Aroosak
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
پاسخ : اشکالات درسی / رشته تجربی
[quote author=آرمينا
[quote author=آرمينا
فکر کنم دوم گفته بود فصل 4 ا 6به نقل از F@|-|!mEh :3 تا سوال زیست
1- بیلی روبین حاصل از تجزیه هموگلوبین توسط ماکروفاژ ه ، بعد اینو کجا گفته دقیقا که مربوط به گروه هم ( از هموگلوبین ) ئه؟!
2- کدوم اینا درسته؟!
الف ) بیشتر مهره داران ( به جز ماهی ها ) گردش خون مضاعف دارند . ( اینو عمارلو گفته و گفته که منطور از تو پرانتز اینه که اونایی که گردش خون مضاعف ندارن ماهی ها هستن !!! )
ب ) بیشتر مهره داران گردش خون ساده دارند. ( اینو آرام فر گفته )
با توجه به اینکه تو درس 3 پیش داریم ماهی ها تعداد زیادی از مهره داران رو تشکیل میدن!
بگین کجای کتاب هم هست لطفا
3- تعریف داریم که : هماتوکریت ، حجم سلول های خون به حجم خون !
بعد داریم که با تجزیه پادتن ها هماتوکریت کم میشه ، مگه پروتئین ها سلول َن؟! :-\
به نقل از F@|-|!mEh :3 تا سوال زیست
1- بیلی روبین حاصل از تجزیه هموگلوبین توسط ماکروفاژ ه ، بعد اینو کجا گفته دقیقا که مربوط به گروه هم ( از هموگلوبین ) ئه؟!
2- کدوم اینا درسته؟!
الف ) بیشتر مهره داران ( به جز ماهی ها ) گردش خون مضاعف دارند . ( اینو عمارلو گفته و گفته که منطور از تو پرانتز اینه که اونایی که گردش خون مضاعف ندارن ماهی ها هستن !!! )
ب ) بیشتر مهره داران گردش خون ساده دارند. ( اینو آرام فر گفته )
با توجه به اینکه تو درس 3 پیش داریم ماهی ها تعداد زیادی از مهره داران رو تشکیل میدن!
بگین کجای کتاب هم هست لطفا
3- تعریف داریم که : هماتوکریت ، حجم سلول های خون به حجم خون !
بعد داریم که با تجزیه پادتن ها هماتوکریت کم میشه ، مگه پروتئین ها سلول َن؟! :-\
به نقل از Aroosak :این تجذیه پادتن هم در کتاب نیست که جزء هماتوکریت باشه. شما غلط در نظر بگیرش.
منظورم این بود که کتاب نگفته کاهش پروتئین ها باعث کاهش هماتوکریت بشنبه نقل از F@|-|!mEh :کورتیزول که پروتئین ها رو تجزیه میکنه که داریم خب !!!
به نقل از {:zahra:} :سلام دوستان من با فصل قارچ خیلی مشکل دارم با چرخه هاش .هر دفه ک میخونمش احساس میکنم هیچی بلد نیستم شما راهکاری ندارین؟
+اون تجزیه هموگلوبین اینا تو فصل6 دوم قسمت گلبول قرمز گفته.
نه منظورم راهکاریه ک با همون کتاب خوب بخونیش برا فصل8 ام مشکل داشتم بچه ها راهنمایی کردن خیلی خوب بود ..به نقل از Niayesh.R :خیلی سبز قارچشُ عالی گفته هرچند پیشش درس نامه نداره ولی داخب پاسخ نامه هاش در قالب همون جواب سوالا توضیح داده خیلی خوب
× اینکه بیلی روبین از هِم به وجود میاد و نه از گلوبین داخل کتاب گفته نشده هیچ جا.
شكل بكشبه نقل از {:zahra:} :نه منظورم راهکاریه ک با همون کتاب خوب بخونیش برا فصل8 ام مشکل داشتم بچه ها راهنمایی کردن خیلی خوب بود ..
+کتاب کارش فقط اینه ک یه اشاره کنه کلا .بقیه رو این معلما و کمک درسیا در میارن .مثلا فصل 5 پیش شکل دو تا وزغ و نشون داده فقط دیروز یه ازمون دادم یکی از گزینه هاش این بود:اتیلن و ابسیزیک اسید شانس بقای وزغ بزرگ رو زیاد میکنه .من:
قارج فراره امروز مثلا چرخه زیگومیست هارو بخون فردا تستاشو بزن هر روز یه چرخه بخون فردا تستاشو بزن چند بار که انجام بدی اوکی میشی. چرخه هارو تو یک روز با هم نخون شبیه هم هستن قاطی میکنیبه نقل از {:zahra:} :سلام دوستان من با فصل قارچ خیلی مشکل دارم با چرخه هاش .هر دفه ک میخونمش احساس میکنم هیچی بلد نیستم شما راهکاری ندارین؟
+اون تجزیه هموگلوبین اینا تو فصل6 دوم قسمت گلبول قرمز گفته.
به نقل از Niayesh.R :× اینکه بیلی روبین از هِم به وجود میاد و نه از گلوبین داخل کتاب گفته نشده هیچ جا.
درسته.به نقل از تکنیکو رو کردم رفت صد زد :کسی میتونه سوال 240 رشته تجربی آزمایشی سنجش نوبت سوم درس شیمی رو به من توضیح بده که چطوری شده گزینه 1 ؟
فکر کنم غلط باشه
دوست عزیز C2O4 اگزالاتِ . Cr2O7 دی کروماته بعدشم ظرفیت M در MN3 یک مگه نیست؟ خوب با نیترید چرا ظرفیت دو داده؟ صحبت شما زمانی درسته که ترتیب رو در نظر نگیریم . ممنون به هر حالبه نقل از Shek8fe :درسته.
از MC2O4 ظرفیت 2 هست (دی کرومات)
از MN3 ظرفیت 1 هست (آزید ~> بنیان: N3 با یک بار منفی)
گزینه ی 1:
M2C2 ظرفیت 1 هست (کاربید ~> بنیان: C2 با دو بار منفی)
M3N2 ظرفیت 2 هست. ( نیترید)
من ترتیب گرفتم هیچ کدوم از گزینه ها نشد. سوالش یه جوریه باید گزینه 1 رو برعکس میذاشتن به هر حال مرسیبه نقل از Shek8fe :حالا همون اگزالات
اون قضیه چه ربطی داره؟
ترتیب مهم نیست تو این سوالا. گفته هر دو فرمول پیشنهادی درست باشند!
ینی بتونه این دو ترکیبو بده. ترتیبش مهم نیس.
+ ببخشید اون دی کرومات هم اشتباه شد