• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

به نقل از NiXi :
سلام،دوستان برای دی ماه بهتره چی کار کنم؟رو چی وقت بزارم؟من استوکیومتری رو خوب کار نکردم، یکی دو تا درس زیستم باید بهتر بخونم،عمومی ها رو هم باید خوب بخونم،چه پیشنهادی واسم دارین؟
دی فقط تست و جمع بندی کامل پیش یک. اصلی ترین کار اینه. اگر پیش یک رو خوب خوندی و احساس میکنی وقت اضافه داری میتونی رو یه سری از درسایی که ضعف داری هم وقت بذاری. ولی اولویت اول جمع کردن پیش یکه.

سلام دوستان من همیشه وقتی از خودم زیست امتحان میگیرم همیشه تو زمان مشخص بالای نود میزنم میشه بگید تو کنکور احتمالا چند میزنم؟

به نقل از Wispy!!!! :
سلام دوستان من همیشه وقتی از خودم زیست امتحان میگیرم همیشه تو زمان مشخص بالای نود میزنم میشه بگید تو کنکور احتمالا چند میزنم؟
بستگی به سطح سوالایی داره که ازخودت امتحان میگیری و شرایط امتحان فرضیت

• لایک
امتیازات: MHO

سلام،دوستان یکی به دادم برسه، جواب فکر کنید صفحه ی 58 زمین(فصل4) چی می شه؟فردا امتحان زمین دارم،تا الانم نه خوندمش نه سر کلاسش حاضر شدم....

-

• لایک
امتیازات: ZDM

-

با پنجاه که به هیچ جا نمیرسم :(

سلام.

من میخواستم بدونم واسه 3 هفته ای که قلمچی تا 26 آذر وقت گذاشته چطور باید "بهتر" برنامه بریزیم.
واسه فارغ التحصیلا.

اینکه تخمین بزنم هردرس چقدر طول میکشه یا فلان تا تست چقدر طول میکشه . یکم مشکله برام نهایت نتیجه این میشه که وقتی که باید صرف کنم اکثرا بیشتر از برنامه ریزی درمیاد و همه چی بهم میریزه.
راهکارتون چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا