به نقل از نـاطـــق :واقعا از چی آرژانتین در هراسید ملت!!!
تاکتیک ایران میتونه کوبنده باشه. ببینید هاشم بیک زاده که مسی رو میگیره قوچانژاد و دژاگه هم که میرن گل میزنن...حالا دژاگه دو تا میزنه اون یکی. یه گل هم رحمتی سوتی میده. سه یک ما میبریم. حالا هر کی هر چی میخواد بگه![]()
به نقل از Pouria.K :من خیلی عذر خواهم میون کلامتون :- "
این همسایه ی ما ،کافر های بی دین ، ماهواره دارن مثل اینکه ، بعد آنتن ایران هم ندارن مثل اینکه بی چاره ها ، بعد خیلی با حالت عجز و التماس اومدن پرسیدن که چه کانال های ماهواره ای رو مطمئنید که جام جهانی رو پخش میکنه ؟ (تاکید میکنم روی مطمئن ) بعد هیچی دیگه ، دستم به تی شرتتون ، بگین چه کانالایی میذاره بلکه به یه نون و نوایی برسه (/ برسیم)
به نقل از kimia_soleimani :من اصن نمی دوونم شیلی چجوریه؟؟؟قویه؟
دقیقا درسته آلمان چجوری آرژانتینو 4 تا زد وهیچی نخورد B-)به نقل از ArOo(arsham) :من یه چیزی میگم...
آرژانتین همیشه دربرابر تیمایی با تاکتیک دفاعی بهتر بازی میکنه، چون خودش خط دفاع ضعیف و خط حمله ی قوی داره، وقتی خط دفاعش ضعیف باشه، دربرابر حمله مجبور هافبکاشم بیاد عقب تر و توپ رسانی با خط حملش خوب انجام نمیشه و نمیتونه خوب بازی کنه، اما دربرابر تیمای دفاعی معمولا بهتر عمل میکنه، چون ترسی از گل خوردن نداره و بهتر حمله میکنه...
و الآنم با مهاجمایی مثل مسی و دیماری و آگرو و هیگواین و لاوتزی و پاستوره و...میتونه دربرابر یه تیم با تاکتیک دفاعی و دفاع ضعیف خیلی قوی باشه...
و لذا من میترسم حداقل 6تا بخوریم و سرخورده و افسرده شیم
+من خودم آرژانتینیم![]()