جام جهانی 2014

• شروع کننده موضوع 1870
  • تاریخ شروع

کدام تیم قهرمان جام جهانی 2014 می شود؟

• رای‌دهندگان
    123
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pouria.K

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
Tehran-Mashhad
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : جام جهانی 2014

من خیلی شک دارم کار کلمبیا به این راحتیا بخواد تموم بشه ! تیم فوق العاده روونیه ! دفاع برزیل خیلی هم مستحکم و سریع نیست !

* اونجوری که روبن خودشو پرت کرد ، کسی نمیدید ، فکر میکرد با نوک استوک با تمام قدرت زدن لای پای ایشون :| هالیوود باید بیاد استعداد یابیشو از فوتبال شروع کنه بخدا ! :|

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

@آیدا:فراموش نکن ک مکزیک واقعا تیمه..واقعا تیمه و من واقعا دلم برای شیلی دیشب و امشب برای مکزیک سوخت.یادمون نره اصلا بازی فوق العاده ی مکزیک جلوی برزیل رو لطفا..
مکزیک عالیه و اتفاقا همینکه هلند انقد تشنه ی برد و قهرمانی تو جامه ک تو ده دقیقه دوتا ب این تیم میزنه باعث میشه بگم محق قهرمانیه..

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

@پوریا عابدی: مطمئنن مکزیک خیلی تیم خوبیه ولی مطمئنن در حد هلند نیست و وقتی کار هلند جلوی این تیم "گره" میخوره ینی "شایسته" قهرمانی هم نیست. البته جام جهانی چن وقتی میشه اینطوری شده،از 2006.تیمی که شایسته قهرمانی نیست با شانس و اشتباهات داوری میاد بالا تهشم قهرمان میشه...تو این مسیر هم آلمان رو میبره :))
هلند دیقه 88 تازه گل مساوی رو زد بعدشم که روبن خوب داور رو فریب داد و دیقه 91 بازی 2-1 شد.اگه همونطوری مساوی میشد و میکشید به پنالتی معلوم نبود واقعا هلند صعود کنه.

@Pouria.K: بله از نظر فنی کلمبیا شانس خوبی برای برد برزیل داره.کلمبیا سریع ه و بازیکنای جوون و مستعد زیادی داره از اونطرف دفاع برزیل سریع نیست(بهترین مدافعای حال حاضر دنیا رو دارن ولی رو هم رفته اونقد دفاعشون خوب نیست) بار تهاجمی تیم هم رو دوش نیماره.نیمارم همش تک روی میکنه. ولی اینا فقط از نظر فنی ه. برزیل میزبانه و شانس داره. و تقریبا غیرممکنه قبل فینال حذف شه. مردم برزیل جام جهانی رو متوقف میکنن!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

@آیدا:توجه داری ک درسته روبن فریب داد داور رو ولی ب جاش ی پنالتی نیمه ی اول رو روبن نگرفتن؟پس نمیتونی بگی با داوری اومد بالا..
ثانیا بنده باز هم مخالفم..اگه شیلی یا مکزیک قهرمان جام هم میشدن ما حق نداشتیم بگیم حقشون نبود چون فوق العاده قشنگ و محکم بازی میکردن..برا همین من شک ندارم آلمان هم اگه میخورد ب مکزیک یا شیلی نمیتونست نمایشی بهتر از برزیل و هلند داشته باشه.یادآوری میکنم ک طرفدار آلمانم ولی واقعیت رو باید گفت
ثانیا مکزیک جلو نبود از هلند.اوچوآ از روبن جلو بود :))چون هرچی میزد هلند گلر شاخشون میگرفت..پس هلند جلوی مکزیک"گیر"نکرده بود...جلوی دروازشون گیر کرده بود

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

@ پوریا عابدی:جالبه روبن خودش اعتراف کرده که نیمه اول اون خطایی که روش شده پنالتی نبوده!(عملا خودش گفته تمارض کرده) نمیگم با داوری اومد بالا ولی داوری تاثیر گذار بود واقعا.(اگه مکزیک مربی مثل اسکولاری یا مورینیو داشت الان همه میگفتن فیفا میخواد هلند رو قهرمان کنه)

من نفهمیدم ربطش رو. دارم میگم هلند و برزیل در حد قهرمان نبودن و شیلی و مکزیک از اونا بهتر بودن(حداقل شیلی که خیلی بهتر بود)بله واقعیت رو باید گفت.اگه آلمان هم بخواد کارش جلو الجزایر مثلا گره بخوره شایسته قهرمانی نیست.اصلا.یا اگه مثلا به شیلی میخورد و مثل برزیل بازی میکرد باز هم شایسته قهرمانی نبود.اصلا.

