به نقل از میم ح میم دال :همه رو سعی کنید ببرید یک گوشه. اعداد بزرگتر رو اون گوشه بسازید و از بغل هرچی میاد اضافه کنید. سعی کنید اعداد بزرگ رو از اون گوشه به طرف دیگه نکشید چون یهو یه ۲ ممکنه ظاهر بشه اونجا کارتون خراب بشه. در واقع از جهت خلاف گوشه استفاده نکنید. فقط تو سه جهت حرکت بدید. با این روش سرعت امتیازگرفتنتون چندبرابر میشه.
دلیل داره کسی بخواد دروغ بگه ؟به نقل از •°•°M$hK°•°• :از کجا معلوم مال شماها باشه ^-^ اونایی که اسکرین میزارن تو قسمت ایمیل اشم کاربری ای چمیدونم یه مشخصه بنویسن بعد عکس بگیرن
منم اولش این کارو میکردمبه نقل از mehdi.sh :یه مد جدید : می تونید به طور شانسی جهت هارو فشار بدید بعد بالاترین امتیازی رو که آوردید بذارید
به نقل از شقایقツ :بهترین امتیازم 5992 ـه.تا 512 ـم بیشتر نتونستم درست کنم :-< :دد
مثلا از عدد 16834 دو تا داشته باشی ، هی تو هر مرحله کوچیکش کنی تا به 2 برسیبه نقل از میم ح میم دال :دوستان این بازی اپن سورسه. یعنی میشه کدش رو تغییر داد : https://github.com/gabrielecirulli/2048
ایدهای دارید برای تغییر بازی به یک شکل دیگه؟ یه بازی جدید بسازیم از رو این
فتوشاپهبه نقل از •°•°M$hK°•°• :یه عکسی تو اینترنت پیدا کردم گفتم بزارم دور هم بیشتر فکر کنیم اینجوری بزنیم: