اخه هنوز چيزي خونده نشدهبه نقل از ali molaE :آقا امتحانو ولش تا حالا هر چی خوندین بسه
بیاین بگیم بخندیم حال کنیم
![]()
به نقل از s.l.v.n :اخه هنوز چيزي خونده نشده![]()
به نقل از ali molaE :دوستان قضیه کسینوس ها صفحه ی چنده کتابه دقیقن؟
اِنقد سخته ینی کسی بلد نیس جوابشو؟
منم همچین حسی رو شدیدا الان دارم ، با اینکه فکر نمیکردم حسابان رو مشکل داشته باشمبه نقل از iarsham :3 فصل تموم شد...
سوالای نهایی رو که نگاه میکنم، میتونم حل کنم، آسونه...اما یه حسی بهم میگی هیچی بلد نیستم
نمیدونم چرا اینجوریه...
کسی میتونه دلیلشو برام روشن کنه؟
آغا تو کارنامه ت بیاد همه چی معلوم میشهبه نقل از ali molaE :بخدا هیچی بارم نیس
نیم ساعت بعد میریم باغ تفریح و عشق و حال![]()
اگر درک داشتن که حسش بود!!به نقل از ali molaE :همه ی ما انقد درکمون بالاس،همدیگه رو درک میکنیم که "حسش نیس" ینی چی
اون طراح سوال و مصححِ بی عمه هیچ کدوم اندازه گاو درباره ی این جمله درک ندارن
نچ!مام هسیمبه نقل از RaaZ :یه سوال!
الان همه رفتن خونشون دارن درس می خونن؟!
فقط من اینجام؟؟
به نقل از حمیـده :تو سوالایی که گفته مشتق بگیرید، فقط برای جواب آخر بارم دادن؛ یعنی چی این حرکت؟ یعنی راهحل همش کشک؟
بعد، معادلهی خط قائم بر نمودار و اینا هم حذفه دیگه؟ نیست که تو کتاب؟(نمونه سوال 91/20/3 - سوال 14 )
با جمله های بُلد شده موافق نیستم.چرا میگی چند سال؟لزومن قرار نیست چنـــــد سال طول بکشه.به نقل از Zahra AB :رشد پسین همون فعالیت کامبیوم چوب پنبه و آوندیه که باعث رشد عرضی ساقه های چوبی میشه(توریشه هویجم هست) کامبیوم آوندساز اولش مقطعه و بین آوند آبکش و چوبه وبعد از چند سال یه تیکه میشه و یه استوانه رو میسازه! کامبیوم چوب پنبه هم که بعد رشد عرضی بوجود میاد و روپوست از بین میره بعد از چند سال که این کامبیوم ها فعالیت کردن هی چوب به تو میسازن آبکش به بیرون. فعالیت کامبیوم چوب پنبه هم که به بیرونه.
اینجوری چوب پنبه و کامبیوم چوب پنه و آوند آبکش پسین پوست رو میسازن و کامبیوم آوندساز و چوب پسین زیر پوستن!
امیدوارم خوب گفته باشم![]()
چند سال رو برای این گفتم که اون توضیحات زیر شکل همین آوندا(حسش نیس برم ببینم صفحه چندهبه نقل از فیـروزه :با جمله های بُلد شده موافق نیستم.چرا میگی چند سال؟لزومن قرار نیست چنـــــد سال طول بکشه.
کامبیوم چوب پنبه رو به داخل فلودرم رو میسازه پس فقط فعالیت ش رو به بیرون نیست.
به نقل از سجّاد :میشه تجربی و ریاضی رو جدا کنید؟؟؟
والا *ایدن مارو با این درساشون
یه اسمایی میگن دوبار باید بخونیشون تا بتونی تلفظ کنی
خط قاءم که بحثی نداره... مشتق بگیر مماسو درآر معکوس منفی کن! همین...
به نقل از fatishar :بچه ها یعنی یعنی پیدا کردن معادله خط مماس از نقطه خارج یه منحنی هست؟؟؟
آقا من فقط فرمول بلدم...اصن هیچی بلد نیستم...ترم اولم 16 شدم..اثبات نخوندم اصلا
یکی میدونه کدوم مثالای فصل 4 و 5 مهمه؟؟
بعد ممکنه اثباتای فرمولای مثلثات بیاد؟
یا حتی اثبات فرمولای مشتق؟
به نقل از سجّاد :میشه تجربی و ریاضی رو جدا کنید؟؟؟