در اصل ماجرا چه فرقی ایجاد میکنه؟ به هرحال دروازه بان هم یه بازیکن و جزئی از تیمه و بازی خوب اون ه که گاها باعث میشه تیم خوب بازی کنه. هلند گیر کرده بود و 2 دیقه با حذف فاصله داشت حالا فرقی نمیکنه کجا گیر کرده بود!

به هرحال این چیزا اصلا مهم نیست. مهم اینه که برزیل-هلند فینال میشه مگه اینکه اتفاق عجیبی بیفته.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

تا اونجایی ک بنده میدونم روبن در مورد صحنه ی دوم این حرفو زد..وگرنه شما اگه نگاه میکردی تحلیل بعد بازی عادل رو میدیدی ک ی بار از پشت زدنش نخورد زمین بار دوم قیچی کردش..کاملا پنالتی بود گور بابای حرف روبن :))

این چ حرفیه.چرا واقعا با ی بازی واسه هلند حکم صادر میشه من نمیفهمم..هلند اسپانیا رو از جام گذاشت کنار..شیلی ای ک برزیل جلوش مشکل داشت اونقدر رو شست و گذاشت کنار..اونوقت داری میگی هلند شایسته ی قهرمانی نیست؟هلند شاید از آلمان هم شایسته تر باشه واسه قهرمانی

آلمان برزیل هلند و فرانسه جایگشت های فینال رو ایجاد میکنن ک من امیدوارم آلمان هلند باشه فینال و امیدوارم برزیل ب کلمبیا ببازه چون باز داره جام قبلی و شایسته نبودن قهرمان برام تداعی میشه :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به طور کلی من خیلی مشکلی با اشتباه داوری ندارم.چه درست بوده چه غلط یه اتفاق طبیعیه که میفته.تفاوت در طرز برخورد هاست که مطمئنن اگه سرمربی مکزیک حتی کی روش خودمون بود هم کلی جنجال درست میکرد.

من حکمی صادر نکردم. برای من تیمی که این مدلی بازی میکنه شایسته نمیتونه باشه.بله ولی همین هلند جلو استرالیا اونطوری به مشکل خورد.شیلی رو هم اصلا نشست بذاره کنار. اون اواخر دو تا گل زدن.وگرنه بازی پایاپای دنبال میشد.درضمن اسپانیا بیش از حد بد بود نه هلند بیش از حد خوب.نمیگم کار بزرگی نکردن ولی شرایط اسپانیا اسف بار بود و دیدیم که شیلی هم میتونست به اسپانیا 4 تا بزنه. آلمان تا اینجا شایسته بوده،هم نتایج این رو نشون میدن هم مدل بازی شون.البته دور گروهی اونقد مهم نیست و هنوز نمیشه گفت آلمان شایسته ترینه.

خیلی اتفاق دور از انتظاریه.از ربط دادن همه چی به فیفا و منافعش بدم میاد ولی واقعا الان و در این جام جهانی نرسیدن برزیل به فینال=فاجعه.حتی در حد توقف جام جهانی! به هرحال اگه ملت بریزن بیرون کنترلشون سخت خواهد بود.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

بهتره جام جهانی متوقف بشه تا اینکه ب خاطر نداشتن جنبه ی میزبان ب زور برن بالا :|اگه اینجوری بخوایم بگیم برزیل تو فینال ببازه ب هلند یا فرانسه ملتش بدتر رم میکنن..این استدلال درست نیست

هلن جلو استرالیا دست کم گرفت و ب مشکل خورد همون طور ک آلمان جلو غنا :)غنایی ک صرفا یک امتیاز گرفت تو جام اونم از آلمان بود.تعصب رو بذاریم کنار..

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

بله ولی وقتی تو فینال ببازن دیگه جام جهانی تموم شده و داده شده به اون تیم ها و دیگه مشکلی برای فیفا به وجود نمیاد(مثل 1950)
(البته فرانسه-برزیل نمیتونه فینال باشه،نیمه نهایی میخورن به هم اگه فرانسه آلمان رو ببره) مشکل دولت برزیل خواهد بود من بعد.

