The Smith
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- سلام ایرانزمین
پاسخ : جام جهانی 2014
۲ - ۱
۲ - ۱
به نقل از نـاطـــق :واقعا از چی آرژانتین در هراسید ملت!!!
تاکتیک ایران میتونه کوبنده باشه. ببینید هاشم بیک زاده که مسی رو میگیره قوچانژاد و دژاگه هم که میرن گل میزنن...حالا دژاگه دو تا میزنه اون یکی. یه گل هم رحمتی سوتی میده. سه یک ما میبریم. حالا هر کی هر چی میخواد بگه
به نقل از Pouria.K :من خیلی عذر خواهم میون کلامتون :- "
این همسایه ی ما ،کافر های بی دین ، ماهواره دارن مثل اینکه ، بعد آنتن ایران هم ندارن مثل اینکه بی چاره ها ، بعد خیلی با حالت عجز و التماس اومدن پرسیدن که چه کانال های ماهواره ای رو مطمئنید که جام جهانی رو پخش میکنه ؟ (تاکید میکنم روی مطمئن ) بعد هیچی دیگه ، دستم به تی شرتتون ، بگین چه کانالایی میذاره بلکه به یه نون و نوایی برسه (/ برسیم )
به نقل از kimia_soleimani :من اصن نمی دوونم شیلی چجوریه؟؟؟قویه؟
دقیقا درسته آلمان چجوری آرژانتینو 4 تا زد وهیچی نخورد B-)به نقل از ArOo(arsham) :من یه چیزی میگم...
آرژانتین همیشه دربرابر تیمایی با تاکتیک دفاعی بهتر بازی میکنه، چون خودش خط دفاع ضعیف و خط حمله ی قوی داره، وقتی خط دفاعش ضعیف باشه، دربرابر حمله مجبور هافبکاشم بیاد عقب تر و توپ رسانی با خط حملش خوب انجام نمیشه و نمیتونه خوب بازی کنه، اما دربرابر تیمای دفاعی معمولا بهتر عمل میکنه، چون ترسی از گل خوردن نداره و بهتر حمله میکنه...
و الآنم با مهاجمایی مثل مسی و دیماری و آگرو و هیگواین و لاوتزی و پاستوره و...میتونه دربرابر یه تیم با تاکتیک دفاعی و دفاع ضعیف خیلی قوی باشه...
و لذا من میترسم حداقل 6تا بخوریم و سرخورده و افسرده شیم
+من خودم آرژانتینیم