به نقل از ::پژواک:: :فقط برین ی سر ب پیج علیرضا حقیقی بزنین و با چار روز پیش مقایسه کنین
من دیگه حرفی ندارم![]()
کاملن حقشه.به نقل از ::پژواک:: :فقط برین ی سر ب پیج علیرضا حقیقی بزنین و با چار روز پیش مقایسه کنین
من دیگه حرفی ندارم![]()
به نقل از مُحَمَّد :من فقط يه چيز بگم كه همه چيز امكان داره، يادمون نره تا همين چندسال پيش واليبالمون هيج حرفي واسه گفتن نداشت و اولين بار پارسال رفت ليگ جهاني، ولي الان اينقد پيشرفت كرده و طبق آخرين رده بندي تيم دومه.
به اميد پيشرفت فوتبالمون
یعنی چی حقشه؟به نقل از Reza Ghoochannezhad :کاملن حقشه.
به نقل از Reza Ghoochannezhad :کاملن حقشه.
معلومه که شما هیچی از فوتبال نمی دونی!به نقل از علیرضا! :معلومه که از برنامه ریزی و مدیریت والیبال هیچی نمیدونی!
از روی سکو رفتن تیم ملی جوانان و نوجوانان در مسابقات جهانی هیچی نمیدونی.
از آوردن مربیان بزرگ مثل گاییچ و ست کوویچ واسه والیبال پایه خبر نداری.
پارک مربی فعلی کره 10سال پیش، که شما نمیدونستی والیبال چیه، سرمربی والیبال ایران بود.اون موقع گفت که اگه همین بازیکنا در کره دراختیار من باشه قهرمان دنیا میشیم.
فدراسیون با یه برنامه ریزی خوب داره حرفای پارک رو محقق میکنه.
به نقل از S2MA :معلومه که شما هیچی از فوتبال نمی دونی!
اگه می دونستی باید می فهمیدی وقتی والیبال ده سال زمان نیاز داره برای مدعی شدن توی فوتبال 20 سال نیازه و ما فقط 3 سالش رو رفتیم تا حالا! دو سال از سه سال هم داشتیم دنبال ایرانی هایی توی دنیا می گشتیم که سرشون به تنشون بیارزه!
اگه می دوستی می فهمیدی همه ناراحت هستن ولی حرف چرت نمی زنند!
اگه می دونستی به خودت اجازه نمی دادی فوتبالی که تازه داره ساخته می شه و بعد از چهل سال با وجود بازیکن هایی به مراتب ضعیف تر از ده سال قبل ایران می شه بهش امید داشتن رو نمی کوبیدی!
هر چیزی باید از یه جایی شروع بشه و وقتی شروع شد باید همه جوره ازش حمایت کنی تا به نتیجه برسه اما بعضیا انتظار داشتن بعد سه سال که تنها نقطه ی مثبت تیم ما سرمربی خوبش بود و هیچ چیز دیگه ای نداشتیم قهرمان جهان هم بشیم!
ما همین الانش بدون هیچ بازیکنی چه از لحاظ رنک فیفا و چه از لحاظ نتایج جام جهانی بهترین تیم فوتبال آسیا هستیم!به نقل از علیرضا! :به قول ولاسکو در اون کفپوشی که تیم ایران تمرین میکنه،تیم ملی ایتالیا بازی ملی انجام نمیده.
در والیبال زیر ساختهای خوبی داشتیم.استعداد یابی به خوبی انجام شده و میشه.فسادی وجود نداره اگه هم باشه خیلی کمه.
مطمعنا نتیجه ای که والیبال ما الان میگیره محصول ده سال نیست.
ما از 10-12 سال پیش به سطح اول آسیا رسیده بودیم و از سال 2009 اوج گرفتیم و خودمون رو از آسیا جدا کردیم.
فوتبال ما فاسده.زیر ساختهای خوبی نداریم.زمین چمن خوب واسه نمرین نداریم.
به این تیم ملی هم هیچ امیدی نداشتم از اول!فکر نمیکردم حتی این یک امتیاز رو هم بتونن بگیرن،با اینحال فراتر از انتظار ظاهر شدن.مخصوصا مقابل آرژانتین.
این یکی از ضعیف ترین تیم های ملی بود که داشتیم.ولی عملکردشون واقعا قابل قبول بود.
بعد بازی ایران و آرژانتین پنج درصد مردم هم به مسی فحش ندادن! فقط کامنت هایی گذاشتن به دو یا سه زبان فارسی، انگلیسی و پرتغالی که مثلاً ایران به آرژانتین نباخت بلکه به داور باخت، یا گل زیبایی زدی ولی حق ما باخت نبود!به نقل از آیدا-ق :بله مدعی هم نیستم سر زدم.من فقط یکی دو بار بعد مراسم قرعه کشی رفتم شاهکار ایجاد شده رو دیدم.واقعا لازم نمیدیدم بازم برم ببینم.
