• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

2048

پاسخ : 2048

رسما دهنش سرویس من الان باس واسه فردا گزارش کار بدم نشستم دارم اینو بازی می کنم بالاترینی که ساختم 1024 بوده و اسکور 12004
:دی

به نقل از SPECTRE :
2156
چرا 2048 نمیشه؟! ;D
چن بار بگم امتیاز مهم نیس :دی اون 2048 یه خونه هست که باید بسازیش!! :-" امتیاز 2156 کمه :-"

به نقل از Rich for ever :
بسم الله :)) نه من تا چهار هزار و خورده ای دیده بودم :)) خدابده قوت به سیاوش :-"

به نقل از مازیمون :
اره به دوتا هم معتاد بودم چند سالی هست ترک کردم :))
نه دوتا 2 واقعا ی چیز دیگس :)) منم دوتا رو ترک کردم :-"

به نقل از میم هـ شین اَلِف دآل :
چن بار بگم امتیاز مهم نیس :دی اون 2048 یه خونه هست که باید بسازیش!! :-" امتیاز 2156 کمه :-"
بسم الله :)) نه من تا چهار هزار و خورده ای دیده بودم :)) خدابده قوت به سیاوش :-"

آهان :-" مرسی ;D

به نقل از میم ح میم دال :
خیلی بد معتاد کننده‌ست! دمش گرم هرکی ساخته. روی گیت هاب :))
تا الان نمیگفتم دمش گرم ولی وقتی میم ح میم دال هم معتاد کرده یعنی ایول داره :)) :-شوخی خدا رفتگانت رو بیامرزه گابریل :))

این چرا اینجوریه عاغا :)) در نمیاد لامصب

× پایینی : منظورم این بود ک سخته :-"

عزیزان این 2048=2 به توان 11 است .......اعداد داخل به توان 2 میره بالا

یکی دو بار که آروم بازی میکنی سریع گیم اور میشی دستت گرم میشه کم کم خوب بازی میکنی امتیازای بالاتر میری بعد که دیگه حس حرفه ای تر میگیری و خسته هم میشی تند تند بازی میکنی زودتر گیم اور میشی و آخرش هم لجت میگیره :دی

به نقل از میم ح میم دال :
یکی دو بار که آروم بازی میکنی سریع گیم اور میشی دستت گرم میشه کم کم خوب بازی میکنی امتیازای بالاتر میری بعد که دیگه حس حرفه ای تر میگیری و خسته هم میشی تند تند بازی میکنی زودتر گیم اور میشی و آخرش هم لجت میگیره :دی
:))
دیگه این هوش و ذکاوت گابریل رو نشون میده که نصف جهان رو به بازی گرفته :| یعنی کی فک میکرد همچی کار ساده ای انقد پرطرفدار بشه؟ 8-^ خیلی خوبه!

Back
بالا