این دوستانی که میان یه سری اطلاعات میدن من بیام برخورد کنم باهاشون
پارسال ما 21 فروردین و بعدیش که جامع کل شد از اون به بعد رو دادیم تجربه ای که بدسه اومد تو اون دو تا آزمون سنجش ریاضی و شیمی رو سخت کردش و عینا در رشته تجربی این الگوی عمل تکرار شدش.... باز سال 91 برای کنکور 92 الگو و تعداد سوالای متن زبان تغییر کرد و عینا این الگو تکرار شدش در تمام رشته های آزمایشی کنکور :)
من نمیگم غلط نداره و بسیار عالیه و اینا
چون پارسال هم زیستاش غلط بودن چندین تاش ... امسال هم که تصحیح نکردم امروز رو اما در کل
چرا نباید بگیم در سطح شباهت به کنکور سراسری از آزمونای کانون بهتر بود ؟؟؟؟ :) چرا نباید گفت ؟؟؟
یه چن تا چیز دیگه به بچه ها بگم که به نتایج این آزمونا کاری نداشته باشین من راجع به همین آزمون حرف دارم پارسال بچه ها مون رتبه این آزمونشون و نتایج نهایی شون رو میگم ببینید:
1-دو نفر از دوستام این آزمون و آزمونای بعدی رو دو رقمی شدن تو کنکور هم دو رقمی شدن 44 و 66
2-یکی از دوستام اولیش رو زیر 50 شد و بعدی هارو نداد گزینه دو حتی تا تک رقمی رفت و کنکور 140 شد
3-یکی از دوستام اینو 124 شد و کنکور 308
4-یکی از دوستام 600 شد و کنکور 180و خرده ای
5-یکی از دوستام 750 شدش و کنکور 476
6-یکی از دوستام 800 شد و کنکور 1200
7- خودم 985 شدم پارسال و کنکور 3000 و خرده ای
(من در نقش هویج
)
8-دوستم 1600 شد و کنکور 2000
9- یکی از دوستام 2100 شد و آخرین سنجش دقیقا 2900 شدش و کنکور 800 و خرده ای
در هر صورت این مثالا رو گفتم که به نتایج توجه نکنین و فقط به عملکردتون تو این دو ماه بپردازین همین ... چون من خودم خیلی هارو دیدم پارسال دپ زدن و .. از جمله خودم
راجع به سوالات هم زیستش باید سخت تر میبود
ولی قبول کنین دوستان سوالات کرامت + این تکر رقمی منتظقه ها "رضا روزدار" به غیر از مزخرف چیزی نیست
اینو من نمیگم معلم های حرفه ای کنکور میگن
مثلا دکتر عمارلو میگفت سوالای سنجش بهتره از سوالای کانون البته غلط هم داره و ...
راجع به شیمی پارسال مصلایی گفت هر کی سنجش شیمی ازمون 11 اردیبهشت رو 30 زده فوق العاده هس مطمئنان کنکور بالای 60-70 هس ... و هیچ وقا اینجوری نشد تشکر
راستی دینی یه جوری نبود یا من احساس کردم اینطور ؟؟؟ :)