به نطرتون پسرا از نظر علمی قوی ترن یا دخترا؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TheBest444

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی3_علامه طباطبایی ادونس
شهر
طهران
رشته دانشگاه
فیزیک نوین _ علوم کامپیوتر
پاسخ : به نطرتون پسرا از نظر علمی قوی ترن یا دخترا؟

به نقل از مهسا ك. :
مشخصا دخترا... :))
پسرا رو چه به علم... :))
هرکی موافقه لایک کنه *-:

http://8pic.ir/viewer.php?file=22798607712581951515.jpg

Arses

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 ( دوره اول )
شهر
تهران

ی واقعیته ک پسرا هم خیلی کارا نمیکنن
ظرف ک نمیشورن،غذا ک درست نمیکنن
سفره ک جمع نمیکنن
پهن هم نمیکنن!اتاقشونم ک جمع نمیکنن!
بعدشم دخترا خیلیم کمک میکنن وسیله بالا پایین هم میکنن!
بلهههه!
B-)
بعدشم،ما دخترا تو آن واحد هفت تا کار انجام میدیم ،ب صدتا چیز هم فک میکنیم،پسرا وسط تلویزیون دیدن باهاشون نیم ساعت حرف میزنی،اخرشم هیچی نفهمیدن،ن از فیلم ن از حرفای ما!
پس خیلیم هنر نمیکنن اون چن نفری ک درس میخونن میرن دانشمند میشن رتبه کنکور میارن و اینا
بعدشم این چن سال اخر اگه دقت کنی دخترا بیشتر رتبه کنکورن تا پسرا!
اینجوریاس!!!
دخترا پرچمتون خیلی بالاس نمیبینم!!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

ببخشیدا اما حرف غیر منطقیه.دخترا قوی ترن یا پسرا.
این که پسرا کم تر می خونن،دخترا زیادتر می خونن به خاطر حافظشونه. این کاملا علمیه که پسرا کم تر می خونن چون ذهنشون رو به اطلاعاتی که دارن محدود نمی کنن اما دخترا بیش تر می خونن تا اطلاعاتی که دارن رو خوب به خاطر بسپرن.
اکثر خانم هایی که موفق نمی شن توی عرصه ی علم به خاطر نداشتن اعتماد به نفسشونه.هیچ وقت اون میزان اضطراب رو یه آقا با شرایط یکسان نداره.
این بحثا بیش تر به طنز می خوره که کی قوی تره...

rozaa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر

کلأ ثابت شده ک دخترا میتونن چن تا کارو با هم انجام بدن اما پسرا نمیتونن،ینی یه پسر وقتی داره درس میخونه فقط رو همون کار تمرکز میکنه مسلمأ نتیجه کار هم بهتر میشه،اما دخترا نمیگم همه اما اکثرن نمیتونن...
نمونه اش خودم ک الان مثلآ دارم فیزیک میخونم.... :D

TheBest444

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی3_علامه طباطبایی ادونس
شهر
طهران
رشته دانشگاه
فیزیک نوین _ علوم کامپیوتر

به نقل از rozaa :
کلأ ثابت شده ک دخترا میتونن چن تا کارو با هم انجام بدن اما پسرا نمیتونن،ینی یه پسر وقتی داره درس میخونه فقط رو همون کار تمرکز میکنه مسلمأ نتیجه کار هم بهتر میشه،اما دخترا نمیگم همه اما اکثرن نمیتونن...
اینو واقعا قبول دارم. مامانم بعضی وقتا هم داره غذا درست میکنه هم با تلفن صحبت میکنه(معمولا غیبت :-" ) هم حواسش به تلویزیون هست و هم به درس خوندن من =))

Yasaman.k

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شعبه2
شهر
کـرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

هیچوقت نمیشه یه دلیلو گذاشت وسط ولی به طور کلی افرادی که من دورو برم میبینم کلا دخترا نسبت به هرچیزی حساسن و این تو پسرا خیلی نادر هست از طرفی خرخون خرخون گفتم تو دخترا خیلی بیشتره، اتحاد بین پسرا خیلی زیاده اینکه هر زمانی که پیداکنن باهم درس میخونن و حدس میزنم به جای اینکه حرفای الکی بزنن تو چت و اینا با هم درس کار میکنن! درحالی که دخترا کلا به تک خوانی مشغولن کلا هم تو کار چشم هم چشمین :D وگرنه هوشی که استفاده ای ازش نشه فرقی نداره پسرا داشته باشن یا دخترا!

