به نقل از Lovesky :یکی با معدل نهایی پایین که با درس خوندن متوسط موفقیت چشمگیر پیدا کرده هم پیدا شه خودشو معرفی کنه
یه توضیح تکمیلی:به نقل از سامان19 :إهم منم هستم B-) فول تجربه میانگین تراز6200 البته این ملاک خوبی نیس واسه انتخاب (مث بازی ایران( ) -آرژانتین فقط بخاطر آنالیز قوی تونست(البته غیرت هم بود) اون بازی رو با آرژانتین بکنه) خلاصه پخ بدین
رشته ریاضیonly
همراه با سایت اختصاصی وجزوات آموزشی برتر ویزه داوطلبان کنکور 94 البته هنوز کامل کامل نیس
مشاور و برنامه ریز رتبه های تک رقمی
بدو بدو حراجش کردم آخرشه حراجه تابستونه ها 1500ت نبر بیا 1000 ت ببر
بالاخره تو زندگی هرکس یه سری مشکلات نمیذارن آدم به خواسته هاش برسه
بچه ها بیخودی درخواست پشتیبانی از شخص SENATOR-1 نکنیدبه نقل از SENATOR-1 :عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت تمامی دوستان عزیز و گرامی
بنده میتونم به صورت عالی برنامه ریزی و مشاوره بدم تا روز کنکور
دانشجوی دندون پزشکی دانشگاه تهران ، میانگین ترازم تو پیش دانشگاهی تو قلم چی 7692 و معدل کتبیم 19.67بود ، تو زیست می تونم به صورت عالی کمک کنم ، می تونم براتون برنامه ریزی کنم برا تموم درساتون.
به نقل از leylinekounam :بچه ها بیخودی درخواست پشتیبانی از شخص SENATOR-1 نکنید
ما درخواست کردیم جوابش همچین شد:
"اگه میخواین پشتیبانی کامل انجام بدم و تجربیات خودمو کامل در اختیار تون بذارم شماره تماس خودتون رو بذارید تا اطلاع بدم
ولی اگه ی جور دیگه فک میکنین که نه شماره تماس نمیخوام و فقط تو سایت باشین و جواب سوالارو اینجا بدم و فک می کنین من هدفم از پشتیبانی دوستی و غیره هس بهتره در کنار پاسخگویی من از فرد دیگه هم کمک بخواین
چون تایپ کردن سخت هس برام و تنها شما نیستی "