• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر کنکوری 94 بودم ... !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اگر کنکوری 94 بودم ... !

من اگه جای شما بودم ....
خودخواهیو میذاشتم کنار نمیگفتم خودم همه چیو بلدم ...ولی باچشم بسته هم ازبقیه تقلید نمیکردم .
اگه جای شما بودم با کسایی که از سوال میترسن و از خودشون نا امیدن ...یه جوراییم دوس دارن شمارم نا امید کنن واسه یه سال قطع رابطه میکردن...هیچ اتفاقیم نمیفته.... من واسه همین آداما خیلی از روزامو از دست دادم...
اگه الان اول سال بود هیچ درسی حتی زمینو کنار نمیزاشتم شایدم واسه 100% میخوندم.... منابعمو طوری انتخاب میکر دم که وسط سال به خودم نگم اینا چیه من دارم....
اگه جای شما بودم تویه زیست هیچ کتاب کمک درسی نمی خوندم چون هیچ کدوم در سطح کنکور نیست....کلمه به کلمه کتابو میخوندم...خودم سوال میسواختم وبعدش مرور میکردم که حفظم شه...من اولا 3 تا کتاب کمک درسی داشتم تو قلم چی میرفتم به زور 60-70 میزدم ولی از وقتی کنارشون گذاشتم زیره 85 نیومدم )جز یه بار)....
از سوالای سخت شیمی مبتکرانم نمیترسیدم تا مثل خیلی گیر نیفتم
به خاطره آزمونا الکی استرس به خودم وارد نمیکردم...درسمو میخوندم خیلی ریلکس آزمون میدادم شک نکنید نتیجش بهتره....اگه آزمونم هم خراب میشد میگفتم جهنم آزمون بعدی جبران میکنم....
خلاصه اصلا نترسید کنکور اونطورم که میگن نیس....

اگر کنکوری 94 نبودم...
اونقدر خوش میگذروندم که نگو...این ور اونور میرفتیم...کتابا رو که لازم نداشتیم جهت آتیش بازی آماده می کردیم(البته شوخیه ها.. ;)
این کنایات خرخونی بهمون نمی چسبید...آزاد برا خودمون ...اینقدر هم مغز بیچارمون رو از این فرمولا و
سخنان و نمیدونم از این چرت و پرتا پر نمی کردیم ;D...ای خدا یعنی میشه؟؟؟!!!
سال بعد تقریبا تو همین زمانا...وای که چه خوشی بگذرد... ;))

یه پیشنهاد جدی بکنم بهتون ؟ من اگه جای شما بودم سعی میکردم با خودم روراست باشم. خود من کسی بودم که ریاضی رو دوست نداشتم و هر روز که به کنکور نزدیک تر شدم تنفرم بیش تر شد و واقعا عذاب کشیدم ؛ اولاش فکر می کردم کنار میام ولی فقط تا دی ماه دووم اوردم. بعد یه سری درگیری های شخصی از ترم دوم به بعد دیگه نخوندم تا خود جلسه کنکور. هم از لحاظ روانی بهم ریخته بودم ، هم همه چی برام پوچ بود. دو تا توصیه جدی می کنم بهتون ؛
یک - سعی کنید سال کنکور دست به تجربه های عاطفی نو نزنید چون شدیدا بهمتون می ریزه.
دو - اگه علاقه ای به رشته ی دبیرستانتون ندارید تاکید می کنم بیش تر فکر کنید. هنوز برای تغییر رشته دیر نیست. اگه شرایطشو دارید حتما برید دنبال علاقتون.حتما.اگر م ندارید سعی کنید از لحاظ روانی کنار بیاین.

