• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

به نطرتون پسرا از نظر علمی قوی ترن یا دخترا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع EsiTala
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : به نطرتون پسرا از نظر علمی قوی ترن یا دخترا؟

به نقل از مهسا ك. :
مشخصا دخترا... :))
پسرا رو چه به علم... :))
هرکی موافقه لایک کنه :-*

http://8pic.ir/viewer.php?file=22798607712581951515.jpg

ی واقعیته ک پسرا هم خیلی کارا نمیکنن
ظرف ک نمیشورن،غذا ک درست نمیکنن
سفره ک جمع نمیکنن
پهن هم نمیکنن!اتاقشونم ک جمع نمیکنن!
بعدشم دخترا خیلیم کمک میکنن وسیله بالا پایین هم میکنن!
بلهههه!
B-)
بعدشم،ما دخترا تو آن واحد هفت تا کار انجام میدیم ،ب صدتا چیز هم فک میکنیم،پسرا وسط تلویزیون دیدن باهاشون نیم ساعت حرف میزنی،اخرشم هیچی نفهمیدن،ن از فیلم ن از حرفای ما!
پس خیلیم هنر نمیکنن اون چن نفری ک درس میخونن میرن دانشمند میشن رتبه کنکور میارن و اینا
بعدشم این چن سال اخر اگه دقت کنی دخترا بیشتر رتبه کنکورن تا پسرا!
اینجوریاس!!!
دخترا پرچمتون خیلی بالاس نمیبینم!!

ببخشیدا اما حرف غیر منطقیه.دخترا قوی ترن یا پسرا.
این که پسرا کم تر می خونن،دخترا زیادتر می خونن به خاطر حافظشونه. این کاملا علمیه که پسرا کم تر می خونن چون ذهنشون رو به اطلاعاتی که دارن محدود نمی کنن اما دخترا بیش تر می خونن تا اطلاعاتی که دارن رو خوب به خاطر بسپرن.
اکثر خانم هایی که موفق نمی شن توی عرصه ی علم به خاطر نداشتن اعتماد به نفسشونه.هیچ وقت اون میزان اضطراب رو یه آقا با شرایط یکسان نداره.
این بحثا بیش تر به طنز می خوره که کی قوی تره...

کلأ ثابت شده ک دخترا میتونن چن تا کارو با هم انجام بدن اما پسرا نمیتونن،ینی یه پسر وقتی داره درس میخونه فقط رو همون کار تمرکز میکنه مسلمأ نتیجه کار هم بهتر میشه،اما دخترا نمیگم همه اما اکثرن نمیتونن...
نمونه اش خودم ک الان مثلآ دارم فیزیک میخونم.... ;D

به نقل از rozaa :
کلأ ثابت شده ک دخترا میتونن چن تا کارو با هم انجام بدن اما پسرا نمیتونن،ینی یه پسر وقتی داره درس میخونه فقط رو همون کار تمرکز میکنه مسلمأ نتیجه کار هم بهتر میشه،اما دخترا نمیگم همه اما اکثرن نمیتونن...
اینو واقعا قبول دارم. مامانم بعضی وقتا هم داره غذا درست میکنه هم با تلفن صحبت میکنه(معمولا غیبت :-" ) هم حواسش به تلویزیون هست و هم به درس خوندن من =))

هیچوقت نمیشه یه دلیلو گذاشت وسط ولی به طور کلی افرادی که من دورو برم میبینم کلا دخترا نسبت به هرچیزی حساسن و این تو پسرا خیلی نادر هست از طرفی خرخون خرخون گفتم تو دخترا خیلی بیشتره، اتحاد بین پسرا خیلی زیاده اینکه هر زمانی که پیداکنن باهم درس میخونن و حدس میزنم به جای اینکه حرفای الکی بزنن تو چت و اینا با هم درس کار میکنن! درحالی که دخترا کلا به تک خوانی مشغولن کلا هم تو کار چشم هم چشمین ;D وگرنه هوشی که استفاده ای ازش نشه فرقی نداره پسرا داشته باشن یا دخترا!

به نقل از iarsham :
مشغله؟؟؟
بزرگترین مشغله های یه دختر ایناست که عروسکش خوابش نمیبره...لاک ناخنش خوب نشده...و... :))
ههههههههههههههه....خندیدم!!!!! منکه دغدغم فقط ربات وبردمه......

به نظرم نمیشه گفت کدوم بهترن فقط این مهمه که هرکی هرجازندگی کنه هرجنسیتی باشه فقط باید آدم بتونه باعث پیشرفت علمی بشه وازاین راه به حاشیه نره وبتونه سودمندباشه امیدوارم هممون بهترین های دنیا ازنظرعلمی بشیم...ایشالا.... بااین دعواهام به جایی نمیرسیما... [-o< [-o<

به نقل از Arses :
ی واقعیته ک پسرا هم خیلی کارا نمیکنن
ظرف ک نمیشورن،غذا ک درست نمیکنن
سفره ک جمع نمیکنن
پهن هم نمیکنن!اتاقشونم ک جمع نمیکنن!
بعدشم دخترا خیلیم کمک میکنن وسیله بالا پایین هم میکنن!
بلهههه!
B-)
بعدشم،ما دخترا تو آن واحد هفت تا کار انجام میدیم ،ب صدتا چیز هم فک میکنیم،پسرا وسط تلویزیون دیدن باهاشون نیم ساعت حرف میزنی،اخرشم هیچی نفهمیدن،ن از فیلم ن از حرفای ما!
پس خیلیم هنر نمیکنن اون چن نفری ک درس میخونن میرن دانشمند میشن رتبه کنکور میارن و اینا
بعدشم این چن سال اخر اگه دقت کنی دخترا بیشتر رتبه کنکورن تا پسرا!
اینجوریاس!!!
دخترا پرچمتون خیلی بالاس نمیبینم!!
به جز اون نولیه من همه کارایی که گفتی انجام میدم
به نقل از rozaa :
میشه بگی این و از کجاتون در آوردید
کی ثابت کرده؟

چن تا ا معلمامون گفتن....
X-(میگم ثابت شده بگو چشم،رو حرف بزرگترت حرف نزن....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا