- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سنندج
- شهر
- سنندج
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- مدال المپیاد
- شیمی
- دانشگاه
- همدان
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94
با احترام به نظر فرزانه و بقیه ی دوستان ، من فقط تجربه ی شخصیم رو میگم که منم با جزوه ی یکی از دبیرای خیلی خوب شهر پیش رفتم
ایشون هم از مهر کاس گذاشتن و تازه من به صورت جدی عربی خوندن رو از فروردین شروع کردم
درصدم هم تو کنکور بالای 80 اینا هست
نمیگم تنبلی کن الان نخون ولی برای کسی که پایه ش تقریبن خوب باشه ، دیرتز هم شروع کنه جمعش میکنه
موفق باشی :)
به نقل از Farz :باو از الان که کلی وقت دارین چرا دارین همهچی رو میندازین اون آخرا؟!!!
بشینین بخونین، عربی رو هم بخون همین تابستون، خیلی مهمه خیلی رتبه جابجا میکنه! :)
ما ی معلم داریم توشهرمون هرکی با این کلاس رفته والبته جزوشو وچیزایی ک گفته رو خوب فهمیده وکارکرده عربی شو80 کمتر نزده..اماایشون فقط ازمهر کلاس میذاره..بهم گف تابستون فقط ترجه عربی1تا3بخون اصن قواعد نخون قواعدت بامن..گف اصن هم تست نزن ازمهر تا اسفند من خودم عربیتو درست میکنم...میشه واقعا اعتماد کرد؟؟؟!!!! :-\ ^-^
ضمن اینکه آبجیم گفته عربیتو تابستون جمعش کن.. :-s
با احترام به نظر فرزانه و بقیه ی دوستان ، من فقط تجربه ی شخصیم رو میگم که منم با جزوه ی یکی از دبیرای خیلی خوب شهر پیش رفتم
ایشون هم از مهر کاس گذاشتن و تازه من به صورت جدی عربی خوندن رو از فروردین شروع کردم
درصدم هم تو کنکور بالای 80 اینا هست
نمیگم تنبلی کن الان نخون ولی برای کسی که پایه ش تقریبن خوب باشه ، دیرتز هم شروع کنه جمعش میکنه
موفق باشی :)