درس خوندن تو ماه رمضون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : درس خوندن تو ماه رمضون

واقعا کنکور عذر نیس برا روزه نگرفتن :/ کُلا شرعی نذارین دیگه :/
پس مثن بزنین نونوایی و اینا رو هم تعطیل کنین که مثن روزه میگیرن جلو تنور هوا گرمه و اینا :/ یا هر شغل غیرپشت‌میز نشینی ـه دیگه!

به نقل از Aroosak :
درس خوندن شب تا سحر هم به مغزتون آسيب ميزنه هم فايده خيلي كمي داره هم اينكه عادت مطالعاتي شما رو تغير ميده و باعث ميشه در بعد از ماه رمضون در طول روز نتونين به حد كافي درس بخونين.
به نظر من اگه در طول ماه رمضون نميتونين درس بخونين اصلا نخونين نه اينكه شب تا سحر بيدر بمونين و درس بخونين !
دوست خوبم ما یه عمر با این سیستم پیش رفتیم چیزیمونم نشده تا حالا، والا :دی
اصلا تو مخصوصا شهرای گرم آدم تو تابستون روزای غیر ماه رمضونم بیشتر کاراشو شب انجام میده که هوا خنک تره،چیزی خیلی غیر عادی ای نیست! :د

و اینکه میشه روزه رو نگرفت و بعدا قضا کرد،ولی دقیقا مثل نماز نخوندنه اینم خب!
میتونی نخونی بعدا قضاشو بخونی ولی این کجا و آن کجا :د کل ثواب ماه رمضونشُ از دست میدی کراهتم داره اصلا :د

توجه داشته باشید که شبکاری زیاد جواب نمیده؛ بالاخره 4 روز در هفته قراره بریم مدرسه.

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
زحمت نیست 12 سال درس خوندن و امید داشتن به این که یه روزی قراره نتیجه ی تلاشا دیده بشه ؟ چه ربطی به تنفر داره ؟ ( البته سرانه مطالعه ی کشور نشون میده که ایرانیا از مطالعه متنفر نیستن فقط بهش علاقه ندارن :-" که من اصن کاری به این موضوع ندارم ؛ من دارم میگم نتیجه 12 سال درس خوندن ما با 4 ساعت کنکور مشخص میشه.
البته واسه کسایی که موفقیت و به ثمر رسیدن تلاش هاشونو توی رفتن به بهترین دانشگاها میدونن ( از جمله خودم ). بقیش دیگه میشه شعار که پل خوشبختیو تو دانشگاه نزدن و این صوبتا. ;)
+ اینم که میگم زحمتامون میپره منظورم این نیست که هرچی بلد بودیم یادمون میره منظورم اینه که کنکوره که نتیجه ی تلاشهامونو طی این سالا مشخص میکنه و اگه خراب بشه واقعا بده

خوب چرا بايد يه آزمون مسخره 4 ساعته كه معلوم نيست سوالاشو بر اساس چه استانداردي طرح ميكنن تعيين كنه؟
به نظر من اگه اينجوري فكر كنيم - حتي اگه يه درصد هم امكان داشته باشه- خدايي نكرده اون رشته و يا دانشگاهي كه دوست داريم قبول نشديم، كلا داغون ميشيم و اميدمونو ممكنه حتي به زندگي از دست بديم.
سعي كنيم فقط يه هدف معين نداشته باشيم ، بلكه اهداف جايگزيني هم تو زندگي داشته باشيم تا اگه اولي نشد، دومي.
سعي كنيم مناعت طبع داشته باشيم. [ چه ربطي داشت ؟! ]
اين كنكور نيست كه نتيجه تلاش هامون تعيين ميكنه بلكه چگونگي استفاده از دانشمون در كل زندگي هست نه فقط در مدت ٤ ساعت

به نقل از Sanctum :
خوب چرا بايد يه آزمون مسخره 4 ساعته كه معلوم نيست سوالاشو بر اساس چه استانداردي طرح ميكنن تعيين كنه؟
به نظر من اگه اينجوري فكر كنيم - حتي اگه يه درصد هم امكان داشته باشه- خدايي نكرده اون رشته و يا دانشگاهي كه دوست داريم قبول نشديم، كلا داغون ميشيم و اميدمونو ممكنه حتي به زندگي از دست بديم.
سعي كنيم فقط يه هدف معين نداشته باشيم ، بلكه اهداف جايگزيني هم تو زندگي داشته باشيم تا اگه اولي نشد، دومي.
سعي كنيم مناعت طبع داشته باشيم.
اين كنكور نيست كه نتيجه تلاش هامون تعيين ميكنه بلكه چگونگي استفاده از دانشمون در كل زندگي هست نه فقط در مدت ٤ ساعت

قسمت اول حرفاتونو قبول دارم :) البته به جز اون قسمت آزمون مسخره که اشاره کردین !

