آخه بدبختا بلدم نیسن توطئه کنن! تهاجم فرهنگی کنن الان چن وقته ایران رو تو بازیهای آنلاین تحریم کردن!!! آیپی های ایران رو از سرور کیک میکنن!! مخصوصا تو بازی های دوتا 2 و ال اُ ال که اکثرا همین دو تا رو بازی میکننبه نقل از شقایقツ :تهاجم، جنگ سرد، اینا مگه شاخ و دم دارن؟اینا همش توطئهی آمریکاست، میخوان مارو از درس و کار و زندگی بندازن.
کور شدم بخدا
بهترین امتیازم 5992 ـه.تا 512 ـم بیشتر نتونستم درست کنم :-< :دد
به نقل از مهسا.ق :حتی یه ورژن جدید از بازی که می تونید ابداع کنید اینه که جوری بازی کنید که با کمترین امتیاز ببازید "
خیلی سخ تر از چیزی هس که دارید بازیش می کنید به طور معمول! خیلی ایده و اینای بیشتری هم می خواد
476به نقل از (: ـهـنانــّــح :) :من پایه ـم آقا :- "
شماـم پایه باشید به نظرم!
کمترین خودم:
+بِست ـم توجّه نکنین کلا ! نکته انحرافی ـه
http://s5.picofile.com/file/8120582192/2048.png
+بعد خیلی کار سختیه واقعا :- " هر چی ـم یهو آخر آخر گند میخوره تو همه چی! یه وعضی اصا :- "
نمیشه Evil 2048 رو با کمترین امتیاز ببازیم ؟ """"به نقل از مهسا.ق :حتی یه ورژن جدید از بازی که می تونید ابداع کنید اینه که جوری بازی کنید که با کمترین امتیاز ببازید "
خیلی سخ تر از چیزی هس که دارید بازیش می کنید به طور معمول! خیلی ایده و اینای بیشتری هم می خواد
اگه مدیر داخلی ای چیزی میکنی جواب بدم !به نقل از میم ح میم دال :بچه های باهوش جواب بدید : برای ساختن ۲۰۴۸ حداقل چند ترکیب باید انجام بشه؟
بچه ی باهوش میخواد ؟ :\به نقل از میم ح میم دال :بچه های باهوش جواب بدید : برای ساختن ۲۰۴۸ حداقل چند ترکیب باید انجام بشه؟
شما تاحالا بازی ای رو با فرمول بردی ؟به نقل از خدیـــج ه! :حالا واقعا نیاز به این همه معادله و فرمول هست؟؟
اکه فرمولش کشف بشه که دیگه بازی مزه نداره
به نقل از Rich for ever :شما تاحالا بازی ای رو با فرمول بردی ؟
این بازی استراتژی خاصی داره که تو چن صفحه قبل هم گفته شده.
و این همه قرمول هم گفتم چون یکی که فک میکرد سواله هوش طرح کرده جوابشو گرفته باشه ^_^
پیشنهاد میکنم پستی که توش فرمول ها هست رو یه بار کامل بخونی ببینی چی نوشتم ^_^به نقل از خدیـــج ه! :نه منظورم این بود که چرا همه چیو پیچیده میکنین؟؟؟ 2048 صرفا یه بازیه و به خلاقیت بیشتر از هوش نیاز داره ...
سواله هوش؟؟عجب!
به نقل از Rich for ever :پیشنهاد میکنم پستی که توش فرمول ها هست رو یه بار کامل بخونی ببینی چی نوشتم ^_^