big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,521 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2014/5/19 #651 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) حالا مثلا فصل 1 و 2 رو نخونده بریم مشکلی پیش نمیاد مگه نه ؟
Parinaz. پریناز فارغالتحصیل ارسالها 1,932 امتیاز 9,958 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2014/5/19 #652 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) فصل یک و دو هر کدوم 0.75 میاد. حداقلش اینه که رابطه ی رطوبت نسبی رو بلد باش! حالا فصل سه و چهارو کی میخواد بخونه؟ همچنین یک و دو، و شیش. (بگو چی خوندی؟! ) این حشره ی سبز گنده چیه اومده تو اتاق من؟ :-s خیر سرم اومدم پنجره رو باز بذارم اکسیژن بیاد خوابم نبره.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) فصل یک و دو هر کدوم 0.75 میاد. حداقلش اینه که رابطه ی رطوبت نسبی رو بلد باش! حالا فصل سه و چهارو کی میخواد بخونه؟ همچنین یک و دو، و شیش. (بگو چی خوندی؟! ) این حشره ی سبز گنده چیه اومده تو اتاق من؟ :-s خیر سرم اومدم پنجره رو باز بذارم اکسیژن بیاد خوابم نبره.
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,521 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2014/5/19 #653 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) ینی میشه فردا بریم بعد امتحان اونقد آسون باشه که به خودمون فوش بدیم چرا شبو بیدار موندیم ؟ آخ؛ اگه بشه. :]
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) ینی میشه فردا بریم بعد امتحان اونقد آسون باشه که به خودمون فوش بدیم چرا شبو بیدار موندیم ؟ آخ؛ اگه بشه. :]
محمّد محمّد فارغالتحصیل ارسالها 957 امتیاز 4,412 نام مرکز سمپاد شيخ انصاری شهر دزفول سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه صنعتیشریف رشته دانشگاه نرمافزار 2014/5/19 #654 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) خب بالاخره جبر تموم شد.. خير سرم المپ كامپم، ميخوام مرحله 3 بدم، نخوندم، امروز ظهر شرو كردم، ميبينم اصلا ربطي نداره، همش بايد قضيه هارو "حفظ" كني خداكنه نمره الكي از دست ندم بيست خالص شم بقيه بچه هام موفق باشيد
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) خب بالاخره جبر تموم شد.. خير سرم المپ كامپم، ميخوام مرحله 3 بدم، نخوندم، امروز ظهر شرو كردم، ميبينم اصلا ربطي نداره، همش بايد قضيه هارو "حفظ" كني خداكنه نمره الكي از دست ندم بيست خالص شم بقيه بچه هام موفق باشيد
amininho کاربر فعال ارسالها 21 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد فارابی شهر بوکان 2014/5/19 #655 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) تمام به امید دینی مانند نبودن جبر
lovesky کاربر فوقحرفهای ارسالها 606 امتیاز 3,588 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم رشته دانشگاه فیزیک 2014/5/19 #656 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) چطور میشه یه امتحان شهریور داد؟
.._.. کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,156 امتیاز 4,615 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1396 2014/5/19 #657 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) نخوابين من احساس تنهايى ميكنم تا صب.
Parniyan_A کاربر فوقفعال ارسالها 137 امتیاز 307 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر زنجان دانشگاه علوم پزشکی زنجان رشته دانشگاه پزشکی 2014/5/19 #658 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) تا 3من بیدارم.احساس تنهایی نکن :-s (
Parinaz. پریناز فارغالتحصیل ارسالها 1,932 امتیاز 9,958 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2014/5/19 #659 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) به نقل از MissMarvelous : نخوابين من احساس تنهايى ميكنم تا صب. کلیک کنید تا باز شود... منم تا صبح بیدارم. فقط میترسم اینقد منگ شم که حافظم یاری نده. :-اس ×من میخوام یه توده باتولیت تو دهن مولفای این کتاب فرو کنم. :/
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) به نقل از MissMarvelous : نخوابين من احساس تنهايى ميكنم تا صب. کلیک کنید تا باز شود... منم تا صبح بیدارم. فقط میترسم اینقد منگ شم که حافظم یاری نده. :-اس ×من میخوام یه توده باتولیت تو دهن مولفای این کتاب فرو کنم. :/
محمّد عرفان کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 354 امتیاز 3,018 نام مرکز سمپاد حلی ۲ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد برنز شیمی دانشگاه علوم پزشکي تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2014/5/19 #660 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) تا صب هستم به لطف خدا