ولی خط آخر شعاره برادر من .. شعار. ;)

من یه چیزی رو نفهمیدم ، اگه قراره افطار تا سحر بخونیم بعد سحر تا افطار بخوابیم کی می ریم مد ؟

میشه یه جمع بندی از نظرات مفید بکنین ؟! ;;)

سلام کنکوریای جدید!
به نظر من روزه گرفتن با درس خوندن هیچ منافاتی نداره من خودم پارسال اولین سالی بود که درست و حسابی روزه گرفتم
درسته ساعت مطالعه پایین میاد ولی ذهن به یه استراحت هم احتیاج داره تو تابستون که نباید بچسبی به درس فقط. در طول سال اونقدر وقت هست که میشه خوب واسه کنکور خوند به خودتون استراحت بدید ماه رمضون بهونه ی خوبیه از اوایل تیر هم شرو میشه میتونید وقتی تموم شد انرژی تونو جمع کنید و بخونید ( البته من خودم به هیچ عنوان این کارو نکردم تا اخر تابستون تقریبا استراحت بودم ازین بابت راضی هستم :دی )
اینم از فتوای من :دی باشد تا رستگار شوید :دی
(البته نظر منه فقط حالا با تجربه ها مسلما نظرات مفید تری دارن)

حالا من یه چی میگم ولی خب ممکنه واسه همه صدق نکنه
من خودمادمیم که وقتی ناهار میخورم بعدش باید بخوابم 2 ساعت
بعد ماهرمضون چون ناهار نداشتیم کلا تمرکزم بیشتر بود و بیشتر وقت داشتم واسه درس خوندن

انصافا هم نه گشنم میشد نه تشنم :))

به نقل از امــیـــررضـــا :
حالا من یه چی میگم ولی خب ممکنه واسه همه صدق نکنه
من خودمادمیم که وقتی ناهار میخورم بعدش باید بخوابم 2 ساعت
بعد ماهرمضون چون ناهار نداشتیم کلا تمرکزم بیشتر بود و بیشتر وقت داشتم واسه درس خوندن

انصافا هم نه گشنم میشد نه تشنم :))
شما چجوری گشنت نمیشد؟ :))
بابا من اگه گشنم بشه در کتابمو میبندم تا یه چیزی نخورمو معده م به مرادش نرسه دس به کتاب نمیزنم ;D

این هوای گرم تابسونم بدجوری آدمو بیحال میکنه 8-|

گشنگی خودش رفع میشه یه مدت بگذره
تشنگی آدمو میکشه...

تو ماه رمضون دعا میکنم تو بدترین شرایط زبونم خشک نشه فقط
20 روز دگ میاد :(( :(( :(( :(( :(( :((

منم نظرم اینه که غذا نخوردن و این که سحر بیدار میشی خیلی تاثیر مثبتی داره روی مطالعه
(کلا من اگه در حالت عادی سرعتم x باشه سحر 2x میشه!)

من وقتی کم میخورم ذهنم بهترکار میکنه تا وقتی ک زیاد میخورم
موقه درس خودن ،ب نظر من خوردن ی مزاحمه
وقتی هم برا سحر بیدار میشیم میتونیم صبح زود خوندنو شروع کنیم
در کل ب نظرم بیشتر از هر موقه میشه درسید تو ماه رمضون

:-|||||||||

حالا چرا همه گیر دادن به ماه رمضون؟؟؟؟
بعد ماه رمضون درس بخونین خب !!!

کاری که من کردم :) :)

مدرسه ی ما تو ماه رمضون واس سوم دبیرستانی هایی که قراره برن پیش،برا جبران بعد عیدی که بچه ها نمیرن مدرسه،برا درسای اختصاصی رسما دایر هس...

به نقل از reihan9894 :
مدرسه ی ما تو ماه رمضون واس سوم دبیرستانی هایی که قراره برن پیش،برا جبران بعد عیدی که بچه ها نمیرن مدرسه،برا درسای اختصاصی رسما دایر هس...
همه مدارس همینن

اولای پیش دانشگاهیی واقن آسونه

فیزیکش رو که دوم خوندیم
دیفرانسیلش که آسونه واقن
شیمی هم که همیشه حفظی بوده و هست
تحلیلی لازمه سر کلاس باشی.چون درس جدیدی ه
گسسته هم اگه المپیادی بوده باشی کسی لازم نیست

به نقل از Mammad Chemist :
همه مدارس همینن
خو مال ما امسال اینجوری شده دیگه...

به نقل از reihan9894 :
واسه ما هم که کلا هر روز کلاس هست :-"

به نقل از IsoorI :
اولای پیش دانشگاهیی واقن آسونه

فیزیکش رو که دوم خوندیم
دیفرانسیلش که آسونه واقن
شیمی هم که همیشه حفظی بوده و هست
تحلیلی لازمه سر کلاس باشی.چون درس جدیدی ه
گسسته هم اگه المپیادی بوده باشی کسی لازم نیست
می‌خوایین نریم مدرسه کلا !؟ :)) با این اوصاف، تو خونه یه دور ورق بزنیم کافیه دیگه :-"

درضمن، شیمی کاملا درسیه که مفهومیه. باید مفهومش رو فهمید. حفظ کردنی؟ :|

Back
بالا