پاسخ : مشورت برای سومین گردهمایی رسمی سمپادیا
23 تا 28 باشه که ملت میان ثبت نام.
23 تا 28 باشه که ملت میان ثبت نام.
میشه یه نظرسنجی کرد در این مورد.به نقل از مُحسن :من شخصا ترجیح میدم کسایی که میان واسه ثبتنام توی میتینگ ورودیها باشن. همینطوریش احتمالا 30-40 نفر میشیم، اگه این حجم هم بیان دیگه نمیتونیم برگزار کنیم و کار به قرعهکشی و این چیزها میرسه.
پارک ساعی کجاش تکراریه؟! آدم هر دفه میره اونجا تازه میشهبه نقل از مُحسن :کافه سمپاد خیلی مایل بود افتتاحیش رو با گردهمایی سمپادیا هماهنگ کنه و به همین خاطر برنامشون رو هم گویا کنسل کردند، اونطور که من خبر دارم یکسری مشکلات قانونی مربوط به مجوز و اینها پیش اومده که فعلا امکان افتتاح رو از کافه سلب کرده، برنامه ما هم تا حدودی با کافه سمپادیا هماهنگ شده بود و چیزهایی که تو ذهنم بود مربوط به اون فضا بود. فعلا با کنسل شدنش تقریبا ما ایدهی جدیدی نداریم جز همون برنامه همیشگی پارک ساعی که خیلی تکراری هست به نظرم.
قرعه کشی؟!مگه برنج محسنه؟!به نقل از مُحسن :1- آدمایی که ثبت نام میکنن بالای 40 نفر میشن، ما نمیتونیم تو فضای باز همچین تعداد آدمی رو ببریم، شبیه تجمع میشه و مشکلات خودش رو داره. من جز قرعه کشی و محدود کردن تعداد(که منطقی نیست) هیچ ایدهای ندارم.
والا ما باهمون مافیا و پانتومیمشم هر سری مشکل داریم، والیبالم ایده خوبیهبه نقل از مُحسن :2- مشکل ایده و سرگرمی داریم، تا کی میخوایم مافیا و وسطی و ... بازی کنیم؟ از طرفی جمع مختلط خیلی مشکلات داره و حالا با تعداد زیاد شما فرض کن چی میشه.
تاریخشم پنشمبه هفته بعد بهترین موقسبه نقل از مُحسن :3- تاریخ هنوز مسئلست، حتی با برنامههای خودم هم تداخل داره، برای همین احتمالا مجبور میشیم یه تاریخ قطعی بگیم، اما وسط این هیری ویری ثبت نام و کارای دانشگاه که هرکی یه موقعی هست، چه کنیم؟ تابستون هم به سرعت داره تموم میشه و تحت فشاریم.
به نقل از ایلیا :برای حل مشکل تعداد اگه امکانشو دارین دانش اموزا و فارغ التحصیلارو جدا برگزار کنین
برا سرگرمیو اینا هم صرفا همون باهم بودن کلی به ادم خوش میگذرونه :-" تعدادم ک کم باشه بالاخره همونجا ایده زده میشه و اینا…
بر چه اساس این رو میگی؟به نقل از مُحسن :فرقی نمیکنه فارغ التحصبل بیاد یا نیاد، تعداد بالا میره، تا 100 نفرم میره حتی، منتها اگه فارغ التحصیلا نباشن تقریبا جو مزخرفی حاکم میشه.
همین دیگه.به نقل از مُحسن :+ تو برنامههای قبل یه عده زیادی هم بدون هماهنگی اومدن، اینارم حساب کنید.