niyayesh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين2
شهر
اصفهان
دانشگاه
ایشالا شریف!
رشته دانشگاه
ایشالا الکترونیک وهوش مصنو

به نقل از iarsham :
مشغله؟؟؟
بزرگترین مشغله های یه دختر ایناست که عروسکش خوابش نمیبره...لاک ناخنش خوب نشده...و... :))
ههههههههههههههه....خندیدم!!!!! منکه دغدغم فقط ربات وبردمه......

niyayesh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين2
شهر
اصفهان
دانشگاه
ایشالا شریف!
رشته دانشگاه
ایشالا الکترونیک وهوش مصنو

به نظرم نمیشه گفت کدوم بهترن فقط این مهمه که هرکی هرجازندگی کنه هرجنسیتی باشه فقط باید آدم بتونه باعث پیشرفت علمی بشه وازاین راه به حاشیه نره وبتونه سودمندباشه امیدوارم هممون بهترین های دنیا ازنظرعلمی بشیم...ایشالا.... بااین دعواهام به جایی نمیرسیما... [-o< [-o<

mj chemist

کاربر حرفه‌ای

به نقل از Arses :
ی واقعیته ک پسرا هم خیلی کارا نمیکنن
ظرف ک نمیشورن،غذا ک درست نمیکنن
سفره ک جمع نمیکنن
پهن هم نمیکنن!اتاقشونم ک جمع نمیکنن!
بعدشم دخترا خیلیم کمک میکنن وسیله بالا پایین هم میکنن!
بلهههه!
B-)
بعدشم،ما دخترا تو آن واحد هفت تا کار انجام میدیم ،ب صدتا چیز هم فک میکنیم،پسرا وسط تلویزیون دیدن باهاشون نیم ساعت حرف میزنی،اخرشم هیچی نفهمیدن،ن از فیلم ن از حرفای ما!
پس خیلیم هنر نمیکنن اون چن نفری ک درس میخونن میرن دانشمند میشن رتبه کنکور میارن و اینا
بعدشم این چن سال اخر اگه دقت کنی دخترا بیشتر رتبه کنکورن تا پسرا!
اینجوریاس!!!
دخترا پرچمتون خیلی بالاس نمیبینم!!
به جز اون نولیه من همه کارایی که گفتی انجام میدم
به نقل از rozaa :
میشه بگی این و از کجاتون در آوردید
کی ثابت کرده؟

rozaa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر

چن تا ا معلمامون گفتن....
X-(میگم ثابت شده بگو چشم،رو حرف بزرگترت حرف نزن....

ÄBČDE FGHÏ

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه ی حلی 1
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی

اره منم شنيدم وقتي تو يه جمع دو تا زن دارن با هم حرف مي زنن در همون لحظه مي تونن به مكالمات بقيه هم گوش بدن و ازش سر در بيارن ولي مردا اين قابليت رو ندارن.كلا مغز زنا با مردا سيستمش فرق داره برين از اين روانشناسا بپرسين بيشتر توضيح ميدن مثلا يه بار يه روانشناس ميگفت مغز رياضياتي مردا شبا از كار ميوفته.

rozaa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر

فقط شبا?!!?
فقط ریاضی?!!!!?!? :D

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0

به نقل از hossein9021 :
مثلا يه بار يه روانشناس ميگفت مغز رياضياتي مردا شبا از كار ميوفته.

آقا بفرما ایناها ... من یک فروند مرد! که شب المپیاد ریاضی کار میکنه با جان و دل ولی صبح و ظهر و عصر دل و دماغ مسائل ریاضی نداره :D پس مزخرفی بیش نیست اون حرف.

