علــی[میم]
!!!!!!!!
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- دانشگاه شیراز
- رشته دانشگاه
- سخت افزار
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94
من ندیدم الان هیچ جا اشاره کنی ، صبحانه میخوری اگر روزه میگیری ، که خب این یک ماه رو به خودت سخت نگیر اگه نه صبحانه ، صبحانه ، صبحانه ....
جای این شر و ورا و فکر و خیالام ، بشین قرابت و کلید قرابت یاد بگیر
به نقل از پری ناز :من مشکل بیدار شدن دارم. خیلیم شدید! #-o
آلارم اعصاب خوردکن بذارم، سریع قطعش میکنم خوابمو ادامه میدم. آلارم آروم بذارم، اصن بیدار نمیشم! مامانم صدام کنه نمیفهمم یا جوابشو تو خواب میدم. یا خواب می بینم که بیدار میشم میرم دستشویی مسواک میزنم و می شینم سر درسم، بعد می فهمم که دارم خواب می بینم و هنوز رو تختم.
من ندیدم الان هیچ جا اشاره کنی ، صبحانه میخوری اگر روزه میگیری ، که خب این یک ماه رو به خودت سخت نگیر اگه نه صبحانه ، صبحانه ، صبحانه ....
به نقل از پری ناز :بیدار که میشم اصلا نمیتونم تکون بخورما، یه چیز مثل تمایل به فرو رفتن به خواب ابدی حتی نه میتونم فکر کنم به کارایی که امروز دارم، نه به درس، نه به اینکه مدرسه دیر میرسم؛ فقط تو خواب آلارمو قطع میکنم، پا میشم میرم کولرو مثلا روشن میکنم، پنجره رو باز میکنم، آب میخورم دوباره میام میخوابم؛ نصف این کارارم نمی فهمم... مثلا اگه قرار باشه ساعت 8 کارمو شروع کنم، از ساعت 6 آلارم میذارم؛ تا ساعت هفت هر 5 دقیقه که آلارم میزنه اسنوزو میزنم و دوباره میخوابم(کلی ام خواب می بینم تو هر 5 دقیقه!) تا آخرش اشتباهی دستم بخوره به استاپ و آلارم قطع شه. بعدش یه ساعت دیگه خوابم میبره تا خودم هشیار شم.
دوش آب سردم خب جواب نمیده وقتی آدم نمیتونه دست و پاشو تکون بده از تخت بیاد پایین!
درواقع من به جای اینکه بخوابم "بیهوش میشم"! با این فرق که آدم بیهوش احتمالا خواب نمی بینه؛ ولی من تو خواب درس میخونم، میدوئم، پرواز میکنم، رانندگی میکنم، آشپزی میکنم، کلّاً آسایش ندارم!
راهکار لطفاً؟ خواهشاً؟ تجربیات؟ هرچی که باعث سرعت و سهولت در هشیاری و بازگشت به زندگیِ یک آدمِ بیدار باشه!
جای این شر و ورا و فکر و خیالام ، بشین قرابت و کلید قرابت یاد بگیر