شما بفرمائید برید سنجشتون؛ ولی خواهشا از روی غرض شخصی بقیهی موسسات رو هم با خاک یکسان نکنید. شاید کسی باشه اینجا که با خوندن پستای شما بره سنجش و با این وضعیت سنجش، یک سالش نابود شه.به نقل از Aroosak :سنجش امسال ميتركونه
به نقل از پوریا عابدی :اگه مدرستون داخلی میگیره بهترین گزینه بعد کنکور سالهای قبل همین داخلیاست براتون.اگه نه بین گزینه2و قلمچی انتخاب کنید چون واقعا سنجش فانه
باورم نمیشد ک تو حوزش کنار هم رو ی نیمکت امتحان دادیم بچه های هم رشته نه شرایط ازمون داره نه سوال درست.عین اینه ک ب کلی آدم بگن این جدولا رو پر کنین نظرسنجیه
اصلا اگه درصدتون پایین شد تو سنجش ناراحت نشین.اصلا..
حتی.حتی اگه ی سوال ادبیات نهایتا بخواد از تو سنجش بیاد واقعا نمی ارزه ب این همه اتلاف وقت و انرژی
این اصلا دلیل خوبی نیست. تو مدرسه هم تقلب میشه؛ پس دلیل بر اینه که هیچ کدوم از امتحانامون استاندار نیستن؟به نقل از 1boy1 :اخه من چند نفر رو میشناسیم از قلم چی بد می گفتن ولی سنجش رو خوب ارزیابی میکردن
مثلا می گفتن که سوالاتش همخوانی نداره با کنکور
و صد البته بیشتر دانش اموزان توش تقلب میکردن
و...
البته هرکس بهتره خودش بره و تجربه کنه.
به نقل از حمیـده :این اصلا دلیل خوبی نیست. تو مدرسه هم تقلب میشه؛ پس دلیل بر اینه که هیچ کدوم از امتحانامون استاندار نیستن؟
من نمیگم قلمچی خوبه و بهترینه. من فقط دارم میگم سنجش اینقدر ها هم که میگن تعریفی نیست. کسی رو میشناسم اغلب تو آزمون ها رتبهی کشوریش دور و بر 200 بود؛ اومد تو سنجش شد 500. به قدری روحیش خراب شد که من خودمم افسردگی گرفتم اصلا. یه نگاه هم به تاپیک آزمونهای سنجش بزنین میفهمین چند درصد از بچهها ناراضی بودن ازش.