• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

كنكور 94 و آزمون هاي آزمايشي سنجش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Aroosak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : كنكور 94 و آزمون هاي آزمايشي سنجش

اینم اشتباهه که نری!
شاید الان بگی خب چ کاریه خونه خودم آزمون میدم!
ولی بنا ب هزاران دلیل اشتباهه!
فک کنم تو اون یکی تاپیک در جواب یکی از بچه ها که گفته بودمیشه آزمون ندیم توضیح دادم یه سری دلایلو

سنجش فقط درس شيميش خرابه؟

خراب؟
پارسال میگفتن شیمی سنجش سخت بود کنکورهم سخت بود!
میگن سختی سوألاش شبیه کنکوره 3تای جامعش!

منظور من آزموناي طي سال بود نه جامع.
زيست و رياضي و عربي و اديباتش خوبن ؟

سنجش آخر را دادن یک تابو است.تابویی انقدر گنده ک من خودمم علی رغم نفرتم از ازمونای سنجش فردا میرم مد میدمش..آخرش با آمار مشابه کنکوره..

چرا به سنجش ربط نداره ؟ اون شركت تعاوني مال سازمان سنجش هست ديگه

به نقل از Aroosak :
چرا به سنجش ربط نداره ؟ اون شركت تعاوني مال سازمان سنجش هست ديگه
مثلا تعاونی مصرف فرهنگیان یه شرکتی میاد قرارداد میبنده میشه تعاونی فرهنگیان! اینم همینطوریه !

انقدر بحث...
خانوم عروسک!!!(اسمشه خوب!) توجه کن، من امسال چهار تا جامع رو شرکت کردم، سوم هم هستم مثل خودت، امتحان برا سوما ساعت 11 35 ذقیقه تموم میشه، من ساعت سر امتحان نداشتم و داشتم تا 45 ذقیقه خونه پر میکردم هیچ کس هم چیزی نمی گفت، می تونستم تا یک بشینم، سر امتحان بچه های مدرسه و اینا همه میومدن پایین بهم دست میدادن میرفتن، یه پیشی بود اومده بود با گوشی سر جلسه، مراقب اصلا نداشتیم، جلسه انگار نه نگو جلسه، توش بچه ها نینجا فروتس میزدن!!!
ولی:
اگر میخوای شرایط رو برات بگم، سنجش از تو یه ادم فولادی میسازه که تو گ... ترین شرایط امتحان میده، مثلا بری تو حیاط بشینی زیر افتاب امتحان بدی( دروغ نمیگم من امروز امتحان داشتم شیراز طرف یه چند تا زیر افتاب نشستن، بعد با عجز و التماس اومدن تو راهرو...)، روحیه فولادی میسهزی ازت، و از همه مهم تر این که کیفیت کاغدش خوبه میتونی باهاش موشک درست کنی!!!

من ازمون قبلی زبان رو 100 زدم ولی توی کارنامه زد -n درصد رفتم نگاه کردم میبینم تو دفترچه 3 4 سوال مشترک پیش و سوم بوده بقیه سوالا از دم مال پیش بوده بعد من همه رو درست جواب دادم، تو تصحیح کلید سوم رو روش گزاشتن و به لطفش من 19 تا غلط زدم ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
ادبیات رو بنده چند بار اتفاق افتاد سوال کم داشت، مجبور میشدم وایستم تا بره ببینه می تونه دفترچه بیاره یا نه، یه بارم رفت دفترچه پیش رو اورد منم زدم بعد دیدم با کلید سوم تصحیح شده بازم....

قلمچی و گزینه 2 شرف دارن به خدا...
درباره سوالاش نمیتونم نظر بدم چون من خودم زیاد نخونده بودم...

اولين آزمونمون 14 شهريور هست. توش هم قسمت هايي از پايه رو ميشه انتخاب كرد هم قسمت هايي از پيش 1
امسال هم استقبال از آزمون هاي سنجش بي نظير بوده.
من كه كاملا آماده هستم ( به جز زبان فارسي 3 و عربي 2 )

Back
بالا