سامان19
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- راهنمایی نمونه دولتی kr.حقانی bnd
- شهر
- کرمانشاه
- دانشگاه
- همین دانشگاه استان خودمون
- رشته دانشگاه
- -
پاسخ : اعلام امادگی برای پشتیبانی از کنکوریهای 94
عاقا یه بار دیگه هم میگم دیگه فک نکنم اینجا پست بدم البته شاید! کس دیگه ایی نیس؟ من پشتیبانی دو تا از دوست های خودم رو دارم تا دو نفر هم از این سایت می تونم ترجیحا پسر البته من رو در بایستی با دخترا هم ندارم .خودم احساس میکنم که اینقدر تجربه دارم که احمدی و سرور پور و ... باید یه دوره کامل 3 ماهه همراه با ارائه مدرک بیان پیش من از انگیزه دادن گرفته ... چون خودم فقط 3 بار توی آزمونای قلم چی زمین خوردم با کله هم زمین خوردم .فرقی هم برام نمیکنه که سمپادی باشی یا عادی. اگه خواستی پ خ بده
یا اینکه تو تو وبلاگم پیام
* ویرایش: پست تبلیغاتی ممنوعه
به نقل از سامان19 :إهم منم هستم B-) فول تجربه میانگین تراز6200 البته این ملاک خوبی نیس واسه انتخاب (مث بازی ایران( ) -آرژانتین فقط بخاطر آنالیز قوی تونست(البته غیرت هم بود) اون بازی رو با آرژانتین بکنه) خلاصه پخ بدین
رشته ریاضیonly
همراه با سایت اختصاصی وجزوات آموزشی برتر ویزه داوطلبان کنکور 94 البته هنوز کامل کامل نیس
مشاور و برنامه ریز رتبه های تک رقمی
بدو بدو حراجش کردم آخرشه حراجه تابستونه ها 1500ت نبر بیا 1000 ت ببر
بالاخره تو زندگی هرکس یه سری مشکلات نمیذارن آدم به خواسته هاش برسه
عاقا یه بار دیگه هم میگم دیگه فک نکنم اینجا پست بدم البته شاید! کس دیگه ایی نیس؟ من پشتیبانی دو تا از دوست های خودم رو دارم تا دو نفر هم از این سایت می تونم ترجیحا پسر البته من رو در بایستی با دخترا هم ندارم .خودم احساس میکنم که اینقدر تجربه دارم که احمدی و سرور پور و ... باید یه دوره کامل 3 ماهه همراه با ارائه مدرک بیان پیش من از انگیزه دادن گرفته ... چون خودم فقط 3 بار توی آزمونای قلم چی زمین خوردم با کله هم زمین خوردم .فرقی هم برام نمیکنه که سمپادی باشی یا عادی. اگه خواستی پ خ بده
یا اینکه تو تو وبلاگم پیام
* ویرایش: پست تبلیغاتی ممنوعه