بله ولی غنایی که جلو آلمان بازی کرد غنایی نبود که با پرتغال بازی کرد.سولی مونتاری و کوین پرینس بواتنگ رو نداشت و بازیکناشون دو روز قبل بازی تمرین نکرده بودن واسه گرفتن دستمزد هاشون. درصورتیکه غنا با تیم کامل و با انگیزه اومد جلو آلمان. اگه اون مشکلات حاشیه ای براشون به وجود نمیومد الان غنابه جای آمریکا صعود کرده بود.
من هیچ گونه تعصبی روی آلمان ندارم.حتی روی بارسا هم "تعصب" ندارم چون چیز مسخره ایه و باعث قضاوت نادرست میشه.در ضمن اشاره کردم که هرچی تو دور گروهی بوده تموم شده و حتی شایسته بودن آلمان هم هنوز اثبات نشده س.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

ولی ب هرحال حتی غنای کامل هم تیم قوی ای محسوب نمیشه :)اون عملکرد آلمان ضعیف بود..باعث نمیشه دیگه طرفدارش نباشم ولی خب ب قول لو سندروم بازی دوم باعث شد بد بازی کنه آلمان..پس اینجوری آلمان هم شایسته نیست

انقدر هم کشک نیست ک ملتش بتونن کاری کنن و ب زور بفرستن فینال تیمشون رو..مطمئن باشین ب محرومیت های بعدش برای کشورشون هم فکر میکنن

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

آره من هم اصلا و ابدا منکر بازی ضعیف آلمان جلو غنا نشدم و نخواستم چیزی رو توجیه کنم. صرفا میخواستم بگم اگه غنا هر 3 بازیش رو مثه اون بازی بود قطعا فقط 1 امتیاز نگرفته و بود و صعود میکرد حتی.(ینی بیشتر بحثم سر خود غنا بود)

شایسته بودن آلمان به اثبات نرسیده ولی تا اینجای کار به خاطر بازی طوفانی جلوی پرتغال و بعد بازی خوب جلو آمریکا میشه گفت "تا اینجا" شایسته بودن(لاقل نسبت به بقیه)

نه نه اصلا بحث توانایی ملت شون نیست.بحث اینه که فیفا خیلی از دردسر بیزاره و اصلا دوست نداره در روند برگزاری جام جهانی کوچترین خللی وارد شه چه برسه به توقف! در اصل این فیفا ست که میخواد برای اجتناب از رفتن آبروی خودش برزیل تا تموم شدن جام میزبان قابل قبولی باشه،خب اینم مستلزم اینه که برزیل برسه فینال و بعدش دیگه جام جهانی تموم شده باشه. بعدش حتی اگه قهرمان هم نشدن دیگه مشکلی واسه فیفا ایجاد نمیشه.دولت برزیل و مردمش با هم طرف خواهند بود.
اون مردمی که تا 2 روز قبل جام جهانی اعتصاب میکردن و به شدت تظاهرات میکردن(همه اقشارشون) قطعا اگه تیمشون هم حذف شه چیزی جلو دارشون نیست. این "حداقل" خواسته اوناست که اگه خرج کردن حتما چیزی دستشون رو بگیره.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

هرچقدر از بازی ایران آرژانتین میگذره بیشتر این ناداوری‌ای که در حق ما کردن معلوم میشه.
دیشب دروازه‌بان مکزیک درخشش عالی‌ای داشت و در نهایت هم به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. بعد من ناخودآگاه یاد بازی حقیقی جلوی آرژانتین افتادم و اینکه در نهایت مسی بهترین بازیکن شد!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

ببینید این جام انقدر ناداوری داشته که واقعا اتفاقی که تو بازی با آرژانتین واسه ما افتاد چیز "عجیب"ی محسوب نمیشه.

من خودم واقعا نمایش حقیقی توی بازی اول و دوم رو ستایش میکنم(تو بازی سوم هم اونقد مقصر نبود که بعدا جو علیه ش راه افتاد) ولی خدایی عملکرد اوچوا یه چیز خاصی بود دیشب. گلایی که هلند زد هم به اندازه ی گل مسی عجیب غریب نبودن. البته به نظر منم حق مسی نبود بهترین بازیکن شه اون بازی فقط به خاطر اینکه یه گل استثنائی زده...پولادی و تیموریان میتونستن باشن ولی حقیقی نه.کلا رویکرد فیفا طوری نیست که یه "دروازه بان" بشه بهترین بازیکن زمین حتما باید یه عملکرد خیلی خاصی داشته باشه اون دروازه بان.

