نه نیستبه نقل از physics ogm :کسی میدونه زبان فارسی 2 جزو منابع کنکور هست یا نه؟
به نقل از امــیـــررضـــا :روند اینه که چهار پنج روز قبل از اعلام نتایج به تک رقمی ها زنگ میزنن و خبر میدن
سه چهار روز بعد تک رقمی ها رو رسانه ای میکنن
و دوازده ساعت بعد نتایج میاد رو سایت
مطمئنین؟ پارسال اینقدر طول نکشید ها..به نقل از امــیـــررضـــا :روند اینه که چهار پنج روز قبل از اعلام نتایج به تک رقمی ها زنگ میزنن و خبر میدن
رتبه 1 تجربی سال پیش جمعه بهش زنگ زدن.فک کنم یک شنبه هم نتایج اومدبه نقل از امــیـــررضـــا :روند اینه که چهار پنج روز قبل از اعلام نتایج به تک رقمی ها زنگ میزنن و خبر میدن
من راه حل مشکل این دوستمونو تو پ.خ بهش گفتمبه نقل از Jok3r :)) :من آدم استرسى اى نيستم واقعا...يعنى طورى كه همه عصبانى ميشن از دستم اينقدر كه خونسردم...
اما الان واقعا دارم از استرس ميلرزم...
كسى ميتونه كمكى كنه؟؟؟؟
تا حالا 100 بار به همه گفتم افتضاح دادم...گند زدم و ...
ولى هنوز كه هنوزه همه بم ميگن تا آخر هفته موجب غرور ما ميشى ديگه و ...
+احتمال خيلى زياد پنج شنبه نتايج مياد...هر سال پنج شنبه ها نتايج ميومده...
يك كلمه ايه اما واقعا كارسازهبه نقل از قاف :من راه حل مشکل این دوستمونو تو پ.خ بهش گفتم
اگر کسی مشکل مشابه داشت یه پ.خ بده!
یکی جواب ایشونو بد.سوال منم هست.به نقل از Pb(NO3)2 :ببینید دفترچه ها 30 ام میاد!
من الان سوالم از فارغ التحصیل ها اینه که آیا هرسال دفترچه قبل اعلام نتایج منتشر میشده یا بعدش؟
بعله اعلام شد.به نقل از atousa.a :همین الان چند دقیقه پیش از شبکه ی خبر اسامی نفرات برتر کنکور امسال اعلام شد و همچنین گفتن که امروز نتایج میاد.
اینو میگن برای اینکه ترافیک نشه.به نقل از Jok3r :)) :البته ظاهرا گفتن فردا ساعت 6
خب تو هم همينو بگو ترافيك نكنبه نقل از B-) :اینو میگن برای اینکه ترافیک نشه.
امشب همه میدونن رتبه هاشونو.
خیلی هم منطقیبه نقل از Jok3r :)) :خب تو هم همينو بگو ترافيك نكن
به نقل از Pb(NO3)2 :ببینید دفترچه ها 30 ام میاد!
من الان سوالم از فارغ التحصیل ها اینه که آیا هرسال دفترچه قبل اعلام نتایج منتشر میشده یا بعدش؟