پسرا از نظر علمی قوی تر هستن. علمی بله پسرا قوی ترن. کسی که نمیخواد بگه نه و انکار بکنه. هوم؟ دخترا ولی تو زمینه های دیگه ممکنه توانمندی های خاص داشته باشن. ولی علمی به طور میانگین و عمومی (نه اینکه انگشت بذارین رو چند مورد خاص) مغز پسرا بهتر عملکرد داره و برا تفکر در زمینه هایی مثل ریاضی یا تحقیقاتی و به طور کلی علمی، طراحی شده. دخترا هم چنین چیزی رو دارن ولی اون استعداد و درک ریشه ای در اکثرشون دیده نمیشه. باز نیاین مخالفت نکنین که عه این چه حرفیه فلان. یه چیز بدیهیه و انکارناپذیره. و باید قبول کرد این موضوع رو و ما شاهد این موضوع هم هستیم ثابت هم شده به همه. و این خب چیز بدی نیست طبیعت مرد و زن هستش و خب باز اون چیزی که حرف نهایی رو میزنه، اگه باشه اون تلاش و تمرین در کارشون هست که خب باز دخترا پرتلاش ترن. ولی باز تکرار میکنم: در زمینه ی علمی. نه اینکه مثلا یه نفر بگه دقت کار پسرا پایینه. خب اینم برا خودش جای بحث داره. یا بگین نخیر دخترا از نظر هماهنگی مغز و بدن بهتر عمل میکنن اونا چیزای دیگه هستن. که خب استثناهایی هم برا پسرا که حتی دقیق تر میتونن عمل بکنن از دخترا هم وجود داره. در کل هم دختر هم پسر در تمام زمینه ها، وقتی توانمندی هاشونو میانگین بگیریم، با هم برابر میشن. شاید پسرا بیشتر دیده بشن و بگین اونا چون دیده میشن پس دلیلی بر قدرت علمی برترشون نسبت به دخترا نمیشه چون دخترا دیده نمیشن. نخیر این کاملا چیز اشتباهیه. در کل بخوایم نتیجه گیری نهایی بکنیم: پسر از نظر علمی دارای قابلیت بهتری هستش ولی ما داریم فقط در این زمینه بحث میکنیم.

Moshk

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1397

دقت کردین که هر کی میاد یچی میگه
بدون دلیلو مدرک
حالا اگه اون مواردی که خانم ها با هم انجام میدن آیا ربطی به قویتر بودنشون از نظر علمی داره ؟
اون حرفای من کاملا منابع معتبرین نه یه چیز بدیهیه نه معلمم گفته برید یه سرچ کنید 100 دانشمند برتر دنیا
چمیدونم المپیاد ریاضی امسال فقط یه دختر(خانم یگانه علی محمدی که تو سایتم اکانت داره) رفت جهانی +5 تا پسر اینو چجوری توجیه می کنید؟
اگه کسی حرفی میزنه لطفا قبل از ارسال نظرش یه فکری کنه یه چند تا دلیل محکم تر بیاره نه عصبانی بشه بگه معلمم گفته و ...
دلیلای این حرفو بیارین درمورد ریاضی و شبا ممنون میشم
دخترا و همچنین پسرا با این که ندیدم الکی جبهه نگیرین یخورده بی طرفانه ببینید
خانوم بزرگتر
به نقل از rozaa :
چن تا ا معلمامون گفتن....
X-(میگم ثابت شده بگو چشم،رو حرف بزرگترت حرف نزن....
:
بزگتری؟
بزرگتر اونیه که بی دلیل و با زور نه با عقل یه عقیده رو به یکی تحمیل کنه؟؟؟
یخورده با دلیل حرف بزن
به نقل از The Merovingian :
آقا بفرما ایناها ... من یک فروند مرد! که شب المپیاد ریاضی کار میکنه با جان و دل ولی صبح و ظهر و عصر دل و دماغ مسائل ریاضی نداره :D پس مزخرفی بیش نیست اون حرف.

پسرا از نظر علمی قوی تر هستن. علمی بله پسرا قوی ترن. کسی که نمیخواد بگه نه و انکار بکنه. هوم؟ دخترا ولی تو زمینه های دیگه ممکنه توانمندی های خاص داشته باشن. ولی علمی به طور میانگین و عمومی (نه اینکه انگشت بذارین رو چند مورد خاص) مغز پسرا بهتر عملکرد داره و برا تفکر در زمینه هایی مثل ریاضی یا تحقیقاتی و به طور کلی علمی، طراحی شده. دخترا هم چنین چیزی رو دارن ولی اون استعداد و درک ریشه ای در اکثرشون دیده نمیشه. باز نیاین مخالفت نکنین که عه این چه حرفیه فلان. یه چیز بدیهیه و انکارناپذیره. و باید قبول کرد این موضوع رو و ما شاهد این موضوع هم هستیم ثابت هم شده به همه. و این خب چیز بدی نیست طبیعت مرد و زن هستش و خب باز اون چیزی که حرف نهایی رو میزنه، اگه باشه اون تلاش و تمرین در کارشون هست که خب باز دخترا پرتلاش ترن. ولی باز تکرار میکنم: در زمینه ی علمی. نه اینکه مثلا یه نفر بگه دقت کار پسرا پایینه. خب اینم برا خودش جای بحث داره. یا بگین نخیر دخترا از نظر هماهنگی مغز و بدن بهتر عمل میکنن اونا چیزای دیگه هستن.
واقعا ازت ممنونم
منم کسایی رو میشناسم که برا المپ ریاضی اصلا شبا برنامه دارن و شبا میخونن