پ.ن: دقیقا روبن گفته نیمه دوم اون صحنه پنالتی بوده ولی نیمه اول تمارض کرده! جالبه!

Moshk

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1397

سلامی دوباره
این انیمیشن خیلی جالبه:
Iran Vs. Argentina =))
افرادی که frozen رو دیدند خب میفهمند

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

یکی از مسخره ترین جام جهانی هایی که دیدم بوده تا الان ...

Anita H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
مدال المپیاد
کامپیوتری بودم
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
کامپیوتر

به نقل از am-_-ma :
یکی از مسخره ترین جام جهانی هایی که دیدم بوده تا الان ...
کلا چند تا جام جهانی دیدی با 16 سال سن؟ :-?
16 سالگی و 12 سالگی و 8 سالگی (قبلش هم که میشه 4 سالگی که احتمالا تو فضای فوتبال نبودی) یعنی کلا سه تا جام جهانی دیدی و داری در مورد مسخره بودن جام جهانی نظر میدی؟ :D

@پایینی: به قول یکی: «نه عمو به سیسِتون نمیاد از این حرفا :-"»

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

به نقل از amoo.majid :
کلا چند تا جام جهانی دیدی با 16 سال سن؟ :-?
16 سالگی و 12 سالگی و 8 سالگی (قبلش هم که میشه 4 سالگی که احتمالا تو فضای فوتبال نبودی) یعنی کلا سه تا جام جهانی دیدی و داری در مورد مسخره بودن جام جهانی نظر میدی؟ :D

از جام جهانی 2002 میبینم ... البته 2002 خیلی تو جو نبودم
مجید جان دلبندم الان تو عصری هستیم که نیاز نیس همه چیز رو ب چشم ( و در همون زمان )دید
آمار و فیلمای جام جهانیای گذشته موجود

@بالایی : بیا سیستم رو نشونت بدم :D

پ.ن : میخوای لینک بدم ببینی ؟؟ ! گفتم شاید بلد نیستی ی سرچ تو گوگل بکنی :D

Moshk

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1397

شما باید معلوم کنی مفهوم جام جهانی مسخره چیه؟
از نظر من تعداد بیشمار مصدومان میتونه دلیل مسخره بودن این جام باشه
ولی اگه منظورتون اینه تیمای ضعیف قدیمی اینطور شدند و تیم قوی میادین گذشته (اسپانیا و ایتالیا) اینجورین باید بگم به نظر من جذاب ترم شد تا همه منتظر بمونیم نتیجه بازی ایتالیا کاستاریکا(فرضا گفتم) چی میشه نه این که زود قضاوت کنیم ایتالیا تا میزنه واین غیر قابل پیش بینی بودن بازی ها خیلی به جذابیت اضافه میکنه

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

به نقل از مُشک :
شما باید معلوم کنی مفهوم جام جهانی مسخره چیه؟
از نظر من تعداد بیشمار مصدومان میتونه دلیل مسخره بودن این جام باشه
ولی اگه منظورتون اینه تیمای ضعیف قدیمی اینطور شدند و تیم قوی میادین گذشته (اسپانیا و ایتالیا) اینجورین باید بگم به نظر من جذاب ترم شد تا همه منتظر بمونیم نتیجه بازی ایتالیا کاستاریکا(فرضا گفتم) چی میشه نه این که زود قضاوت کنیم ایتالیا تا میزنه واین غیر قابل پیش بینی بودن بازی ها خیلی به جذابیت اضافه میکنه

نه حذف تیما منظورم نیست . تیمی که شایسته بود صعود کرد دیگه ...
ضعف داوری + مصدومان قبل جام جهانی و توی جام جهانی
یا مثلا خیلی از بازیکنای خوب اگه بودن تو جام جذاب تر میشد

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

دروازه بان نیجیریه چه قدر خوب بود واقعن!
خیلی عالی بود به نظرم.
این آخر بازی نیجیریه خیلی بد بازی کرد خیلی پاس های اشتباه و اینا داشتن ولی اوایل نیمه ی دوم خیلی خوب بودن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا