من هم از چند تا داوطلب تجربی شنیدم این مطلب رو . فکر میکنم درسته .به نقل از Dr.Behnaz :راسته ک میگن امسال ظرفیت پزشکی و دندون و دارو(همه با هم) 1500 تا زیاد میشه؟
بازم خیلی فرق نمیکنه سال قبل خیلی زیاد کم کردن.به نقل از Dr.Behnaz :راسته ک میگن امسال ظرفیت پزشکی و دندون و دارو(همه با هم) 1500 تا زیاد میشه؟
ممکنه..............ینی الان یکی بگ بخواب...می خوابی؟؟به نقل از ویــدا :امکان داره امشب بیاد؟ میارزه بیدار باشم؟
نمیدونستم کجا بپرسم :-”
والا تا اونجايي كه ميدونم قراره پرديسا بيشتر شهبه نقل از Dr.Behnaz :راسته ک میگن امسال ظرفیت پزشکی و دندون و دارو(همه با هم) 1500 تا زیاد میشه؟
اینکه به درد ما نمیخوره، اگه اینطور باشه دیگه هیچیبه نقل از negar.mr :والا تا اونجايي كه ميدونم قراره پرديسا بيشتر شه
تازه يه طرح داده بودن به مجلس كه طي چن سال آتي كلا دولتي برداشته بشه همه بشه پولي! كه رد شد!
ببخشيدا ولي واسه قبول شدن پرديسم نيازه كمي درس خوند! هوم؟ خيلي از رتبه هاي سه رقمي تهران زدن پرديس!به نقل از ٰفقط تیلور سویفت!!! :اینکه به درد ما نمیخوره، اگه اینطور باشه دیگه هیچی
ما رو باش کمی دلمون خوش شد
ترمی 10 .12 میلیون داشتم میدادم دانشگاه احتمالا دیگه درس نمیخوندم. والا
ما همچنان بیدار و رفرش کننده ایم،هر چند میدانیم که بی فایده است ، و شما از بیهوده رفرش کنندگانید، ایا نمی اندیشید؟
من کاری به وضعیت درسی ورودی ها ندارم، مساله وضعیت مالیهبه نقل از negar.mr :ببخشيدا ولي واسه قبول شدن پرديسم نيازه كمي درس خوند! هوم؟ خيلي از رتبه هاي سه رقمي تهران زدن پرديس!
پي نوشت
نميخوام اينجا بحث كنم چون مرتبط نيس با تاپيك! كلا گفتم!
شما یک ترم میری دانشگاه بعد متوجه میشی حال نکردی با رشته یا شهرت اگر توی انتخاب هایی که بعد از اون چیزی که قبول شدی رشته و شهری بود که قبول میشدی و اولویت بعدیت بوده می تونی درخواست بدی و اونجا بری به اون میگن کارنامه سبز.به نقل از DeathShadow :تو انتخاب رشته رشته هایی که بعد رشته قبولیت زدی رو بعدا دیدی که رتبت به اونا میرسیده میتونی مثلا تغییر رشته یا تغییر شهر بدی ؟ خلاصه اونا به چه درد میخورن ؟بهش میگن کارنامه سبز؟
به نقل از DeathShadow :کسی میدونه شرایط انتقالی چیه؟
کی میاد کارنامه سبز؟ همون موقع که نتایج میاد معلوم نمیشه کدوم رشته رو میاوردی؟یا بعدا میدن؟ چ فرقی میکنه؟
نه تو همین تراز و رتبه س.به نقل از قـاصـدکـــ :دوستان تاثیر نهایی چطوره دقیقاً؟ موقع انتخاب رشتهس ؟