• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جام جهانی 2014

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 1870
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام تیم قهرمان جام جهانی 2014 می شود؟

• رای‌دهندگان
    123
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : ایران و رویای 2014

به نقل از آیدا-ق :
[member=18588]1870[/member]:
منبع؟
رونالدو که مصدومیتش جدی نیس صرفا به خاطر احتیاط بازی دوستانه تو ترکیب نبود.
آرزوی مصدوم شدن یه بازیکن=>:|

+"ایران و رویای 2014" ه اسم تاپیک پس جای بحث در مورد تیمای دیگه جام جهانی نیست.حتی فک نکنم نیاز به تاپیک جدا بوده باشه،تاپیک تیم ملی هست دیگه
سایت goal.com جهانیه.
فالکایو هم اضافه کنید.
اون اولم توضیح دادم ایران و 2014.فقط مال ایران نیست مال جام جهانیه.

جام جهانی 2014 یک بهشت ورزشی دیگر

سلام بچه ها

چیزی تا جام جهانی نمونده اما متاسفانه برنامه های تلویزیونیمون انگار هنوز حال و هوای جام جهانی رو پیدا نکردن نه برنامه ای نه چیزی اما ما

نباید اینجا بشینیم

فکر کنم اینجا جای خوبی باشه که درمورد جام جهانی و فوتبال و از همه مهتر بازی های کشورمون در مقابل نیجریه و آرژانتین و بوسنی صحبت

کنیم. به نظرتون ایران میتونه از گروهش بالا بره؟؟

حالا بچه ها به نظر شما کدوم تیم فاتح این جام میشه؟؟

آیا اسپانیا با همون قدرت دوره ی پیشش میادو از جام حفاظت میکنه یا تیمی شیر صفت جام و از چنگال اسپانیایی ها در میاره؟؟

پاسخ : جام جهانی 2014 یک بهشت ورزشی دیگر

امکانش هست "یک" تاپیک رو انتخاب کنیم و توی اون بحث کنیم؟

پاسخ : جام جهانی 2014 یک بهشت ورزشی دیگر

من خودم طرفداره اسپانیا هستم ولی این دفعه نوبته برزیله :((

تیم ملی آلمان2014 (DFB-Team)

سلام دوستان
تاپیک همونجور که از اسمش پیداست به تیم ملی آلمان در جام جهانی 2014 مختص میشه

یه خبر اسف بارم همین اول بدم :متاسفانه رویس به دلیل پارگی لیگامنت جام جهانی رو از دست داد..
این بلای خانمان سوز 2006 سر بالاک اومد الان رویس، لامصب بد تو اوج بود با 24 سال سن! قابل هضم نیست این خبر :(

پاسخ : تیم ملی آلمان2014 (DFB-Team)

معتبره؟ واقعا رباط پاره کرده؟(البته لوو هم گفته ورم کرده بوده پاش که از علائم پارگی رباطه)
وقتی خبر رو دیدم فقط گفتم وای بدبخت شدیم.وبعدش تمام رویاها و تصوراتم از جام جهانی رو سرم خراب شد. بدون هیچ شکی رویس بهترین بازیکن آلمان ه و بازیکنی بیشتر از همه میشد بهش امید داشت وقتی جناب لوو صرفا با یه مهاجم تیمو بستن.(البته که مولر و پودولسکی هم میتونن مهاجم بازی کنن)
+خبر خوبی که تحت الشعاع مصدومیت رویس قرار گرفت:
کلوزه با زدن 69 امین گل ملیش از رکورد 68 گل ملی گرد مولر گذشت و الان بهترین گلزن ملی آلمان ه.

به گفته فدراسیون فوتبال آلمان، مارکو رویس بازیکن ملی‌ پوش باشگاه بروسیا دورتموند در بازی دیشب با ارمنستان که با نتیجه ۶:۱ به سود آلمان به پایان رسید، به دلیل پارگی قسمتی‌ از رباط از ناحیه‌‌ قوزک پا مصدوم شد. این معاینات دیشب در بیمارستان ماینتس انجام شد و هنوز خبر دقیقی‌ حاصل نمی‌باشد. به گزارش فدراسیون فوتبال آلمان، حضور مارکو در جام جهانی‌ هنوز مشخص نیست و تصمیمات بعدی امروز گرفته خواهد شد.
Reus_Boden-445x250.jpg

×پی نوشت: رویس قطعا جام جهانی رو از دست داد یواخیم لوو هم به جاش موستافی رو دعوت کرد :دی

بله رویس رسما جام جهانی رو از دست داد...چقدر دردناک:|
معلومه که تمام برنامه های لوو به هم ریخته.اینم حرف لوو بعد از تایید اینکه رویس از دس میده جام جهانی رو:
"برای او و ما، این اتفاق بسیار ناراحت کننده بود. مارکو در شرایط بسیار خوبی قرار داشت؛ درتمرینات بسیار از او راضی بودم و مقابل کامرون و ارمنستان خوب کار کرد. در برنامه ی ما برای برزیل، او هافبک میانی فیکس بود."و"لو افزود: "کیفیت ما در پست‌های هجومی بسیار بالاست. با حضور پودولسکی، شورله، گوتزه، مولر، اوزیل، درکسلر و تونی کروس، گزینه های زیادی در اختیار داریم. موستافی در تمرینات بسیار خوب کار کرده بود و آماده ی بازی کردن است. فکر می‌کنم که می‌توان به او اعتماد کرد."

فقط یک بازی ملی...باید دید چی میشه.

بازیکن نامبر وان من، دارکوب وستفالن، جام جهانی رو از دست داد :((

به نظر من اصلا نمیشه تفکرات لو رو پیش بینی کرد. باید منتظر موند تو زمین چه ترکیبی میچینه ولی با مصدوم شدن رویس کار بیشتر برای مانشافت گره خورد. بلای خانمان سوز دورتموندی ها به تیم ملی هم سرایت کرده. 8 ملی پوش دورتموندی، 4 مصدوم! : رویس، بندر، گوندوگان، اشملزر!

پاسخ : جام جهانی 2014

درسته که ساعت بازیهای ایران خوبه ولی به وقت محلی برزیل خیلی بده. بازی ایران-آرژانتین 1 بعدازظهر به وقت محلی!!!

تو برزیل، فصل تابستون و اون گرما، اونم ساعت 1 بعدازظهر خیلی فاجعه می‌شه.
ولی حداقل اگه کیسه گل شدیم می‌تونیم آب‌وهوا رو بهونه کنیم! ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا