بله بی زحمت@به نقل از جوجه سمپادی :بچه هامرجع شناسی روبایدهمه کتاباروحفظ باشیم؟ :-s
مجنون: مجانینبه نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :جمع مکسر مجنون ؛ طلبه و کبیر ؟![]()
الان با من بودی؟به نقل از inspiré :اين الان اصلا تکرار مکررات نيستميدونم از بس ميخونين وقت ندارين صفحات رو چک کنين ولي نه تا اين حد!
ن باو،لازم نیس!به نقل از ma2012 :بله بی زحمت@
تاریخ !ادبیات! های درس ها رو باید حفظ کرد یا نه؟مثلا شعله های نبوغ اثر لوول تامس؟ص55
آخرش چی؟بازم مجبوریم بخونیمش دگ!به نقل از پریناز :من تو باز کردن کتاب عاجزم هنوز، اینا دنبال تاریخ ادبیاتن![]()
کتاب+خانهبه نقل از Mammad Chemist :کتابخانه یه واژه ساده است آره؟ گلخانه چی؟
مگه شاخص وابسته پیشین نیست؟ ناصرالدین شاه
نقش شاه چیه؟
من عذر خواهی میکنم غلط کردمبه نقل از el@heh :کتاب+خانه
گل+خانه
هردوتا مرکب هستن
شاخص پیشین هس
شاه هم فک کنم مضاف الیه میشه
اگه دقت لازم رو مبذول بفرماييد تيتر صفحه قبلشو بخونيد و با توجه به توضيحات نوشته غير سادهبه نقل از Mammad Chemist :صفحه 122 رو ببینید کتابخانه مثاله برای کلمه ساده!
مطمئني شما كتابو درست نگاه كردي؟ برو يه بار ديگه از مورد 1 كه آخر صفحه ي 121 هست شرو كن به خوندن و كل پاراگراف رو بخون كه ببيني به صراحت نوشته كتابخانه واژه ي "غيرساده" استبه نقل از Mammad Chemist :صفحه 122 رو ببینید کتابخانه مثاله برای کلمه ساده!
تو رو خدا همین الان یکی جواب بدهبه نقل از armina.f :این درس بیسو یک تو مخم نمیره اصن
![]()
کجاهاشو باید بخونیم؟!
این قسمت محمل اندیشه و حدیث نفس توضیحاش مهمه؟!؟!به نقل از armina.f :این درس بیسو یک تو مخم نمیره اصن
![]()
کجاهاشو باید بخونیم؟!
ببين دو تا نمونه سؤالو نگا كنبه نقل از armina.f :این قسمت محمل اندیشه و حدیث نفس توضیحاش مهمه؟!؟!