بچه ها من ی چیزی رو یادم رفت بگم ولی حیفم میاد نگم واقعا مهمه
سر کلاس درس فوق العاده مهمه..هرچی بگم کمه.سر کلاس چ معلمتون خوب باشه چ بد سعی کنین یاد بگیرین
اگه دیدین با معلم ارتباط برقرار نمیکنین لزومی نداره معلم خصوصی بگیرین حتما..میتونین تلاشتون رو تو اون درس بیشتر کنین و برنامه ای خاص برای اون درس برای خودتون تبیین کنین

~X(موهام كل ميكردم تااز خونه بيرون نرم ،ايپدمم به ديوار ميزدم ،ادبيات ميخوندم

به نقل از خاله فاطمه!!: دی :
یه ابوریحانی عوضی افتاد بغل من بهش گفتم عاقا هی با پات نکوب رو زمین اون لعنتی رو تکون نده احمق!!هی تند تر و تند ترش کرد وسط آزمون از خدا نترسیدم از مراقبم نرسیدم گفتم مریضی بهت میگم!از مراقب درخواست کردم جامو عوض کنه اونم احمق تر فکر میکرد میخوام برم دستشویی!خلاصه فرآیند جا عوض کردن و تفهیم مراقب و ناسزایی گویی به اون احمق 15 مین از تایممو گرفت و 15 تا سوال شیمی رو حتی از روشم نخوندم!لعنت بهش!حداقل 500 تا رتبمو بالا برد خیلی خودم خوب میشدم!!!!واقعا لعنت بهش که از قصد کرد اینکارو!!چون تا بهش نگفتم دوست عزیز اینکارو نکن انقد بد پاشو تکون نمیداد!!

لعنت بهش اگه عمدا کرده

همتون ی چیز میگین خوب بخونیم :)

اگه کنکوری 94 بودم...
قبل از هر کاری سعی میکردم توانایی هام رو باور کنم. قبل از هر کاری سعی میکردم که باور کنم اگه تا الان درس خوندم یا نه مهم نیس، مهم اینه که سال آخر خیلی خوب درس بخونم. حتی اگه سال دوم و سوم خوب درس نخوندید، مطمئن باشید امسال میتونید کم کاری گذشته رو جبران کنید. هیچ وقت نباید بگید الان دیگه دیره و نمیتونم جبران کنم.
اگه من برمیگشتم به پارسال از تابستون خیلی بهتر استفاده میکردم. تابستون میتونه خیلی به شما کمک کنه. اگه تابستون رو خوب استفاده کنید از بقیه جلو میوفتید و همین مسئله تاحدودی روی روحیه و اعتماد به نفستون تاثیر مثبت داره. هر چند این به این معنی نیست که اگه تابستون رو از دست دادید همه چی تموم شده و دیگه قابل جبران نیست.
اگه برمیگشتم به پارسال یا کلا آزمون شرکت نمیکردم یا به جای قلمچی میرفتم گزینه دو. ( من یک سال گزینه دو بودم، یک سال قلمچی، از گزینه دو راضی بودم ولی پیش دانشگاهی به خاطر جامعه آماری رفتم قلمچی. بنظرم سوالای گزینه دو خیلی بهتر بود. ) اگه میرید آزمون حتما برنامه ی آزمون رو کامل اجرا کنید. مهم ترین فایده ی آزمون برنامه شه.
اگه کنکوری 94 بودم از همون تابستون موبایلم رو خاموش میکردم. خیلی موارد هستند که وقت ما رو تلف میکنن بدون اینکه خودمون متوجه باشیم. موبایل برای من یه همچین وسیله ای بود. سعی کنید امسال از هر چیزی که وقتتون رو تلف میکنه دوری کنید. وقتی به کنکور نزدیک میشید متوجه میشید چقد زمان رو تلف کردید.
من اگه برمیگشتم به سال قبل حتما درس های پایه رو تابستون تموم میکردم.
یک سال با تمام توان درس بخونید و بعدش از نتیجه ای که میگیرید لذت ببرید. باور کنید زمان خیلی زود میگذره. قدر زمان رو بدونید.
موفق باشید. :)

اینقدر تست میزدم ک اونجا وقت کم نیارم

وقت :((

فقط میدونم باید فقط و فقط و فقط تست میزدم

من وختی میان این تاپیک واقعا تنم می لرزه جدی

:((

یه کاری کنید که وقتی سال دیگه این وقت رسید و سره جلسه نشستید و خواه نا خواه یه کم استرس رو حتما دارید! اون وقت بتونید به خدا بگید خدایا من تلاشم رو کردم نمیگم 100%رو ولی 60% بوده دیگه خودت به دادم برس

یه چیزی بگم امسال بیش از حد تصورتون به خدا احتیاج دارید .... به حرفم میرسید.

Back
بالا