sadlove
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94
نیگا
من ادبیاتم کلن ضعیف بوده خب ؟
بعد مثلن عربیم هم ضعیف بود اما چون روش عربیو فهمیدم شد بالا ترین درصد عمومیم حتی از دینی ک نقطه قوتم بوده بالا تر !
ادبیاتو اونهایی ک میگن خوبه از بچه های قوی واسه اونها خوبه اما کسی ک میخواد از پایه بالا بیاد قوی شه ادبیاتش نشر الگو کوچیکه خ خوبه . تستهاش سخته . پاسخ نامش هم خوبه . حجمش هم زیاد نیست .
اونی ک بالا گفت تو کنکور سوالایی میاد بیتهایی میدن خب نمیشه ج داد باید بگم منم همینو دارم میگم ! اون کسی ک ادبیات تستهای زیاد میبینه و ازمونهاشو خوب میده اینا هنر نمیکنه ! کسی ک اینقدر وقت بذاره یه کتاب حجیمو کار کنه بعد نتونه یه بیت جدیدو دید بفهمتش هنر نکرده ! اونی هنر میکنه ک کم کار کنه اما نتیجه مطلوب بگیره طوری ک بیت جدید بذارن جلوش بفهمتش ! کنکور همه بیتهاش جدیدن . معلممون میگفتن نمیان از بیتهایی ک تو کتابهای بازاره سوال بدن . راست هم میگفت . پارسال هم همینطور بود .
کسی ک دولتی امورده دختر ینی زیر 1400 بوده از منطقه ما . خو این واضحه ک بد نبوده .
نیلو نسترن من واسه اون تجربیه گفتم ""
ادم نمیدونه کدومین
به نقل از muhammed :شما خودتون اقرار فرمودید که با هامون سبطی، توی دوماه تونستید به این درک برسید ولی مطمئن باشید که با تست زدن کم قرابت احتمالش خیلی بالاس که نتونین هر 9 تست رو درست بزنین. توی تست زدن زیاد توی هر درسی (از ادبیات و ... بگیر تا زیست و شیمی و اینا) همه چی دستت میاد هم تله های تستی هم بی دقتی هات. سبطی رو به این دلیل گفتم خوب نیست ؛ چون قلمش شیوا و ساده و روون نیس چ تو زبان فارسی چ تو قرابت ولی یکی از باسواد ترین معلمای ادبی است. تخریبی در کار نیس!
نیگا
من ادبیاتم کلن ضعیف بوده خب ؟
بعد مثلن عربیم هم ضعیف بود اما چون روش عربیو فهمیدم شد بالا ترین درصد عمومیم حتی از دینی ک نقطه قوتم بوده بالا تر !
ادبیاتو اونهایی ک میگن خوبه از بچه های قوی واسه اونها خوبه اما کسی ک میخواد از پایه بالا بیاد قوی شه ادبیاتش نشر الگو کوچیکه خ خوبه . تستهاش سخته . پاسخ نامش هم خوبه . حجمش هم زیاد نیست .
اونی ک بالا گفت تو کنکور سوالایی میاد بیتهایی میدن خب نمیشه ج داد باید بگم منم همینو دارم میگم ! اون کسی ک ادبیات تستهای زیاد میبینه و ازمونهاشو خوب میده اینا هنر نمیکنه ! کسی ک اینقدر وقت بذاره یه کتاب حجیمو کار کنه بعد نتونه یه بیت جدیدو دید بفهمتش هنر نکرده ! اونی هنر میکنه ک کم کار کنه اما نتیجه مطلوب بگیره طوری ک بیت جدید بذارن جلوش بفهمتش ! کنکور همه بیتهاش جدیدن . معلممون میگفتن نمیان از بیتهایی ک تو کتابهای بازاره سوال بدن . راست هم میگفت . پارسال هم همینطور بود .
به نقل از Sanctum :من هنوزم نمیفهمم این بحث چه ربطی به پزشکی سراسری داره؟
اصلا شاید ایشون نمیخوان پزشکی قبول بشن!
کسی ک دولتی امورده دختر ینی زیر 1400 بوده از منطقه ما . خو این واضحه ک بد نبوده .
نیلو نسترن من واسه اون تجربیه گفتم ""
ادم نمیدونه کدومین