مت
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)
چوتوره اینو نریم بزاریم شهریور؟
چوتوره اینو نریم بزاریم شهریور؟
زبانفارسی از اون درسایی ـه که نمرهش مهم نیست، مهم این ـه که تموم شه بره!به نقل از ارشـــمـــیـــدس :چوتوره اینو نریم بزاریم شهریور؟
وقتي تو هم از بهمن به اين طرف سر كلاس نبوده باشي و به گفته ي خودت 15 نمره از ترم دوم بياد حس بدي پيدا ميكنيبه نقل از F@|-|!mEh :از درس 1 تا 12 ، فقط 5 نمیره میاد !
13 تا 24 ، 15 نمره س ، پس وقتتونو نذارید از اول شروع کنیدا
× من نمیدونم چرا بر خلاف خیلیاتون حس بدی نسبت به زبان فارسی ندارم ، حتی بعضا حس خوبی هم دارم بهش
اون آغا تو این همایشای قبل امتحانا واسه قلمچی گفت ترم اول 5 نمره س ترم دوم 15 نمره !!!به نقل از پریناز :از هر ترم 10 نمره میاد. نمیاد؟
نمونه سوالای سالای قبلوبخونی میفمیبه نقل از h[member=2351]n[/member]!eh :تو درس 22 از اون قول نامه ها و وکالت نامه ها و.......... چه جوری سوال میدن ؟؟؟؟
چرا؟مگه تو کنکور تاثیر نداره؟ تازه من موتورم واسه امتحانا روشن شده بود حالا تاثیر نداره؟؟؟؟به نقل از ENOU :زبانفارسی از اون درسایی ـه که نمرهش مهم نیست، مهم این ـه که تموم شه بره!
به نقل از MHO :چرا؟مگه تو کنکور تاثیر نداره؟ تازه من موتورم واسه امتحانا روشن شده بود حالا تاثیر نداره؟؟؟؟
به نقل از ali molaE :تا الان هیچی نخوندم.کمکم میکنین پلیز؟
چیکار کنم؟از کجا شروع کنم؟
گاج زبان فارسی خیلی خوبه!منم از روی همون میخوام بخونم!به نظرم املا هارو بذارین اخر و از دستور شروع کنین!به نقل از ali molaE :کماکان وِیتینگ