اره خب یه مرحلس! هنر رو نمیدونم البته!به نقل از Farnoosh_H :من ۱ سوال شاید مسخره ای دارم!
اینکه انتخاب رشته ۱مرحلست؟! و چند روزه مهلتش؟!
سرجلسه اینقد زدهبه نقل از Dr.Behnaz :داشتم چندتا کارنامه کنکور(93) رو میدیدم.....یه سوال پیش اومد ....مثلن اگ تو کارنامه زیست80 باشه ینی سر جلسه 80 زده یا با اعمال معدل بوده؟!
تاثیر معدل اینجوریه که تراز کنکورت رو میگیرن ضربدر سه چهارم میکنن، بعد تراز معدل نهاییت هم میگیرن ضربدر یک چهارم کنن، با هم جمع میکنن..به نقل از Dr.Behnaz :داشتم چندتا کارنامه کنکور(93) رو میدیدم.....یه سوال پیش اومد ....مثلن اگ تو کارنامه زیست80 باشه ینی سر جلسه 80 زده یا با اعمال معدل بوده؟!
معدل نهایی نخیر....تراز هر درس بطور جداگانه....اصن به معدل ربطی نداره........به نقل از سمپادك :تاثیر معدل اینجوریه که تراز کنکورت رو میگیرن ضربدر سه چهارم میکنن، بعد تراز معدل نهاییت هم میگیرن ضربدر یک چهارم کنن، با هم جمع میکنن..
اینو من از خود سنجش دیدم، که نحوه محاسبه معدل چه جوریهبه نقل از Ali.N :معدل نهایی نخیر....تراز هر درس بطور جداگانه....اصن به معدل ربطی نداره........
اون معدلی که نوشته با معدل کل کارنامه نهایی فرق داره. ضریب هر درس را بر اساس ضرایب کنکور محاسبه میکنن توی این، برای هر زیرگروه هم متفاوت در میاد. ولی همون جور که گفتید و برخلاف تصور رایج، درسبهدرس تأثیر داده نمیشه.به نقل از سمپادك :اینو من از خود سنجش دیدم، که نحوه محاسبه معدل چه جوریه
یه حس خفنی بم میگه قبلش میاد ^#^به نقل از `° ثمین °` :سایت سنجش ویژه نامه راهنمای انتخاب رشته رو سه شنبه 30 تیر ماه میده.این ینی نتایج کی میاذ؟