اصلا یچیز دیگه تو شب نشینی آخر سال دخترا رو بردیم
من بودم یه آقای به اسم رضا
اون طرف خانومی بود اسپکچر بود مهرنوش و ... حتی مرتضا هم دادیم اونور تا خیلی ضعیف نباشن :-"
آدمای ایثارگر ما زیاد داریم :D

rozaa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر

این ک اول فک کن بعد حرف بزن شامل خودتون هم میشه...
م گفتم چون خانوما چن تا کارو با هم انجاک میدخ پ در نتیجه نمیتونن تمرکز داشه باشن،ینی پسرا قوی ترن.... L-:

rozaa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر

+انجاک میدخ= انجام میدن... :D

ÄBČDE FGHÏ

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه ی حلی 1
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی

به نقل از hossein9021 :
اره منم شنيدم وقتي تو يه جمع دو تا زن دارن با هم حرف مي زنن در همون لحظه مي تونن به مكالمات بقيه هم گوش بدن و ازش سر در بيارن ولي مردا اين قابليت رو ندارن.كلا مغز زنا با مردا سيستمش فرق داره برين از اين روانشناسا بپرسين بيشتر توضيح ميدن مثلا يه بار يه روانشناس ميگفت مغز رياضياتي مردا شبا از كار ميوفته.
من گفتم شنيدم ،نگفتم كه خوندم . نظري هم راجع به برتري زن و مرد ندادم ولي اين كه ساختار مغزيشون فرق داره اثبات شدس و مي شه با يه سرچ ساده بهش پي برد.

galexy-A.R

کهکشـــــــان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Bushehr
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام

به نقل از The Merovingian :

پسرا از نظر علمی قوی تر هستن. علمی بله پسرا قوی ترن. کسی که نمیخواد بگه نه و انکار بکنه. هوم؟ دخترا ولی تو زمینه های دیگه ممکنه توانمندی های خاص داشته باشن. ولی علمی به طور میانگین و عمومی (نه اینکه انگشت بذارین رو چند مورد خاص) مغز پسرا بهتر عملکرد داره و برا تفکر در زمینه هایی مثل ریاضی یا تحقیقاتی و به طور کلی علمی، طراحی شده. دخترا هم چنین چیزی رو دارن ولی اون استعداد و درک ریشه ای در اکثرشون دیده نمیشه. باز نیاین مخالفت نکنین که عه این چه حرفیه فلان. یه چیز بدیهیه و انکارناپذیره. و باید قبول کرد این موضوع رو و ما شاهد این موضوع هم هستیم ثابت هم شده به همه. و این خب چیز بدی نیست طبیعت مرد و زن هستش و خب باز اون چیزی که حرف نهایی رو میزنه، اگه باشه اون تلاش و تمرین در کارشون هست که خب باز دخترا پرتلاش ترن. ولی باز تکرار میکنم: در زمینه ی علمی. نه اینکه مثلا یه نفر بگه دقت کار پسرا پایینه. خب اینم برا خودش جای بحث داره. یا بگین نخیر دخترا از نظر هماهنگی مغز و بدن بهتر عمل میکنن اونا چیزای دیگه هستن. که خب استثناهایی هم برا پسرا که حتی دقیق تر میتونن عمل بکنن از دخترا هم وجود داره. در کل هم دختر هم پسر در تمام زمینه ها، وقتی توانمندی هاشونو میانگین بگیریم، با هم برابر میشن. شاید پسرا بیشتر دیده بشن و بگین اونا چون دیده میشن پس دلیلی بر قدرت علمی برترشون نسبت به دخترا نمیشه چون دخترا دیده نمیشن. نخیر این کاملا چیز اشتباهیه. در کل بخوایم نتیجه گیری نهایی بکنیم: پسر از نظر علمی دارای قابلیت بهتری هستش ولی ما داریم فقط در این زمینه بحث میکنیم.

