Fateme.Q
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- خرم آباد
- مدال المپیاد
- سوء سابقه
- دانشگاه
- نامعلوم
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : اعلام امادگی برای پشتیبانی از کنکوریهای 94
ب نام خالق صانع یونی طهرون
پش کنکوری هستم بنده الان دیگه
فک کنم دیگه ب اندازه کافی راجع ب همه چی تجربه داشته باشم دیگه
بیشتر از اینکه ب ی پشتیبان نیاز داشته باشم ب ی همراه نیاز دارم ک مثه خودم کنکوری باشه
میتونم کمکش کنم درباه ی هرچی ک بخاد درضمن دوستانی نزدیک با رتبه های عالی هم دارم ک اگه بخاد میتونم براش ازونام مشاوره بگیرم
یه نفرو نیاز دارم ک در عین دوستی باهم رقابت داشته باشیم مشکلاتمونو حل کنیم و ترازای همدیگرو دنبال کنیم و برا بالا بردنش ب هم کمک
کنیم...
یه جورایی باهم پیش بریم
احساس میکنم همچی روشی نتیجه بخش باشه
اگه کسی هس پی ام بده لطفا
درضمن رشتم تجربیه
+
چون احتمال اینکه همچی موردی پیدا شه کمه اگه پشتیبانیم هس ک فک میکنه میتونه پیگیر کارام باشه و یهو وسط سال درگیر کارای خودش
نشه و مارو بخیر و اوشونو ب سلامت لطفا اعلام آماذگی واسه امداد ب ما بکنه چون من کاملا گیج شدم ک کی ظرفیتاش تکمیله کی نیس
رتبه و تراز و ایناشم خیلی هائز اهمیت نیس من نیاز ب پشتیبانی دارم
باتشکر لدفن سریعا اقدام کنین
از وختی پش کنکوری شدم خعلی مودب شدم (این نظر خودمه البت بابام عقیده داره زبونم کوتا شده
)
l
ب نام خالق صانع یونی طهرون

پش کنکوری هستم بنده الان دیگه
فک کنم دیگه ب اندازه کافی راجع ب همه چی تجربه داشته باشم دیگه
بیشتر از اینکه ب ی پشتیبان نیاز داشته باشم ب ی همراه نیاز دارم ک مثه خودم کنکوری باشه
میتونم کمکش کنم درباه ی هرچی ک بخاد درضمن دوستانی نزدیک با رتبه های عالی هم دارم ک اگه بخاد میتونم براش ازونام مشاوره بگیرم
یه نفرو نیاز دارم ک در عین دوستی باهم رقابت داشته باشیم مشکلاتمونو حل کنیم و ترازای همدیگرو دنبال کنیم و برا بالا بردنش ب هم کمک
کنیم...
یه جورایی باهم پیش بریم
احساس میکنم همچی روشی نتیجه بخش باشه
اگه کسی هس پی ام بده لطفا
درضمن رشتم تجربیه
+
چون احتمال اینکه همچی موردی پیدا شه کمه اگه پشتیبانیم هس ک فک میکنه میتونه پیگیر کارام باشه و یهو وسط سال درگیر کارای خودش
نشه و مارو بخیر و اوشونو ب سلامت لطفا اعلام آماذگی واسه امداد ب ما بکنه چون من کاملا گیج شدم ک کی ظرفیتاش تکمیله کی نیس
رتبه و تراز و ایناشم خیلی هائز اهمیت نیس من نیاز ب پشتیبانی دارم
باتشکر لدفن سریعا اقدام کنین
از وختی پش کنکوری شدم خعلی مودب شدم (این نظر خودمه البت بابام عقیده داره زبونم کوتا شده
)
l