گردهمایی نمایشگاه کتاب ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : گردهمایی نمایشگاه کتاب ۹۳

آقا من ۳ساله عضو سمپادیام.خب؟

بعد من تا حالا در هیچ گردهمایی رسمی ای نتونستم شرکت کنم.خب؟

بعد من ۱۸ام نمایشگاهم.خب؟

الان نمیشه یه رابطه ای بین ۱۸ام و گردهمایی و من که اینقد با سابقه ام :-"برقرار کنید؟ :-<

۱۸ام پنج شنبه هم هس؛؛)

=((
خوش بگذرههههه =((
چرا من فکر میکردم این یکی گردهمایی رو میتونم باشم؟؟ :| چرا فکر میانترما رو نکرده بودم اصن؟ :|

حالا شوما انقدر خودتونو اذیت نکنین :-< بدون من حالا درسته اصن صفا نداره و اینا. ولی خوب برید دیگه اشکالی نداره :-"

x مید تِرمز خر عست! :-L :((

به نقل از مــُــنــا :
آقا من ۳ساله عضو سمپادیام.خب؟

بعد من تا حالا در هیچ گردهمایی رسمی ای نتونستم شرکت کنم.خب؟

بعد من ۱۸ام نمایشگاهم.خب؟

الان نمیشه یه رابطه ای بین ۱۸ام و گردهمایی و من که اینقد با سابقه ام :-"برقرار کنید؟ :-<

۱۸ام پنج شنبه هم هس؛؛)
منم همینطورم الآن :-<
تازه 18ام المپیادی ها هم میتونن بیان

به نقل از Stewie Griffin :
یه سوال ؟ از بچه های سمپادی که توی سایت نیستن هم می تونن بیان؟!
نه؛ ترجیح به اینه که فقط اعضای سایت باشن. بیشتر برای جوّ جمع و آشناتر بودن بچه‌ها.

هی من این تاپیکای گردهماییو میبینم هی جلزولز میکنم
هی نمیشه، هی نمیشه :|
کی من ازین خراب شده در میام پس :|
بذا فقط...
کوفتتون بشه در هر صورت :-"
;D

اقا من باز هستم امسال فقط تریپ پارسال میشه که نه من کسیو میشناختم نه کسی منو غیر جناب مطهری البته :))

به حمایت از منا ریحانه پگاه و کلی آدم المپیادی و میانترم دارو سنجش دارو بقیه و با نظر به نبودنم تو جمعه این هفته خواستار تعویق یک هفته ای نمایشگاه هستم.

بین دو تاگزینه نظر سنجی میذاشتی بد نبود .:-؟
فک کنم هفته ی دیگه باشه خیلی بیشتر راضی باشن تا این هفت مگه این که یه چند تا شخص خاص نتونن و برنامه رو بخواید با اونا تنظیم کنید :د

من میگم کنسل کنید یهو :-"

به نقل از Ham!D ShojaE :
نه؛ ترجیح به اینه که فقط اعضای سایت باشن. بیشتر برای جوّ جمع و آشناتر بودن بچه‌ها.
چرا خوب؟؟؟ یکیو میاریم شاید خوشش اومد عضو سایت شد

به حمایت از منا ریحانه پگاه و کلی آدم المپیادی و میانترم دارو سنجش دارو بقیه و با نظر به نبودنم تو جمعه این هفته خواستار تعویق یک هفته ای نمایشگاه هستم.

بین دو تاگزینه نظر سنجی میذاشتی بد نبود .:-؟
برآیند صحبت‌هایی که شد این بود که جمعه‌ی این هفته بهترین زمان برای میتینگ فرومه؛ هم من و هم بهار هم برای این‌که چرا نظرسنجی برگزار نشد توضیح دادیم. جمعه‌ی این‌ هفته محیط نمایشگاه به نسبت‌ خلوت‌تر از هفته‌ی دیگه‌ست، روزهای آخر محیط خیلی شلوغ‌تره. هفته‌ی بعد هم مشکلاتی هست، تا جایی که می‌دونم آزمون گزینه‌ی دو و قلم‌چی و امتحانات داخلی مدارس و... .

فک کنم هفته ی دیگه باشه خیلی بیشتر راضی باشن تا این هفت مگه این که یه چند تا شخص خاص نتونن و برنامه رو بخواید با اونا تنظیم کنید :د
تا ال‍ان تعداد افرادی که توی این تاپیک و پ.خ و جاهای دیگه اعلام آمادگی کردن؛ ۳۱ نفر بودند که طبیعتاً بیشتر هم می‌شه. و خیر؛ برنامه برای هیچ اشخاص خاصی تنظیم نشده :) درکل هدف دورهمیه. خوشحال می‌شدیم این هفته بتونید باشید؛ ولی به‌هرحال این هفته خیلی‌ها هستند و طوری نیست که بشه کنسل کرد. برای هفته‌ی بعد هم کلاً وحی منزل نیست که برنامه یک‌روز باشه. اگه تعداد بچّه‌هایی که هفته‌ی بعد می‌تونن بیان به یه حدّ نصابی برسه احتمال‍ا یه دورهمی دیگه باشه.

× اگه باز هم انتقادی؛ فحشی؛ تیکه‌ای چیزی دارید می‌تونید ارسال کنید این‌جا. :-"

به نقل از [<Alish>] :
چرا خوب؟؟؟ یکیو میاریم شاید خوشش اومد عضو سایت شد
تجربه نشون داده کلاً حضور بچّه‌های غیرعضو برای جوّ جمع جالب نیست و دوستان یه آشنایی با هم داشته باشن تا حدّی بهتره. ما هم نمی‌خوایم جمع خشکی باشه. درهرصورت اگه با دوستانتون میاید نمایشگاه؛ برای میتینگ فقط خودتون بیاید.

ما نیز می آییم

به نقل از Ham!D ShojaE :
برآیند صحبت‌هایی که شد این بود که جمعه‌ی این هفته بهترین زمان برای میتینگ فرومه؛ هم من و هم بهار هم برای این‌که چرا نظرسنجی برگزار نشد توضیح دادیم. جمعه‌ی این‌ هفته محیط نمایشگاه به نسبت‌ خلوت‌تر از هفته‌ی دیگه‌ست، روزهای آخر محیط خیلی شلوغ‌تره. هفته‌ی بعد هم مشکلاتی هست، تا جایی که می‌دونم آزمون گزینه‌ی دو و قلم‌چی و امتحانات داخلی مدارس و... .

مگه میخوایم چی کار کنیم که فضا نیست؟! :)). بزنو برقص نیست که فضا بخواد. بچه دبستانی هم نیستن ملت که گم بشن اون وسط مثن.
در کل؛ من اون هفته هم باشه شاید نیام ولی به طور کلی گفتم یه نظر سنجی دوتایی خیلی بهتر از این دیکتاتوریه. بنده به شخصه احساس میکنم اون هفته چند تا شخص خاص نمیتونن بیان که دارید میذارید این هفته این از من.

منم احتمالا یه سر میام :-"

منم احتمال زیاد بیام

ميگيد سايت داره ب فنا ميره و ...
وقتي يه نظر سنجي هم نميذاريد بايدم بره

منم میام :-" :-" :-" :-"

منم میام :-??