ازمون جامع سنجش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ازمون جامع سنجش

به نقل از سـوگـنـد :
العان این کودوم رتبه عس که میگن نزدیک به کنکوره؟ رتبه در منطقه؟در کشور؟ یا تخمین رتبه اش؟!
بعد تخمین رتبه اش چه جوریاس؟ ینی مثن این درصدا رو تو نود ُ دو میزدی میشُدی فُلان؟!
اگه این مدلی که خیلی نامردی عه! شیمی نود ُ دو قابل مقایسه عس با شیمی سنجش عاخه؟!
رتبه تو سهمیه اس....

به نقل از KimEXOtic :
رتبه تو سهمیه اس....
در واقع همون رتبه در منطقه دیگه درسته؟!
بعد یک نفر بیاد تفات رتبه در منطقه یا همون سهمیه رو با تفاوت رتبه در زیر گروه ها بگه؟!
کودوم مهم تره و یه چه دردی میخوره!
توی یک کارنامه شونصد تا رتبه عس! 8-| خُب آدم نمیتونه بفهمه چی به چی عه! 8-|

به نقل از سـوگـنـد :
در واقع همون رتبه در منطقه دیگه درسته؟!
بعد یک نفر بیاد تفات رتبه در منطقه یا همون سهمیه رو با تفاوت رتبه در زیر گروه ها بگه؟!
کودوم مهم تره و یه چه دردی میخوره!
توی یک کارنامه شونصد تا رتبه عس! 8-| خُب آدم نمیتونه بفهمه چی به چی عه! 8-|
رتبه ی زیر گروه ها مهم تره. مثلا 2 تا آدم در نظر بگیر همه درصداشون یکیه جز زمین شناسی. رتبه زیر گروه 1 این دو تا آدم یکی میشه چون زیر گروه 1 تجربی ضریب زمینش صفره. اما زیر گروه 2 اونی که زمین زده یه تفاوت فاحشی پیدا میکنه با اونی که نزده. پس شانس نفر دوم برای قبولی تو رشته هایی که مربوط به زیر گروه 2 بالاتر از اونی که زمین نزده اس.
مثلا اگه هدف تو قبولی تو رشته های زیر گروه 1 تجربی مثه پزشکی و دندونه باید رتبه زیر گروه 1 در منطقه ت رو ببینی. اگه هدفت قبولی تو رشته های زیر گروه 2 مثه داروئه رتبه زیر گروه 2 تو سهمیه رو ببینی و ...

صاحب پست بالایی
نیلوفر
خیلی ادم شاخیه
گوش کنین به حرفش
قدر تجربه هاشو بدونین

اون تخمین رتبه رو هم یکی توضیح بده سیستمش چیه مچکر می شم من. :ی

به نقل از امــیـــررضـــا :
صاحب پست بالایی
نیلوفر
خیلی ادم شاخیه
گوش کنین به حرفش
قدر تجربه هاشو بدونین
:))
صاحب پست بالایی
رضا
خیلی اسپم میده
چه مدیر انجمنیه واقعا؟

به نقل از ارغوان :
اون تخمین رتبه رو هم یکی توضیح بده سیستمش چیه مچکر می شم من. :ی
همونه که گفتی. یعنی اگه این درصد ها رو میزدی تو کنکور سال قبل چه رتبه ای می اوردی. کلا فرآیند تخمین رتبه چرت بوده همیشه و به درد نخور.

وا! خیلی احمقانه ست که این جوری! :/

آقا شیمیش بدون شک دست دبیر شیمی نازنین ما تو طراحی یا گزینش این سوالا بوده! سوالا کاملا تی÷ تستای ته جزوش :|
تنها کسیم که میتونه اینقدر سادیسم وار سوال طرح کنه همین دبیر عتیقه ماس :| داش رفع اشکال میکرد ترتیب سوالارو حفظ بود حتا! :|
من 48 زدم ;D دوروبریا گفتن خیلی خوبه! =)) بالاترین درصد کلاسمون 53 بود! :))
مرده شور این طراح ادبیات :| 3-4تا سوالش از بنیاد غلط بود! دبیر ادبیاتمون بنده خدا کلی جوش آورد :))
اون سوال ریدینگ زبانم که گویا همه شاکین!

حالا که فکرشو میکنم میبینم کانون استاندارد تره حتا ;D

پکیدم رسمن :| :| نسبت به قبلی ساده تر بود فقط این دفع ریاضیش از اون طرف بوم افتاده بود :|

من که حتی چیزاییم بلد بودم سر امتحان یادم رفت :| :|

من که ریاضی 26 تا درست زدم و فقط هم همین درس رو بالا زدم :-" در مورد شیمی و زیست چیزی نپرسین :-" فیزیک هم خوب بود ولی من انتظار بیشتری داشتم ;D

من نمیدونم چه وضعیتیِ من دارم که واسه یه آزمون باید کل اندام های حسی بدنم درد بگیره :)) جدا از اینکه 90 دقیقه زودتر بلند شدم ...جنازه میشدم اگه مونده بودم :))

اینکه سوال غلطم زیاد داشت!!! یعنی به هر سوالی میرسیدم میدیدم جواب به دست نمیاد میگفتم سوالش غلطه حتما!!!! ;D

خب حالا با این معضل کم اوردن وقت چیکار کنم؟؟؟؟؟ :( خیلیاشو میدیدم بلدم ولی خب وقت نبود بحلم ..... :(( ~X(

سوال 219 فیزیک تجربی رو برا همه درست میگیرن دیگه نه؟ :-" اون نماد ها چی بود عوض جهت نیرو دادن؟!!!

این فیزیک پایه چرا به جواب نمیرسید؟

زيستش مشكل نداره؟!:/
كليدشم مشكل داره. جواب رو آورده فلان گزينه بعد زده يه گزينه ى ديگه درست است. :/

از قبلی بهتر بود . . اما به نظرم باز سطح شیمیش از کنکور بالاتره ... فیزیک آسون بود ;D ریاضی بدک نبود ^-^ عمومی ها هم که به جز کلوز خوب بود ;D ;D

به نقل از آنـــا :
زيستش مشكل نداره؟!:/
كليدشم مشكل داره. جواب رو آورده فلان گزينه بعد زده يه گزينه ى ديگه درست است. :/

هیچ وقت جواباش قانع کننده نیست. :|
کدوم سوال رو میگی؟

عمومیا خوب بودن،در سطح کنکور بودن.ریاضی هم بد نبود فیزیک غلط داشت از دفعات قبلی سخت تر بود
شیمی هم که مثه قبل واقعا سخت و غیراستاندارد بود یعنی تو کل شیمی حتی یه دونه سوال آسون نداشت!! :|
واقعا قصدشون از طراحی این سوالا چیه؟؟!!

شیمی پدرم رو درآورد. همین. |: چک نکرده م هنوز هیچیو البته. ولی پدرم رو درآورد. |: تا من باشم رو شیمی حساب نکنم. |:

+ اون سواله که جهت نیروی وارد بر الکترونو می خواست چرا جهتاش اونشکلی بود؟!

Back
بالا