فقط از سي و يکم شرو کردم روزي12ساعت،به برنامم عمل کردم،حس ميشه کند پيش ميرم.يکمم که بي حوصله شدم ديگه ادامه ندادم. :-<
ببین...روزی ۱۲ ساعت بد نیست‌ها...خوبه درواقع...ولی...تجربه نشون داده اکثرا وقتی با این ساعت مطالعه شروع می‌کنن از تابستون می‌برن دم کنکور... من که تابستون بین ۸ تا ۱۰ ساعت می‌خوندم یه قسمت از پاییز رو قشنگ بریدم خودم...دوباره زمستون اومدم رو فرم و جبران کردم. بعد دوباره فروردین و اردیبهشت خودمو کشتم یعنی روزی ۱۲-۱۳ ساعت خوندم و خرداد دیگه نای درس خوندن نداشتم و حالم خیلی بد بود...
آهسته و پیوسته خیلی بهتره.
البته من نمی‌گم این بریدن صد در صده ها! ولی خب...خیلی رایجه!

* مشکل خیلیا توی سال کنکور ، مخصوصا اوایلش ، اینه که فکر میکنن :
ساعت مطالعه بالا = موفقیت
کلاس خصوصی = موفقیت
مشاوره = موفقیت
سی دی های کمک آموزشی = موفقیت
تراز بالا تر = موفقیت
نکنین این کارا رو ! بیاین بپرسین ! از 4 نفر بپرسین ! اینا در بعضی مواقع باعث موفقیت ِ ! (البته کلا ساعت مطالعه بالا خوبه ها ، ولی خطراتی داره بس خطرناک !)

ایا از تابستون کانون ثبت نام میکردید ایا؟ممنون

Back
بالا