فات
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- علامه طباطبایی
- رشته دانشگاه
- اقتصاد نظری
پاسخ : خانهی سالمندان
نه ربطی نداره.من عاشق یه نفریم ایا باید خودمو براش به فنا بدم؟؟؟ ادم باید منطقی برخورد کنه.باید ببینه چجوری میشه هم دل پدر و مادرشو به دست بیاره و هم زندگی خودش خراب نشه.من نمیگم با هزینه پرستار زندگی داغون میشه و پولامون تموم میشه مثن.من میگم هزینه پرستار با خونه سالمندان واقعن قابل مقایسه نیست.و حتی پرستار خوب که بیاد خونه خوب باشه کمه.بالاخره پرستار هم روحیه داره و ترجیح میده نگهداری بچه به عهده بگیره تا اینکه ایزی لایفِ یک پیرمردُ عوض کنه!
ببین چرا فک میکنی گوشه خانه سالمندان یه جای وحشتناکِ؟! صرفا" یه گوشه ایه مثه همه گوشه های دنیا.اتفاقا" اونجا آدم کلی پیرزن میبینه که مثه خودش تنهان و مثه همن و میتونن همو درک کنن و میتونن کلی لحظه خوب برای هم رقم بزنن.بخندن و گل یا پوچ بازی کنن خوبه که!به نقل از Suspected Girl :ولی بازم بنظر من کسی که علاقه داشته باشه اون هزینه رو به جون میخره و نمیذاره مادرو پدر پیرش یه گوشه ی اون اسایشگاه عذاب بکشن از تنهایی و نخواسته شدن و خیلی چیزای دیگه!
نه ربطی نداره.من عاشق یه نفریم ایا باید خودمو براش به فنا بدم؟؟؟ ادم باید منطقی برخورد کنه.باید ببینه چجوری میشه هم دل پدر و مادرشو به دست بیاره و هم زندگی خودش خراب نشه.من نمیگم با هزینه پرستار زندگی داغون میشه و پولامون تموم میشه مثن.من میگم هزینه پرستار با خونه سالمندان واقعن قابل مقایسه نیست.و حتی پرستار خوب که بیاد خونه خوب باشه کمه.بالاخره پرستار هم روحیه داره و ترجیح میده نگهداری بچه به عهده بگیره تا اینکه ایزی لایفِ یک پیرمردُ عوض کنه!