یعنی تو کنکور تفاوتی چیزی قایل نمیشن برا نمره ی شهریور و خرداد ؟به نقل از ارشـــمـــیـــدس :نظرتون چیه راجع اینایی ک نمیان امتحان بدن میزارن واسه شهریور؟ مثلا کتابو تموم نکردن
ی گواهی پزشک میگیرن
شهریورم 20 میشن
معدله میره بالا...
http://www.aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/139303nazari/n930310.1.pdfبه نقل از el@heh :دوستان کسی کلید فیزیک رو نداره؟؟؟؟
ماله ریاضی-فیزیک رو؟؟؟
من هرکاری کردم قسمت امتحانات سایت باز نشد!!!
به نقل از استرانسیم :فرض کن خازن 1 ظرفیتش =2 یعنی نسبت بار به ولتاژ=2 .اگه خازن 2 طرفیتش = 3 باشه و به همون v وصل بشه این فقط باره که تغییر کرده . انگار با گذاشتن دی الکتریک خازن 1 رو به 2 تبدیل می کنیم.
شد ؟!
به نقل از ارشـــمـــیـــدس :نظرتون چیه راجع اینایی ک نمیان امتحان بدن میزارن واسه شهریور؟ مثلا کتابو تموم نکردن
ی گواهی پزشک میگیرن
شهریورم 20 میشن
معدله میره بالا...
به نقل از ارشـــمـــیـــدس :عزیزم همینجور الکی نیست که گواهی پزشک ببرن.. برای اینکه تو کارنامشون نمره ی اون درس وارد نشه ( غ.م) بخوره ..باید گواهی فوت ببرن. + امتحانای شهریورشونم از 18 حساب میشه نمرش + چن ساله دارن امتحانای شهریورو سخت تر میگیرن ... یه نگا بندازی کاملا واضحه.
مطمئنی از 18؟
حتی گواهی پزشک؟
به نقل از Fireball.II :بارم ـای زبان فارسی رو بذارین ببینم از کجا شروع کنم این دفه دیه بیس شم ):
یکی از دوستام از امتحان اومده بیرون میگه خییییییییلی آسون بود دمشون گرمبه نقل از مُحَمَّد :با عرض معذرت تجربيا اصن راجب امتحانشون حرف نزن، به شدت آسون بود.
ولي خداييش بريد مال مارو ببينيد، خيلي از قبلا سخت تر بود، همينطور حل ميكردم اصن به مسئله نميرسيدم، همش مفهومي بود
ولي خداروشكر عالي![]()
من ب بیست میگم خوببه نقل از سُها :یکی از دوستام از امتحان اومده بیرون میگه خییییییییلی آسون بود دمشون گرمامتحانش خدایی سخت بود
من سره جلسه ی امتحان سرعتم لاک پشت شده بودبعدشم که اومدم بیرون احساس کردم نصف مغزمو گذاشتم سر جلسه و اومدم بیرون
ولی در کل خوب بود فقط باید تمرینای آخر فصلو میخوندم که نخوندم.همه ی جوابایی که نوشتم مدیون گوش کردنم سر کلاس بود بوخدا
عالی رو 18اینا میشه گفت؟![]()
جمله آخر معنیش چی میشه؟!به نقل از el@heh :من ب بیست میگم خوب
از بیست کمتر میشه گند
ب گند ها هم میگم گند زدمااااا!!!
یا میگم باعرض معذرت
آفتاها جودوم ایچینه!!!
ن دگ عالی ب ۲۱نمیگمبه نقل از سُها :جمله آخر معنیش چی میشه؟!
تو آرمانهای امامو میبری زیر سوال![]()
اوه اوه وضعت خیلی خرابه.به 21مثن میگی عالی حتمن؟
![]()