=)))
ای ول . خیلی هم باحال.
استعداد و درک ریشه ای دیگه؟
بیخیال . به هر حال از نطر علمی زنان از مردان چیزی کم ندارند اگه نگم بیشتر. رابط های مغزی بین دو نیم کره در جنس مونث بسیار بیشتره. از نظر هوش هیجانی هم مهارت بیشتری دارند .
ترجیح میدم بگم برابرند. ولی با این نقل قول موافق نیستم قطعا :)

دوستان به جای نتیجه گیری نهایی سعی کنید منطقی و علمی بحث کنید و تاپیک رو دور از غرض جلوببرید
سابقه علمی جهان به شرایط فرهنگی تاریخی و اجتماعی برمیگرده. این مسئله رو در شرایط یکسان و فراتر از مثلا نتایج کنکور ایران!!! علمی بررسی کنید

ÄBČDE FGHÏ

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه ی حلی 1
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی

ببينيد قسمت رياضياتي مغز مردا بزرگ تره ، از اون طرف قسمت احساساتي مغز زنا بزرگ تره . متاسفانه تو جامعه ي ما هوش تنها در رياضي خلاصه شده ،پدر مادرا رياضيه بچشون مهم تره و رياضي بعضا به يك ارزش تبديل شده در حالي كه به نظر من رياضيم يه مهارته كه مثل ساير مهارت ها مي تونه معياري برا ي سنجش هوش باشه.چرا يه نقاش خوب به عنوان باهوش شناخته نشه؟به نظر منم هنرم يه علمه ورزشم علمه.بازيكني مثل مسي بيش از سرعت و قدرت يه مغز قوي داره شايد اگه مسي ايران بود هيچ وقت از اون به عنوان يه ادم باهوش ياد نمي شد و مجبور بود رياضي بخونه .

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0

به نقل از کهکشـــان-A.R :
=)))
ای ول . خیلی هم باحال.
استعداد و درک ریشه ای دیگه؟
بیخیال . به هر حال از نطر علمی زنان از مردان چیزی کم ندارند اگه نگم بیشتر. رابط های مغزی بین دو نیم کره در جنس مونث بسیار بیشتره. از نظر هوش هیجانی هم مهارت بیشتری دارند .
ترجیح میدم بگم برابرند. ولی با این نقل قول موافق نیستم قطعا :)

دوستان به جای نتیجه گیری نهایی سعی کنید منطقی و علمی بحث کنید و تاپیک رو دور از غرض جلوببرید
سابقه علمی جهان به شرایط فرهنگی تاریخی و اجتماعی برمیگرده. این مسئله رو در شرایط یکسان و فراتر از مثلا نتایج کنکور ایران!!! علمی بررسی کنید

من چیزی که حقیقته و وجود داره رو گفتم. شما میخوای بخند میخوای بگو ای ول خیلی باحال میخوای اصن نپذیر، فکر بکنین که از رو غرضه فک کنین که هرچیزی ممکنه باشه. در هر صورت من حرفی که زدم، سند و مدرک علمی نداره. یعنی من از رو کتابی نخوندم، حرف دانشمند و یا روانشناسی هم نقل قول نمی کنم، چیزی که به چشم دیدم و البته مردم میگن رو دارم بازگو میکنم. حالا شما صدبارم بگین «من ترجیح میدم بگم که برابرن» خب این اتفاقا نشونه ی بارز غرض ورزیه. نیست؟ من میگم هست. به لفظی که باهاش انتقاد کردین دقت کنین متوجه میشین. به هر حال «بررسی و بحث» از نظر من در این مورد بی معناست و حالا نظر دوستان هم میتونه جالب توجه باشه. اما حقیقت عوض نمیشه. یعنی اگه بخواید در نهایت یه چیزی اثبات بشه تهش همه توافق بکنن، چنین چیزی اتفاق نمیفته . فقط هر کس نظرش رو اینجا بازگو میکنه و دیگران هستن و لایک و دیسلایکشون. اسم تاپیک هم هست «به نظر شما» نه «به نظر روانشناسا» .

پ.ن: یادمه 9 - 10 سالم بود. انیمیشن «جیمی نوترون» رو دیده بودم. شما و نظرتون منو یاد «سیندی» میندازه! منم میتونم اینجا نقش «جیمی» رو داشته باشم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا