• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درس خوندن تو ماه رمضون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : درس خوندن تو ماه رمضون

به نقل از Ali.N :
کلا ما 94ای ها استثنایی هستیم.
کنکور خوندنمون میخوره به رمضون اونم گرمترین روزای سال
از اون ور روز کنکور میفته تو خود رمضون
امتحانای نهاییمون این طوری
تاثیر معدلمون نامعلوم
...
اصن یه وضی

نسل ِ سوخته ایم دیگه. :-"

+ به نظر من که آدم وقتی تو جو کنکور قرار میگیره خود به خود درک میکنه عمق فاجعه رو و میفهمه که اگه نخونه زحمتی که توی 12 سال کشیده همش میپره.
تو ماه رمضون فقط کافیه به این فک کنین که دارین مسابقه ی دو میدین و هر لحظه ممکنه یه نفر ازتون بزنه جلو. ;) :-شعار :-" ( مشاورمون گفت اینو. : )) )

روزی 6 ساعتم که بخونیم به نظرم خوبه .. دوساعت صبح ؛ چارساعت شب. بعد از ظهرم خواب. :-"

آخه آخر شب اصلا درس خوندن بازده داره ؟ :| :-?
به نظرم واقعا بهم ریختن برنامه بدنتون اصلا چیز خوبی نیست !
اگه میتونین با درس روزه بگیرین که هیچ ، ولی غیر این بدن که همین طوری نباید باهاش هرکار بخوای بکنی !
× سوال ساعت سحر چند خواهد بود ؟

من بازدهیه مغزم تو بازه ی10تا 1خوبه تقریبن.کلن بازدهیه درسیم شبا خیلی بهتره ;D
صبح هم واسمون کلاس میذارن.بعد اصن فاز بدنمو درک نمیکنم.بقیه ماه های تابسون ساعت 10،11 صبونه میخورم اما تو ماه رمضان 8صبح گشنمه X_Xتشنگی هم خفه م میکنه
از ساعت 10تا یک شب+سه ساعتم بعد اذون صبح
ولی یه چن روزشو میخوام امتحان کنم و کل شبو بیدار بمونم بخونم صبحشم برم کلاس بعدش بیام بخوابم تا افطار.این روش خیلی تضمینی نیس ولی بد نیس امتحانش

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
نسل ِ سوخته ایم دیگه. :-"

+ به نظر من که آدم وقتی تو جو کنکور قرار میگیره خود به خود درک میکنه عمق فاجعه رو و میفهمه که اگه نخونه زحمتی که توی 12 سال کشیده همش میپره.
تو ماه رمضون فقط کافیه به این فک کنین که دارین مسابقه ی دو میدین و هر لحظه ممکنه یه نفر ازتون بزنه جلو. ;) :-شعار :-" ( مشاورمون گفت اینو. : )) )

روزی 6 ساعتم که بخونیم به نظرم خوبه .. دوساعت صبح ؛ چارساعت شب. بعد از ظهرم خواب. :-"
زحمت؟ چرا بايد بهش گفت زحمت؟ يعني ما ايرانيا اينقدر از مطالعه كردن متنفريم؟
و اينكه يعني چي هرچي زحمت كشيديم همش ميپره؟ يعني هرچي بلد بوديم از يادمون ميره؟
نبايد اينجوري فكر كرد.

به نقل از سُها :
من بازدهیه مغزم تو بازه ی10تا 1خوبه تقریبن.کلن بازدهیه درسیم شبا خیلی بهتره ;D
صبح هم واسمون کلاس میذارن.بعد اصن فاز بدنمو درک نمیکنم.بقیه ماه های تابسون ساعت 10،11 صبونه میخورم اما تو ماه رمضان 8صبح گشنمه X_Xتشنگی هم خفه م میکنه
از ساعت 10تا یک شب+سه ساعتم بعد اذون صبح
ولی یه چن روزشو میخوام امتحان کنم و کل شبو بیدار بمونم بخونم صبحشم برم کلاس بعدش بیام بخوابم تا افطار.این روش خیلی تضمینی نیس ولی بد نیس امتحانش

یه تحقیقی هم داشته باشید واسه اینکه خوردن چه چیزایی برا سحر و افطار مناسب تره. البته کلا من از سالای قبل هم اینکار و کرده بودم ولی خب اگه ایرادی هس امسال رفعش کنید و به خانواده هم کمکی کنید ^_^
مثلا این رژیم خوردن سحری شبه ناهار و افطاری سبک بنظر من بهترین حالته
یا اینکه خوردن هندونه اخر سحری واقعا به تشنه نشدن تا چندین ساعت کمک میکنه.