حالا واقعا چه فرقی میکنه من به پیج مسی سر زده باشم یا نه؟ چه ربطی به حرفایی که زدم داره؟دراینکه حرکت مسی ناجوانمردانه نبود فرقی ایجاد میکنه یا در اینکه کار سوارز بی اندازه زشت بود؟ یا در اینکه این لشکرکشی های مجازی بی معنیه و زشتن؟
به نقل از علیرضا! :یکم واقع بین باشین!
بجز حقیقی و گوچی و اشکان هیچ کدوم از بازیکنایی که فیکس بازی کردن دیگه جام جهانی آینده کلا دیگ نیستن!
نه فوتبال پایه درست و حسابی نه زمینهای چمن درست وحسابی
،لیگ داغون،فوتبالی کاملا فاسد.
به چی امید دارین واقعا؟!
آره میدونم مثل بعد قرعه کشی جام جهانی نبوده و همش فحاشی نبوده، ولی بازم تعدادی بودن که فحش دادن.(لااقل بعد قرعه کشی که انقدر فحاشی و توهین زیاد بود که آدم خجالت میکشید کامنت ها رو بخونه.شاید از هر 10 تا یکیش حالت شوخی داشت بقیه همه فحش بودن) گفتم که بعد بازی نرفتم پیج مسی چون یه تجربه بد داشتم.ولی وقتی حرفمم در حالت "کلی" بود.اینکه ایتالیایی ها به سوارز توهین کردن دلیل خوبی نیست که ایرانی ها هم حق دارن توهین کنن و اگه توهین کردن مشکلی نیست و اینا. البته کاملا موافقم این تفکر که "فقط" ایرانی ها از این کارا میکنن و بی ادب ن هم کاملا غلطه.به نقل از S2MA :بعد بازی ایران و آرژانتین پنج درصد مردم هم به مسی فحش ندادن! فقط کامنت هایی گذاشتن به دو یا سه زبان فارسی، انگلیسی و پرتغالی که مثلاً ایران به آرژانتین نباخت بلکه به داور باخت، یا گل زیبایی زدی ولی حق ما باخت نبود!
من این جمله ها رو توهین آمیز نمی دونم! شما رو دیگه نمی دونم!
البته مطمئنم زود و غلط قضاوت کردید!
کشوری مثلِ کشورِ ما که مراکزِ مناسبی برایِ تفریح نداره در حالِ حاضر به فوتبال نیاز داره.به نقل از ali.t :حیف این همه پول بیت المال که داریم میریزیم به حلق فوتبالیست های آماتورمون ..... والا حیفه، بیارین یه جا دیگه این همه پولو سرمایه گذاری کنین ببینین چه ثمری میده ...
الان دیگه دوره ی کریم باقریا سر اومده الان فوتبالیست جماعت با تبانی میاد تو تیم مطرح بازی میکنه .... اینا هیچ کدوم به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن ...
من منتظر فینال ایران کاستاریکا بودمبه نقل از آنیتا شایق :اصلا از من می شنوید همه تیمـای درست وُ حسابی حذف می شن؛ یه تیم مسخره قهرمان میشه، اون از اسپانیا و انگلیس، این م از ایتالیا!!!
ببین حذف انگلیس ربطی به این که توی گروه مرگ بود، نداشت. اگه لیگ انگلیس رو زود تر تموم کرده بودن تا بازیکن ا بتونن استراحت کنن و قدرت بدنی ایده آل شون رو بدست بیارن و بهترین مهاجم شون رو در اختیار داشتن، مشکلی توی این گروه نداشتن. به نظرم دلیل اصلی حذف اسپانیا م همین بود نه این که تیم ضعیف باشه!!به نقل از مُشک :من منتظر فینال ایران کاستاریکا بودم
اینا حذف شدن مشکل از خودشون بود انگلیس گروهش مرگ بود درسته ولی اسپانیا چرا از شیلی باخت پس حتما ضعیف تر بوده دیگه و همین طور ایتالیا که از اروگوئه باخت
فراموش نکنید برزیل ، هلند ، کلمبیا ، یا حتی اروگوئه و کاستاریکا ، فرانسه ،آرژانتین ، آلمان و... ضعیف نیستن ولی بعضیاشون تو دوره های قبل موفقیت نداشتن و ما اونا رو خوب نمیدونیم در صورتی که کاستاریکا الان اثبات کرد از هر سه تا تیم قوی گروهش که سابقه قهرمانی دارن قویتره.