گردهمایی نمایشگاه کتاب ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : گردهمایی نمایشگاه کتاب ۹۳

احتمالاميام!

منم اگه پام بهتر باشه میام!

یه سوال فنی که پیش میاد :-" امکان خرید اینترنتی وجود نداره؟ :-?

× خود نمایشگاه نه؛ اما تا جایی که می‌دونم یه پیک کتاب هست که کتاب رو ارسال می‌کنند برات.

ميشه یکی لیست کنه کسایی رو که میان :-"

۱- برای هماهنگی؛ اگه دیرتر رسیدید یا بچّه‌ها رو پیدا نکردید با شماره‌ی ۰۹۳۶۸۵۵۲۶۹۵ تماس بگیرید. سعی کنید نقشه‌ی نمایشگاه رو بگیرید که مسیر رو راحت‌تر پیدا کنید.

۲- لطفاً سعی کنید ساعت ۱۰:۳۰ بیاید. من امروز رفتم اون قسمت رو چک کردم؛ گویا جایی که مدنظر ما بود می‌شه فضای سبز بین سالن ۳۱A و ۳۴B بود. اشتباه نرید بین ۳۰ و ۳۴

۳- سعی می‌کنم یه لیست از کسایی که جایی غیر از این تاپیک گفتند میان رو بنویسم.

۴- تاپیک تا فردا بعد برنامه قفل می‌مونه، می‌بینیمتون، و امیدوارم روز خوبی باشه. :‌)

با تشکر از حمید برای هماهنگی برنامه. روز خوبی بود و خوش گذشت.

عکسی چیزی انداختین بزارین :-"
یه ذره هم تعریف کنین ذلمون بسوزه :دی

چه آقا بودم امروز من ؛؛)

روز خوبی بود باتشکر از همه

روز خوبی بود باتشکر از همه

خیلی خوش گذشت...
بخصوص خیس کردن حمید :)) :))
ممنون از همه >:D<

ma k avalesh oomadim didim na kasio nemishnasim javam tori nabood k beshe moond!
akhe na in ke esteghbal az bachehaye jadid ziad bood....b khatere hamoon pa shodim raftim !

خوش گذشت .

روز خوبی بود ، ممنون از همه ، خوشحال شدم دیدمتون : )

روز خوبی بود حمید هم که ایده کم آورده بود رفت نشست وسط خیسش کردن :)) :)) (حمید از اونجایی که می گفتی برنامه ریزی با محمد بوده خودت می تونی تلافیش رو در بیاری :-" :-") ما فارغ التحصیل ها که رفتیم یه ور پانتومیم و مافیا بازی کردیم اونور هم دانش آموزا اولش رسما رو هوا بودن، معلوم نبود داشتن چیکار می کردن یه عده رو می نشوندی یه عده دیگه پا می شدن ;D فقط نمی دونم از این استیج چجوری یه جهش گنده داشتن رو جرات حقیقت ;D انگار همش هم رو حمید می افتاد ;D بعدشم که وقت ناهار شد و تیکه تیکه شدیم رفتیم ناهار بقیه تیکه ها رو نمی دونم ولی ما رفتیم شبستان کلی کتاب خریدیم (کلی از لحاظ قیمتی ;D ) بعدم که خونه ....
کلا برنامه خوبی بود یه ذره بیشتر با هم آشنا شدیم. فقط ایرادی که داشت جمعیت خیلی زیادمون بود که رسما آدم فکر می کرد قرار ه بریم غرفه ها رو تسخیر کنیم. به خاطر همین جمعیت بالا خیلی چیزا مختل شد و شاید اون جور که باید بچه ها با هم آشنا می شدن نشدن. (یعنی این آشنایی ها حالت Selective به خودش گرفت) نظر من اینه که واسه میتینگ های بعدی مثل صندلی داغ شرط میزان فعالیت بذارید که مثلاَ افراد با فعالیت بالای 5 روز فقط تاپیک رو ببینن. که یه شناخت اولیه ای وجود داشته باشه. من حتی متوجه شدم بعضیا که امروز بودن تازه دیروز تو سایت عضو شده بودن :-" :-" :-"
=====
عکس ها رو کی گرفته؟!

ببينيد خعلي عالي بودآقابسيار ممنون شاد شديم عالي عالي آقاحميد و بقيه دمتون گرم
:لایک

خوب بود. خیلی جالب بود. واقعن خوش گذشت . فراموش نشدنی. صبهان واقعن چقدر آقا بودی. حمیدشجاعی ناراحت که نشدی خیس شدی؟
جرات حقیقت هم خیلی حقایق افشا شد

:-" :-" :-"
:))))

از محمد مطهری هم جهت تلاش برای برقراری گردهمایی ممنونم. کلا عالی بود :-" :-" :-"

فضای نمایشگاه یکم محدودمون میکرد وگرنه اگه پارک بود والیبال و وسطی اینا میزدیم خیلی جالبتر میشد ماجرا.

رو همید آب ریختین من سرما خوردم :‌))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا