قاصدک
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بیهق
پاسخ : اشکالات درسی / رشته تجربی
محل تشکیل مولکولهای آلی ِ ساده : سوپ بنیادین ---> جو حُباب ---> اقیانوس
انرژی اولیه ( برای تولید مولکولهای آلی ساده ) : سوپ بنیادین----> رعدوبرق و انرژی خورشید حباب---> گرمای آتشفشان
محل تشکیل مولکولهای آلی پیچیده : سوپ بنیادین----> اقیانوس حباب---> جو
انرژی ثانویه ( برای تولید مولکولهای آلی پیچیده) سوپ بنیادین ----> گرمای آتش فشان حباب---> رعدوبرق
اینایی که گُفتمُ دبیرمون گفته و مراحل سوپ بنیادینُ هم کامل برامون توضیح داده مث ِ حباب که تو کتاب مرحله هاشو گفته.
بعدا نوشت : البته من تو کتابای تست دیدم که کاملن خلاف دبیر ما گفته بود! و وقتی به دبیرمون گفتم خودشم شک کرد!
مُدل های حُباب و سوپ بنیادین توی این موارد برعکس ِ هم هستن :به نقل از Aroosak :طبق مدل های حباب و سوپ بنیادین محل تشکیل مولکول های آلی پیچیده در کجاست ؟ در جو یا در اقیانوس ؟ کتاب درسی خیلی گنگ صحبت کرده در این مورد
محل تشکیل مولکولهای آلی ِ ساده : سوپ بنیادین ---> جو حُباب ---> اقیانوس
انرژی اولیه ( برای تولید مولکولهای آلی ساده ) : سوپ بنیادین----> رعدوبرق و انرژی خورشید حباب---> گرمای آتشفشان
محل تشکیل مولکولهای آلی پیچیده : سوپ بنیادین----> اقیانوس حباب---> جو
انرژی ثانویه ( برای تولید مولکولهای آلی پیچیده) سوپ بنیادین ----> گرمای آتش فشان حباب---> رعدوبرق
اینایی که گُفتمُ دبیرمون گفته و مراحل سوپ بنیادینُ هم کامل برامون توضیح داده مث ِ حباب که تو کتاب مرحله هاشو گفته.
بعدا نوشت : البته من تو کتابای تست دیدم که کاملن خلاف دبیر ما گفته بود! و وقتی به دبیرمون گفتم خودشم شک کرد!