دوستان مسلمون و معتقد.
در جریانید که بدون عذر نمیشه "روزه نگرفت"؟
البته اگر کفاره ـشو دادن و قضاشو به جا آوردن براتون آسونه خوب نگیرید.:د
و کفاره روزه خوردن بدون عذر شرعی هم تا جایی که یادم میاد شصت روز روزه است :-؟ یا شصت نفر فقیر رو یه وعده غذا دادن :-؟
60*30= 1800 :-"

دوتا پایینی@گفتم اگه "عذرشرعی"ندارید!دیه مراجعه کنید به رساله مرجعتون ببینید عذر دارید یا نه :دی

تو ماه رمضون که نمیشه درس خوند...
من میشم جغد
تا افطار میخوابم بعدشم که فیلم داره بعدشم حس درس نیست و میرم پای کامپیوتر تا سحر فیلم میبینم :( :( :(

به نقل از Fireball.II :
دوستان مسلمون و معتقد.
در جریانید که بدون عذر نمیشه "روزه نگرفت"؟
البته اگر کفاره ـشو دادن و قضاشو به جا آوردن براتون آسونه خوب نگیرید.:د
و کفاره روزه خوردن بدون عذر شرعی هم تا جایی که یادم میاد شصت روز روزه است :-؟ یا شصت نفر فقیر رو یه وعده غذا دادن :-؟
60*30= 1800 :-"
خب دوست عزیز همه که مثه هم نیستن.بعضیا از نظر عادت های غذایی مشکل دارن مثه خودم

درس خوندن شب تا سحر هم به مغزتون آسيب ميزنه هم فايده خيلي كمي داره هم اينكه عادت مطالعاتي شما رو تغير ميده و باعث ميشه در بعد از ماه رمضون در طول روز نتونين به حد كافي درس بخونين.
به نظر من اگه در طول ماه رمضون نميتونين درس بخونين اصلا نخونين نه اينكه شب تا سحر بيدر بمونين و درس بخونين !

به نقل از Sanctum :
زحمت؟ چرا بايد بهش گفت زحمت؟ يعني ما ايرانيا اينقدر از مطالعه كردن متنفريم؟
و اينكه يعني چي هرچي زحمت كشيديم همش ميپره؟ يعني هرچي بلد بوديم از يادمون ميره؟
نبايد اينجوري فكر كرد.

زحمت نیست 12 سال درس خوندن و امید داشتن به این که یه روزی قراره نتیجه ی تلاشا دیده بشه ؟ چه ربطی به تنفر داره ؟ ( البته سرانه مطالعه ی کشور نشون میده که ایرانیا از مطالعه متنفر نیستن فقط بهش علاقه ندارن :-" که من اصن کاری به این موضوع ندارم ؛ من دارم میگم نتیجه 12 سال درس خوندن ما با 4 ساعت کنکور مشخص میشه.
البته واسه کسایی که موفقیت و به ثمر رسیدن تلاش هاشونو توی رفتن به بهترین دانشگاها میدونن ( از جمله خودم ). بقیش دیگه میشه شعار که پل خوشبختیو تو دانشگاه نزدن و این صوبتا. ;)
+ اینم که میگم زحمتامون میپره منظورم این نیست که هرچی بلد بودیم یادمون میره منظورم اینه که کنکوره که نتیجه ی تلاشهامونو طی این سالا مشخص میکنه و اگه خراب بشه واقعا بده.

درس خوندن شب تا سحر هم به مغزتون آسيب ميزنه هم فايده خيلي كمي داره هم اينكه عادت مطالعاتي شما رو تغير ميده و باعث ميشه در بعد از ماه رمضون در طول روز نتونين به حد كافي درس بخونين.
به نظر من اگه در طول ماه رمضون نميتونين درس بخونين اصلا نخونين نه اينكه شب تا سحر بيدر بمونين و درس بخونين !

تشویش اذهان عمومی ؟ ;;)
بخونین آقا درستونو بخونین. روزتونم بگیرین :-" بادمجون بم آفت نداره. :-" والا!

Back
بالا